Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

Aynen bak ipek..
Bende bunu soruyorum ya..
MAdem insanlar bu kadar samimi.
Bu maden sahibi adama neden kimse laf etmiyor.
Sanki maden Basbakan in gibi varsa o yoksa o..
Üstelik adam denetleme yapanlari kandirmis, yada rüsvet vermistir bilemem.
Olmayan yasam odalarini var gibi göstermis..
Simdi bu sahtekar adamin adini agzina alan yok..

başları ağrısa başbakan yüzünden diyecek artık insanlar.

Aynen bak ipek..
Bende bunu soruyorum ya..
MAdem insanlar bu kadar samimi.
Bu maden sahibi adama neden kimse laf etmiyor.
Sanki maden Basbakan in gibi varsa o yoksa o..
Üstelik adam denetleme yapanlari kandirmis, yada rüsvet vermistir bilemem.
Olmayan yasam odalarini var gibi göstermis..
Simdi bu sahtekar adamin adini agzina alan yok..

Ben yine altını çizerek başlıyorum. Hükümetçi değilim lakin ortada bazı gerçekler varsa eğer konuşmazsam çatlarım.
Adamın iş yeri. Millete ekmek veriyor. Kendi bunların üzerinden para kazanıyor. Düşün birinin evi yanıyor ev sahibi yok millet yöneticiyi suçluyor elektrik sistemine baktırmadı diye. Adam ev sahibi yok ortalarda.
Burada ciddi bir tezat yok mu?
Hiç mi adam ortaya çıkıp da en azından üzüntüsünü dile getirmez?? Hiç mi mekanına uğramaz. Devletin de hataları kati suretle var ama. Alp Gürkan sütten çıkmış ak kaşık mı?

Bu arada haberin basligina bakin " Görgü taniklari Erdogan 14 yasindaki bir kiz cocugunun kafasini kolunun altina laip yumruklamis"

Yani bu iftiraya bile iftira dememiz insanlarin gücünü gidiyor:)
Cünkü "öyle olsa daha iyi olurdu" zihniyet bu..
Onun icin gerceklerin konusulmasi degil, karalama lazim yalan olsun önemli degil, provakasyon lazim..

Biz siz degiliz " siz derken hani su mustafa sarigül yumrugunu tokatini savunan ve basbakan gitsinde ne olursa olsuncular varya onlari kastediyorum"

Hata yapmis ise hata yapmis deriz..
Bakin ilk yazimda da dedim..
Ksske sabretseymis, keske sukinetini korusaymis..

Ama karalama yapan iftira edenlerede " dur bakalim" deyip gercekleri konusmasinida biliriz..

ilk haberler öyleydi. sonra netleşti. hep böyle değilmidir. somada ölen sayısı gibi. ve netleşir aynı bu haber gibi. weis hanım.

Burada ypilanlar hata aramaya calismak mi?
Allah askina samimiyet ya..
Devlet 1 kisiden olusmaz..
Evet devletin hatasi varsa oda elestirilir ama ilk olarak isveren elestirilir.
Bir fabrikada bir isci kaza gecirse, cagirin baqsbakani mi denir ilk olarak?
Ilk olarak o bölümün amiri, sonra o fabrikanin yöneticisi, sonra sahibi, sonra kanunlardaki eksiklikler sonrada kanun koyucunun eksikleri sorgulanir..
Ama burada varsa Basbakan yoksa Basbakan..
Samimiyetsizliktir bu!

Ocagi sahiplenmek degilddir o, gercekleri saptirarak yapilan linc girisimine karsi karsi savunmadir.
Cünkü amac ölenler, isciler konusundaki eksikler olmaktan cikti amac yine Basbakan düsmanligina döndü..

Allaha çok şükür,çevremdeki akepelilerin çoğu en azından başbakan hata yaptı şimdi bu konuşmayı yapmanı zamanı değildi,diyebildi:KK50:

Bence Başbakan'ın soğukkanlı biri olmadığını Barolar Birliği Başkanının kürsüde iken yaptığı o normal konuşmada dahi çileden çıktığını görerek gayet basit analiz edebiliriz.
Bence yapmıştır ama Padişahımız çok yaşasın korkudan medya veremiyordur :KK34:

ilk haberler öyleydi. sonra netleşti. hep böyle değilmidir. somada ölen sayısı gibi. ve netleşir aynı bu haber gibi. weis hanım.

Neden siz üzerinize aliniyorsunuz ki..
Haberi yapan haberci siz misiniz?
Ben haberi yapanlari elestirdim..
Aynen dün yazimdada gazeteci örnekleri vermistimya, hani Basbakanin market alisverisi fotografini koyup baska haber yapan falan gibi..
Yani bile bile yalan haber yapiliyor demek istedim ama siz niye üzerinize aliniyorsunuz?

Daha önce verdiği ropörtajlarda bahsettiği kaçış odaları nerede? Bunu yapmıyorsa birinci dereceden iş veren suçludur. İkinci olarak bunu zorunluluk haline getirmeyen devlet. Ama önce iş veren. Çünkü o insanların üstünden para kazanıyor, onların sayesinde. Hepsinde 1 can yok evlerindeki canları da saymak lazım. Onların umutlarını, bekleyişlerini de saymak lazım. Mekanik olarak oraya birkaç fazla hava deliği açmak hiç de zor değil. İşin içinde olanlar bilirler. Devlet kendince sınırlar koymuş şu şu şu olacak diye. Fazlasını yapmak iş verenin iyi niyetine kalmış bir şeydir.

Başbakanın vurmasına ne hacet yanındaki müşavirine söyler, olmadı korumaları halleder o da olmadı destan yazan polisleri halleder.
Halk kim ki? onlara birşey olmasın.

Neden siz üzerinize aliniyorsunuz ki..
Haberi yapan haberci siz misiniz?
Ben haberi yapanlari elestirdim..
Aynen dün yazimdada gazeteci örnekleri vermistimya, hani Basbakanin market alisverisi fotografini koyup baska haber yapan falan gibi..
Yani bile bile yalan haber yapiliyor demek istedim ama siz niye üzerinize aliniyorsunuz?
konuyu ben açtığım için. bu konuyu neden açtınız diye çok laf yemişliğim olduğundan:KK34:

Bence Başbakan'ın soğukkanlı biri olmadığını Barolar Birliği Başkanının kürsüde iken yaptığı o normal konuşmada dahi çileden çıktığını görerek gayet basit analiz edebiliriz.
Bence yapmıştır ama Padişahımız çok yaşasın korkudan medya veremiyordur :KK34:

evet barolar birliği başkanı normal konuşuyor . konuşmada vandan bahsediyor. yapılan binlerce evleri görmüyor. 64 tane depremden önce ev sahibi olmayıp kiracı olup ben bedavadan ev istiyorum diyenleri savunuyor. konteynerlardan çıkmıyorlar neden bedava ev . senin benim vergimle hak sahibi olmayanlar ev istiyorlar ve sizlerde normal konuşma diyorsunuz bende sizi alkışlıyorum

Allaha çok şükür,çevremdeki akepelilerin çoğu en azından başbakan hata yaptı şimdi bu konuşmayı yapmanı zamanı değildi,diyebildi:KK50:

Iste zaten sorun o..
AKP ye oy verenler, kendini asagilarsa susmasini biliyor, koyun deseler, satlik deseler susmasini biliyor, devletin hatasi varsa devleti elestirebiliyor, Basbakan yanlis yapmis ise onuda elestiriyor, kaldiki bizde dedik basbakan ölmüs annesine küfretmiste olsa o kisi yinede sakinligini korumaliydi diye.
Ama hani su degismez AKP ve basbakan düsmanlari varya, hani " ölecegini görecegiz, mezarina tükürecegiz, diktatör, defol git vb vb" diyenler, iste onlarin amaci ölenler ve eksiklikler olmayip, yine Babsbakan nefreti olunca isin rengi degisiyor..

300 kişi ölüyor ülkenin başbakanı olağan şeyler diyor.
Bu cümlenin insani ve de vicdani bir yanı var mıdır? siz söyleyin.
Bi de gelmiş varsa yoksa başbakan diyorsunuz.
Bir başbakan olarak haddini bildirsin o zaman işletme sahibine, amirlere çalışanlara.

konuyu ben açtığım için. bu konuyu neden açtınız diye çok laf yemişliğim olduğundan:KK34:

Bu konuyu neden actiniz diye bir soru sormadim ben..
Ayrica kim acarsa acsin acan kisi kendi yazmiyor sonucta ben haberi buraya tasiyani degil haberi yapani elestiririm..

Ben yine altını çizerek başlıyorum. Hükümetçi değilim lakin ortada bazı gerçekler varsa eğer konuşmazsam çatlarım.
Adamın iş yeri. Millete ekmek veriyor. Kendi bunların üzerinden para kazanıyor. Düşün birinin evi yanıyor ev sahibi yok millet yöneticiyi suçluyor elektrik sistemine baktırmadı diye. Adam ev sahibi yok ortalarda.
Burada ciddi bir tezat yok mu?
Hiç mi adam ortaya çıkıp da en azından üzüntüsünü dile getirmez?? Hiç mi mekanına uğramaz. Devletin de hataları kati suretle var ama. Alp Gürkan sütten çıkmış ak kaşık mı?

Öncelikle is yeri sahibinde fazilet olmayabilir vicdan yürek olmayabilir yok mu böyle insan gani gani var... Devletin görevi de böyle bir adam olma ihtimaline karsi denetlemek incelemek sorgulamaktir..

O adamin ne bu dünyada ne diğer dünyada vereceği hesaplar bitmeyecek...

Ama o adamin para için insanları göz ardi edebilme ihtimali düşünülmeliydi... Devlettir insanini koruyacak olan , hakkini savunacak olan...

Böyle hassas bir is kolunda denetlemeyi savsaklarsan bedeli böylesine agir oldu iste.... Kimse dusunemezdi istemezdi boyle olsun... Ama Allah bize bir ders verdi bu yüzden kimse kimseyi aklamaya sucu yoktur demeye calismasin...

Herkes desin ki suclusunuz herkes desin ki nerdeydiniz ? Diyelim ki bir daha yaşanmasin bunlar...

O bakanlar parayi koltukta uyumak için birbirlerini tokatlamak için almiyor... Onlar umarsizsa biz elestirelim üstlerine gidelim ki görsünler bir durup düşünsünler... (Benipek yazini alintilayip yazdim genel olarak yazdim yalniz kusura bakma)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu konuyu neden actiniz diye bir soru sormadim ben..
Ayrica kim acarsa acsin acan kisi kendi yazmiyor sonucta ben haberi buraya tasiyani degil haberi yapani elestiririm..
bı konuda bile yapıldı bu. o yüzden açıklama gereği duydum okeymidir weiss hanım.:KK34:

Iste zaten sorun o..
AKP ye oy verenler, kendini asagilarsa susmasini biliyor, koyun deseler, satlik deseler susmasini biliyor, devletin hatasi varsa devleti elestirebiliyor, Basbakan yanlis yapmis ise onuda elestiriyor, kaldiki bizde dedik basbakan ölmüs annesine küfretmiste olsa o kisi yinede sakinligini korumaliydi diye.
Ama hani su degismez AKP ve basbakan düsmanlari varya, hani " ölecegini görecegiz, mezarina tükürecegiz, diktatör, defol git vb vb" diyenler, iste onlarin amaci ölenler ve eksiklikler olmayip, yine Babsbakan nefreti olunca isin rengi degisiyor..

yapmayın lütfen,tam tersidir her zaman,başbakan ne yaparsa yapsın mutlaka bir kılıf uydurulmaya çalışırlar ve ne olursa olsun destkelerler..sorun da bu ya zaten..ben başbakanı da akp yi de sevmesem de ,yaptıkları doğrularda ve güzel işlerde alkışlayabilirm ama akp liler asla başbakana laf söyletmez ne ettiyse haklıdır derler..eleştiri kabul edilmez..
"ananı da al git" dediğinde de "gavat" vali olayında da,daha verecebileceğim çok fazla örnekte bunlar yaşandı...
ben ilk defa bu konuda akp lilerin başbakanı eleştirdiklerine şahit oluyorum...

Daha önce verdiği ropörtajlarda bahsettiği kaçış odaları nerede? Bunu yapmıyorsa birinci dereceden iş veren suçludur. İkinci olarak bunu zorunluluk haline getirmeyen devlet. Ama önce iş veren. Çünkü o insanların üstünden para kazanıyor, onların sayesinde. Hepsinde 1 can yok evlerindeki canları da saymak lazım. Onların umutlarını, bekleyişlerini de saymak lazım. Mekanik olarak oraya birkaç fazla hava deliği açmak hiç de zor değil. İşin içinde olanlar bilirler. Devlet kendince sınırlar koymuş şu şu şu olacak diye. Fazlasını yapmak iş verenin iyi niyetine kalmış bir şeydir.

Evet...
Yok adam yalan söylemis ya.
Belkide denetcileride rüsvetle bagladi..
Ama bizim ülkemiz öyle garip bir hal aldiki, suclu kolayca pacayi siyirabiliyor.
Cünkü insanlara sanki tek suclu Basbakanmis gibi bir algi olusturuluyor.
Gercekler saptiriliyor.
Ve isin en aci tarafida ne biliyor musunuz..
Bu algiyi olusturanlar iki kusu ayni anda vuruyor.
Hem Basbakani linc ettiriyor, hemde eger suclanir ve aratirilirsa ucu kendilerine dokunacak olan maden sahibini unutturuyorlar insanlara..

evet barolar birliği başkanı normal konuşuyor . konuşmada vandan bahsediyor. yapılan binlerce evleri görmüyor. 64 tane depremden önce ev sahibi olmayıp kiracı olup ben bedavadan ev istiyorum diyenleri savunuyor. konteynerlardan çıkmıyorlar neden bedava ev . senin benim vergimle hak sahibi olmayanlar ev istiyorlar ve sizlerde normal konuşma diyorsunuz bende sizi alkışlıyorum

Hanımefendi herkes eleştiri yapmakta özgürdür!
Sen kendi fikirlerini söyleyen bir insana kürsüde iken ne hakla hakaret edebilirsin?
Bu nasıl bir Demokrasi anlayışı.
Adam resmen çileden çıktı köpürdü ya.
Hiçte sağlıklı davranışlar değil bunlar.
Başbakan'ın o davranışı Türkiyede ki Demokrasinin ne kadar da ileri olduğunu gösteriyor.
Karşıt düşünceye tahammülsüz bir Başbakan ...
Komik gerçekten ...
Yurtdışında şuan hatırlayamadığım bir Ülke'nin başbakanına yumurtalarla saldırdı öğrenciler ama adam korumalarını dahi devreye sokmadan o yumurtaları yerken öğrencilerin içinden gülerek geçti.
Bence Başbakanlık bu, konuşma yapan bir beyefendiye kürsüde iken terbiyesizlik yapıyorsun demek değil!

yapmayın lütfen,tam tersidir her zaman,başbakan ne yaparsa yapsın mutlaka bir kılıf uydurulmaya çalışırlar ve ne olursa olsun destkelerler..sorun da bu ya zaten..ben başbakanı da akp yi de sevmesem de ,yaptıkları doğrularda ve güzel işlerde alkışlayabilirm ama akp liler asla başbakana laf söyletmez ne ettiyse haklıdır derler..eleştiri kabul edilmez..
"ananı da al git" dediğinde de "gavat" vali olayında da,daha verecebileceğim çok fazla örnekte bunlar yaşandı...
ben ilk defa bu konuda akp lilerin başbakanı eleştirdiklerine şahit oluyorum...

Bence siz birdaha okuyun..
Belki siz öylesinizdir bilemem ama biz bu bölümde MArmaya beddua edip, elestirip, yerden yere vurup, Sarigül ün attigi tokat icin " eline saglik iyi yapmis " diyenleri gördük.

düğn cnn türk te cüneyt özdemir ve ekonomi müdürleri çok güzel konuştu,dediler ki:
kriz yönetimi kriz çıktıktan sonra değil,önces,nde başlar..bir kriz durumunda kimin neler yapması gerektiği bellidir.basınla olan iişkiler,açıklamları kimin yapacağı,kurtarma çalışmalrını kimin yöneteceği ,işçi yakınlarına verilecek destek vs....
ama bu holding te böyle bir kurul bile yok....kendi kriz masaları yok,olan bitenden haberleri yok bu adamların..nasıl bir "holding" nasıl yöneticiler nasıl patronlar anlamış değilim...

X