- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
yok benimkinde var diyin siz de:)bi kaç kere ayrı tabaklarda yaptım ne o gelin hanım bizim agzımızda hastalıkmı var diyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok benimkinde var diyin siz de:)bi kaç kere ayrı tabaklarda yaptım ne o gelin hanım bizim agzımızda hastalıkmı var diyolar
eğer öyle ise kızmasın ama ben de sandım ki masa 4*4 porselenlerle mükellef bir sofra var.ben sadece salata yoğurt falan sandım sorunu..yemek de mi ortadan yeniyor???
Ortaya birşey koymayin. Herkesin salatasini vs kendi salata tabagina koyun. Sizin tabaginizdan almazlar uzanip herhaldeöncelikle ben 27 yaşındayım 5 senelik evliyim ve eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz. Yeme içme bir sofrayı misler gibi kuruyorum sofraya oturunca iştahım gidiyor salatayı neredeyse avuçlarıyla yiyecekler. sizce bu rahatsızlıgımı eşime söylesem oda uygun bi dille söylese nasıl olur
yok canım yemek ayrı tabaklarda yeniyorben sadece salata yoğurt falan sandım sorunu..yemek de mi ortadan yeniyor???
Gözünüz aydın :)bu arada dün akşam eve gidince eşime uygun bi dille söyledim daha önce neden söylemedin dedi hani bardaga su dolar dolar taşar ya onu bekledim dedim aileni küçük gördügümden degil ama miğdem almıyor artık dedim anlayışla karşıladı yemekten önce kardeşini çekti kenera söylemiş çatalla yemeye başladı annesinede sofrada söyledi herkes önünden yesin diye
bu arada dün akşam eve gidince eşime uygun bi dille söyledim daha önce neden söylemedin dedi hani bardaga su dolar dolar taşar ya onu bekledim dedim aileni küçük gördügümden degil ama miğdem almıyor artık dedim anlayışla karşıladı yemekten önce kardeşini çekti kenera söylemiş çatalla yemeye başladı annesinede sofrada söyledi herkes önünden yesin diye
abartma
salatayı elle yemıyorlardır
aynı tabaktan yıyorlardır :=)
bence de :/ maalesef durum bu inşallah başıma gelmez de :)Bu yaştan sonra insanlara nasıl yemesi gerektiginimi öğreteceksin tatlım? Bence bosuna yorma kendini, onlar öyle alışmışlar öyle gider. Kimsenin kalbini kırmaya degmez