Görmeyenlerin ışığı olun, kitap seslendirin

Bende herkese çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlar tempo dergisinin 2006 yılında yayımladığı bir haber buldum. Bugün için eksik ya da yanlış bilgiler içeriyor olabilir ama bir bakın bakalım. Bir kitap da siz okuyun

Bence bu doğru çünkü Beyazıt Kütüphanesinde okunduğunu biliyorum diğerlerinide hangi ildeyseniz o ilin telefonunu arayıp bilgilenin ...vereliniortak paylaşım için teşekkürler tatlım... opuyorumnanaktan

Çok guzel bır arastırma konuyu acan arkadası tebrik edıyorum bende en kısa zamanda katılmak ısterım ve bunu cevremlede paylaşacagım emınım onlarında ılgısız kalmayacaktır. :lepi:

Merhaba! görme engellilerle ilgili konuma fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim :1hug: 100 mesajı gecmedıgımden lınk veremıyorum konularımdan bulabilirsiniz a.s.

arkadaşlar hepinizi duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim

izmirde görme özürlüler kitaplığına telefon açıp bilgi alacağım ...onlara bir nebze olsun yardımcı olabilrsem ne mutlu bana

çok güzel bir olay bu..görmeyenlerin ışığı olmak..Şuan bulunduğum ilde bu konuda yapabileceklerimi araştırıp bende yardımcı olmaya çalışacağım..Bu konudan yeni haberdar olmuyorum ama hep şu sorun bu sorun derken erteliyordum..ama şimdi yardım etme zamanıdır..siteye teşekkürler bana bu kampanyayı hatırladığı için..

Teşekkür ediyorum bu kapıyı açtığınız için. 3 hafta Beyazıt'ta olacağım Allah nasip ederse ve zamanımı nasıl geçiririm derken vesile oldunuz:) Hep istemiştim. Bu seneye nasipmiş:)

Çok güzel birşey bu ya.
Bende milli kütüphanenin çok yanında çalışıyorum.
En yakın zamanda gidip başvuracağım inş...
Teşekkürler ayrıca.Benim haberim yoktu bu işten.

arkadaşlar hepinizi duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim

izmirde görme özürlüler kitaplığına telefon açıp bilgi alacağım ...onlara bir nebze olsun yardımcı olabilrsem ne mutlu bana

ben geçen yaz senelik iznimde Ege mezunu olarak üniversitede böyle bir şey yapmıştım... ama o zaman daha yeni kurulmuştu stüdyo filan yoktu... istersen bir üniversiteye sor canım...

ama başka bir yer olursa da ben de bilmek isterim ; belki yine vaktim olur... çünkü insan kendini çok ama çok iyi hissediyor...

bu en cok yapmak istedigim seylerden biri..
okuldaki kulübümüzde önümüzdeki sene bunu gerceklestirmeyi düsünüyorduk fakat o zamana kadar dayanamıycam sanırım hemen arastırmalara baslıyorum verdiginiz linklerden hepinize tesekkurler :)

herkese merhaba.KK da gezerken bu forumu keşfettim.ben de yaklaşık birkaç aydır.kitap okumaya başladım.görme engelliler için.okumadan çıkınca kendimi daha mutlu hissediyorm.çocuğum olmadı.halaa uğraşıyorum.hayatta en iyi yapabildiğim şey okumaktı.bunu değerlendimeye karar verdimben ders kitapları.öss ye hazırlık kitaplaro okuyorum.evde boş boş oturuptv izlemekten daha yararlı olduğuna inanıyorum.özellikle kendim için yapıyorum bunu.birşeyler yapmak.birine faydam olması beni mutlu ediyor.çorbada tuz misali........sevgilerle...

Merhaba,
nerde kitap okuyorsunuz çok merak ettim.
Ben de çok istiyorum.
Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Merhaba Asinaz;

canım ben Eyüp Görme Engelliler Kütüphanesinde okuyorum.Eyüp Sultan'ın hemen arkasında kalıyor.sahil yolunda kalıyor.okuma saatlerini genelde onlar ayarlıyor. ama ben kendim ayarlıyorum.müsait olduğum zamanlarda gidebileceğimi söyledim.kabul ettiler.şimdi ders kitaplarının okuması bitmiş.Ramazandan sonra ya çağırdılar.üzüldüm.sormak isteiğin birşey olursa sor canım.bildiğimi söylerim.hoşçakal.

Çok teşekkür ederim.
Görme engeliler kütüphanelerini araştırdım ama bana çok uzak.
Yakında bir yerlerde bulmak istiyorum ama bakalım.
Tekrar teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…