Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen tatlım inşallah benimde gelmez.ne olursa olsun etrafımızdaki insanları değiştirmeye çalışmak bana saygısızca geliyor. Aklıma bi hikaye geldi bunu okuyunca, Zaman'ın birinde Dericilik yapan bi aileye gelin giden kızla kp i Arasında Tartışma yaşanıyor. Gelin diyorki yıllar önce sizin aileye gelin geldim ben geldigimde evinize pis deri kokusundan girilmiyordu kokunuzu bile yokettim Demiş, kp cevap vermiş, kızım aslında o koku hala duruyor ama senin burnun alıştı ondan koku almıyorsun demiş yani konu sahibi 5 Yıldır gözün alısmalıydı bence bu alışkanlıklara, zira kendi istemediği sürece kimsenin alışkanlıklarını değiştiremezsinbence de :/ maalesef durum bu inşallah başıma gelmez de :)
Aynen tatlım inşallah benimde gelmez.ne olursa olsun etrafımızdaki insanları değiştirmeye çalışmak bana saygısızca geliyor. Aklıma bi hikaye geldi bunu okuyunca, Zaman'ın birinde Dericilik yapan bi aileye gelin giden kızla kp i Arasında Tartışma yaşanıyor. Gelin diyorki yıllar önce sizin aileye gelin geldim ben geldigimde evinize pis deri kokusundan girilmiyordu kokunuzu bile yokettim Demiş, kp cevap vermiş, kızım aslında o koku hala duruyor ama senin burnun alıştı ondan koku almıyorsun demiş yani konu sahibi 5 Yıldır gözün alısmalıydı bence bu alışkanlıklara, zira kendi istemediği sürece kimsenin alışkanlıklarını değiştiremezsin
Tatlım elbette değişir alışkanlıklar ama kişi istedigi sürece sadece. Ben istemeden kimse benim alışkanlıklarımı değiştiremez, kaldıki koskoca insanlar karşındakiler. Ben sizin yemek yemenizden rahatsız oluyorum biraz daha düzgün yiyinmi diyecek konu sahibi? O zaman gelen misafirlerede Yemeğe geçmeden uyarı yapalım lütfen kurallara uyun diyerek. Cok ayıp seyler bunlar. Konu sahibinin midesi kaldırmıyor olabilir benimde kaldırmazdı ama biz annemle çözüm bulduk salata dahil herseyi ayrı ayrı koyuyoruz. Hatta bize gelen misafirlerinde hoşlarına gitmiş olacakki gittiğimiz yerlerde genelde ayrı konuşmaya başladılar özellikle akrabalar :) böylece yemekte ziyan olmuyor kimsede kimsenin dokunduğunu yemek zorunda kalmıyorya bence değişebilir de benim demek istediğim şu ki arada mutlaka kırgınlık, soğuluk olur. arkasından konuşurlar huzursuzluk çıkar. iyi kötü biraz da olsa değişebilir bence zor da olsa zamanla. ama sürekli de de dur. bu sefer de al sana huzursuzluk :/
öncelikle ben 27 yaşındayım 5 senelik evliyim ve eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz. Yeme içme bir sofrayı misler gibi kuruyorum sofraya oturunca iştahım gidiyor salatayı neredeyse avuçlarıyla yiyecekler. sizce bu rahatsızlıgımı eşime söylesem oda uygun bi dille söylese nasıl olur
Ooo favori konum, benim sofrada rahatızlıklarım:
-çorbanın höpürdeterek içilmesi,
-ağız şapırdatmak,
-yemek yenirken burun çekilmesi,
-orasını burasını kaşıyıp yemeğe devam edilmesi ( ayak parmak arasını kaşıyıp ekmek elleyen gördüm),
-bıçağın yalanıp, ağza sokulup ortadaki bir şeyin kesilmesi, (bıçağı yalayıp nutella içine bandıran gördüm, direk ağzını sok ye bari),
-tabağa çatal sürtülmesi,
-ellerin yemeğe sokularak yenmesi, yemeğe bandırırken abartılması,
-kıtlıktan çıkmış gibi yenmesi.
Ennn nefret ettiğim olay.birde yemeği karıştırıp aynı kaşıkla tadına bakıp. Tekrar yemeğin içine daldiranlar varBi arkadaşım hiç unutmuyorum ben de çok takıntılıyımdır böyle şeylere.Okul dönüşü onlara gittik açlıktan kırılmış vaziyette.Hadi size puding yapayım dedi.Sütü ardından pudingi döktü katılaşınca kaşığı daldırıp ağzına atıp bi güzel yalayıp sünnetleyip geri tencerenin içine daldırdı ben orda fenalık geçirdim ama belli etmiyorum pudingi çok severm bilmem ne diye konuşuyoduk o manzaraya şahit olunca bişeyi bahane edip oldu o zaman deyip kaçtım inşallah anlamıştır
Haha bin yaşayok benimkinde var diyin siz de:)
Ennn nefret ettiğim olay.birde yemeği karıştırıp aynı kaşıkla tadına bakıp. Tekrar yemeğin içine daldiranlar var