görgüsüzlük olur mu ?

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
selam kızlar
bi kaç gün önce kuyumcudan bi kolye aldım ve zinciri biraz uzun geldi ve 1 cm kadar kısalttırdım. kısaltmayı hemen yapamadıkları için anında teslim alamadım ve abime bugün gidip almasını söyledim . kolye şimdi elime geçti . kısaltılan parçayı vermemişler. alırken fiyattada bi indirim falan yapmadılar. yarın gidip bu parçayı istesem ayıp olur mu sizce ?

1 cm parçanın bi işinize yaramayacağını düşünüyorum ama siz bilirsiniz.

Hakkımız olanı almak ne zamandır görgüsüzlük oldu?
İster atarım ister satarım ister geri uzatırım...ben 1 cm'lik parçayı ücretsiz alamıyorsam onlar da alamamalı. Herkesten 1'er cm derken ohooo işin sonu nereye varır?
Çok mu atarlandım acaba :D

benim de parmaklar ince..
yüzükleri daraltır alırız,
parça falan almadım hiç, indirim de...
ben de sizin gibi düşününce güldü eşim...
maddi bir değeri olmaz o parçanın, istenmez de, önemsiz bir şey boş ver dedi...
yani görgüsüzlük mü sorunuza cevabım bu..:KK66:

selam kızlar
bi kaç gün önce kuyumcudan bi kolye aldım ve zinciri biraz uzun geldi ve 1 cm kadar kısalttırdım. kısaltmayı hemen yapamadıkları için anında teslim alamadım ve abime bugün gidip almasını söyledim . kolye şimdi elime geçti . kısaltılan parçayı vermemişler. alırken fiyattada bi indirim falan yapmadılar. yarın gidip bu parçayı istesem ayıp olur mu sizce ?

Eşime sordum şimdi, aynı sektörde çalışıyor. Parçayı vermesi gerekiyormuş ama tamir parası almadıysa ondan vermemiş olabilir diyor. Çıkan parça aşağı yukarı 10 tl eder diyor.

Eşime sordum şimdi, aynı sektörde çalışıyor. Parçayı vermesi gerekiyormuş ama tamir parası almadıysa ondan vermemiş olabilir diyor. Çıkan parça aşağı yukarı 10 tl eder diyor.

tamir parası almadı . dediğiniz gibi olabirlir . ama annem çok ısrar ediyo git iste diye . bende utanıyorum gitmeye açıkcası

Back
X