- 16 Haziran 2013
- 333
- 54
- 48
- Konu Sahibi blackeyes06
-
merhaba arkadaslar buraya bu konu uzerıne bıkac sefer konu actım kafam cok karısıktı yazacagım tek yer burasıydı yıne burdayım benı yadırgamayın sadece paylasmak ıcımı dokmek ıcın yazıyorum babam annemden ayrılmıs baska bı kadına ımam nıkahı yapmıstı o kdındaan ayrılmıs anneme donmustuu kadın cok yalvardı nolur dön cocugum dogacak babasız kalmasın babam dınlemedı yok dedı babam dedım en azından cocuk buyusun bıraz ayrılacakan yıne ayrıl yok dedıı herseye yok neyse cocuk dogdu bbam ımza atmaya bıle gıtmedı gormeyede gıtmedıı kadın arıyormus ılk zaman cocugun sesını dınletmek ıcın herhalde cocugun aglama sesı gelıyomus babam kapatıyomuss falan neyse babam su an hayatından memnun sankı cocuk onun cocugu deıl adam kendını dusunuyorr o cocuk ne halde dusunmuyor kadın en son annemle gorustu anneme nolur cocugumun sut bez parasını versın heray demıs annem tamam demıs babam yok falan dedı kızdım dedım onu vercen her ay tamam ddı bana kadına hesap no yolla mesajla demısler kadından tık yok bır haftayı gectıı yollucaktı babamın canına mınnet zatenn ben uzuluyorum yaa gunah degılmı o bebege daha bır aylık bıle degıl dun yıne aklıma geldı yemek yerken dusundum aceba bezı maması varmı karnı acmı tokmu hastamı üzüldüm esşime demedım bısey esımle karar almıstık her ay bellı para yollucam dedı amaa su an lafını bıle etmıyorr bende konuyu acmıyorum sonucta bende esımın elıne bakıyorum ne dıyebılırımkı uzuluyorum ama benımde cocugum var daha ufak bebek yanı cocuga bakınca o bebek aklıma glıyorr babam cok vıcdansızmıs bukdrnı beklemıyordum ılerde belkıde o bebek kocaman bır ınsan oldugunda cıkıp hesap sorcak bu babamdan ama dusunen kımkı gecen dedımkı su an o cocugu dusunmedıgın gıbı benı flnda dusunmuyodun demı dedım yok kızım olurmu sız benım ılk goz agrımsınızz sız sahıcısınızz o kımkı falan bı gorun ıste dıyor o kadınlayken kardesın aklımdaydı annen ıse gıdıp gelıyor o cocuk evde yalnız bısey yapan eden olur dıye hep dusundum ettım falan bunları dusunmus ama o bebegı dusunmuyorr amann valla yasadıgım sure boyunca o cuck hıc aklımdan cıkmayacak herhalde sankı benım cocugum gıbıymıs gıbıme gelıyorr sızınde basınıza geldımı bole bıseyy payşlasın lutfen moralım bozuk
Diğer konunuzda yaptığımız yorumlar nereye gitti? hangisini uyguladınız?
ben oncekı konumdaa sunu yapacam bunu yapacam dıye bır yorum yapmadım ayrıca cok moral verıcısınız saolun
Niye moral vereyim ki? Ne münasebet yorumumu yapar gecerim.
Ayrıca o kadın da en az babanız kadar suclu. Bu kadar düşüncesiz bir adamdan cocuk yapmadan önce düşünecekti. gitsin babalık davası acsın.
Siz suanda calısmıyorsunuz ve eşinizin rızası olmadan hicbisi yapamazsınız.
bundn sonra bana yorum yapmazsan sevınırım
bazen masum görüntünün altında da hiç masum olmayan şeyler vardır da bu da bir örnek olabilir.
bir kere kadın kendine, çocuğa ve size karşı suçlu. evli ve çocuklu bir adamdan çocuk sahibi oluyor. sonra geri dön diye yalvarıyor. sebep çocuğu olmuş. peki ardında kalan çocuklar ne olacak???
baban için zaten diyecek bir şey bulamıyorum. Allah katında mutlaka bir karşılığı vardır.
kadın çocuklu ve bakıma muhtaç.. tablo bu kadar masum değil bence...
nedense bende aynı şeyi düşündüm okuduğumda.bu yüzden eğer yardım etmek istiyorsanız para vermeyin.kıyafetse kıyafet,bezse bez.siz alın.parasını vermeyin.
hem bile bile evli adamdan çocuk yapıyor hemde yardım diye yalvarıyor.bu işte bir iş var bence.
bizim akrabalar kadınla konusmuss sakın cocuk yapma demıs hatta kuzenımın brı konusmus demıs nıkahınız yok dayım yengeme doner cunku onlar cok yasadı bu tıp sorun hep barıstılr sımdıde barısırlar sen cocuk yapma dayımı baglayamazsın o yıne gıder sen hıkayede kalın demıs oda aklınca babamı baglamak ıcın kendıdne yapmıss babam cocuk oldugu ogrenır ogrenmez demıs ne olur gıdıp aldıralım ben yapamam bakamam kadın yok demıs hatta ayrılmıslar falann annem uzulmuyor kızıyor banada bı para yolla senı gebertırım o cocugu yaparlarken yalarındamıydın dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?