en mantıklısı bu sanırım .ya da kendi salatanı ayır.
diyetteyim tuzsuz tüketiyorum de
Başkasından bahseder gibi eşinize bahsetseniz uyanır mı acaba? Geçen kızlarla buluştuk, birinin teyzesi de geldi. Böyle bir yemek yemek yok çok tiksindim falan diye. Aman bilemedim ki Alkah sabır versin.Ben hemen agresifleşiyorum ağzı şapırtısı ve sakız Patlatma sesine. İnşallah siz gönül kırmadan bir yolunu bulursunuzoda var dişleri takma şakır şakır yemek yiyo
ya da kendi salatanı ayır.
diyetteyim tuzsuz tüketiyorum de
5 sene durdun durdun şimdi mi rahatsız oldun ?
aynı tabaktan mı yiyor ki herkes?bari kendi önünden ye ama yok benim önümden yiyo bu beni daha çok rahatsız ediyo
5 sene dişini sıkıp,biriktirip şimdi patlamış olamaz mı???
Kimlerle yemek yiyorsunuz bu şekilde merak ettim doğrısu?Ooo favori konum, benim sofrada rahatızlıklarım:
-çorbanın höpürdeterek içilmesi,
-ağız şapırdatmak,
-yemek yenirken burun çekilmesi,
-orasını burasını kaşıyıp yemeğe devam edilmesi ( ayak parmak arasını kaşıyıp ekmek elleyen gördüm),
-bıçağın yalanıp, ağza sokulup ortadaki bir şeyin kesilmesi, (bıçağı yalayıp nutella içine bandıran gördüm, direk ağzını sok ye bari),
-tabağa çatal sürtülmesi,
-ellerin yemeğe sokularak yenmesi, yemeğe bandırırken abartılması,
-kıtlıktan çıkmış gibi yenmesi.
Bu hareketleri sergileyenlerle yemiyorum, bu kişiler annem-babam bile olsa, çok kere sofra terketmişliğim vardır.Kimlerle yemek yiyorsunuz bu şekilde merak ettim doğrısu?
Ufak kaselere paylaştırıp herkesin önüne koyun. Sorarlarsa böyle daha düzenli oluyor dersiniz.bari kendi önünden ye ama yok benim önümden yiyo bu beni daha çok rahatsız ediyo
Her aile aynı görgü kuralı ile yetismiyor malesef..Benim eşimin ailesi de kahvaltıyi ortadan yerlerdi ilk evlendigimde,nolur yanlış anlamayın ben böyle yemeyi beceremiyorum der ve tabak alırdım önüme zamanla onlarda o şekilde yemeye başladı..Ama bu benim ayda 1 yaşadığım bi durumdu. Hem hergun ayni sofraya oturup hem de o insanlari elestirmek olmaz ama..Olmadı kendi evinizde yemeyi deneyin..
öncelikle ben 27 yaşındayım 5 senelik evliyim ve eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz. Yeme içme bir sofrayı misler gibi kuruyorum sofraya oturunca iştahım gidiyor salatayı neredeyse avuçlarıyla yiyecekler. sizce bu rahatsızlıgımı eşime söylesem oda uygun bi dille söylese nasıl olur