M
ms09
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BenDenizYildizi
-
Bende herkese çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlar tempo dergisinin 2006 yılında yayımladığı bir haber buldum. Bugün için eksik ya da yanlış bilgiler içeriyor olabilir ama bir bakın bakalım. Bir kitap da siz okuyun
bilecik we eskişhir*
Bende bu konuda en kısa zamanda irtibata geçeceğim..
arkadaşlar hepinizi duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim
izmirde görme özürlüler kitaplığına telefon açıp bilgi alacağım ...onlara bir nebze olsun yardımcı olabilrsem ne mutlu bana
herkese merhaba.KK da gezerken bu forumu keşfettim.ben de yaklaşık birkaç aydır.kitap okumaya başladım.görme engelliler için.okumadan çıkınca kendimi daha mutlu hissediyorm.çocuğum olmadı.halaa uğraşıyorum.hayatta en iyi yapabildiğim şey okumaktı.bunu değerlendimeye karar verdimben ders kitapları.öss ye hazırlık kitaplaro okuyorum.evde boş boş oturuptv izlemekten daha yararlı olduğuna inanıyorum.özellikle kendim için yapıyorum bunu.birşeyler yapmak.birine faydam olması beni mutlu ediyor.çorbada tuz misali........sevgilerle...
Merhaba Asinaz;
canım ben Eyüp Görme Engelliler Kütüphanesinde okuyorum.Eyüp Sultan'ın hemen arkasında kalıyor.sahil yolunda kalıyor.okuma saatlerini genelde onlar ayarlıyor. ama ben kendim ayarlıyorum.müsait olduğum zamanlarda gidebileceğimi söyledim.kabul ettiler.şimdi ders kitaplarının okuması bitmiş.Ramazandan sonra ya çağırdılar.üzüldüm.sormak isteiğin birşey olursa sor canım.bildiğimi söylerim.hoşçakal.
bende bugun kayidi yolladim. bakalim denetimden gececek mi. aksan sorun yaratabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?