Görmeyenlerin ışığı olun, kitap seslendirin

Ankara'da milli kütüphaneye mail ile gönüllü olmak için ben de başvurdum. Bakalım nasıl bir cevap gelecek...

Ne kadar güzel bir fikirmiş. Kadınlar Kulübü olmasaydı böyle bişeyden haberim olmayacaktı. bugün yada yarın milli kütüphaneye gidip bende kayıt olcam. Bu hem benim için verimli bir zaman geçirme şekli olacak hem de birilerine faydam olacak çooook güzel...

ne kadar güzel birşey bu ya
hiç duymamıştım böyle birşeyi
bahçelievler milli kütüphaneye gidip kaydolacağım bende
inşAllah seçilirim ve başlarım
sizede bunu bizimle paylaştığınız için sonsuz şükranlarımı sunarım.....

Milli kütüphane neresi oluyor?
İlçelerin kütüphaneleri mi yoksa?
Ben de kitap seslendirmeyi çok istedim, hatta bir iki yere ulaştım ama cevap için dönen olmadı.
Hala çok istiyorum.

Ben de kitap seslendirmeyi çok istedim, hatta bir iki yere ulaştım ama cevap için dönen olmadı.
Hala çok istiyorum.

Şimdi google'dan milli kütüphaneyi araştırdım. Bir şeyler buldum bakalım deneyeceğim.
Daha önce bu siteye hiç girmemiştim, teşekkür ederim kızlar.
Sayenizde belki bulabilirim işime yarayan bir şeyler.

Hala çok istiyorum.

Milli Kütüphane Ankara Bahçelievler'de. Ben cuma günü gittim test yaptılar bir iki haftaya kadar belli olurmuş sonucu. Ankara'da gönüllü okuyuculuk işi, iki yerde yapılıyomuş, biri milli kütüphanede diğeri altınokta körler derneğinde. diğer illeri bilmiyorum. umarım sesimin tonu ve diksiyonum bu iş için uygundur da bende gönüllü okuyucu olurum.

Hımm. Ben İstanbul'dayım. Ben de bu konuyu araştırıp sesli kütüphaneye form doldurdum.
Bakalım ne zaman cevap gelecek.

Hımm. Ben İstanbul'dayım. Ben de bu konuyu araştırıp sesli kütüphaneye form doldurdum.
Bakalım ne zaman cevap gelecek.

Yaa beni kabul etmediler gönüllü okuyuculuğa Çok istekliydim ama beğenilmedim Umarım seni kabul ederler. Bu işle ilgilenen çok az gönüllü varmış birde aradıkları kriterlerde gönüllüler bulamıyorlarmış bu yüzden ne kadar çok insan başvurursa aradıkları gönüllüleri bulma şansları o kadar artar.

Aa! Seni niye kabul etmediler?
Ben başvurduğum yerlerden hala cevap alamadım. Daha ne yapayım bilmiyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…