- 30 Aralık 2009
- 22.684
- 88.287
- 40
bu düşüncelerin de tam zamanı değil mi kontes
bilmiyorum egem abla inan birkaç gündür başım çatlıyor..Aglayıp aglayıp susuyorum sonra aklıma bunlar geliyor..
Yeri mi degil mi zamanı mı degil mi inan bilmiyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu düşüncelerin de tam zamanı değil mi kontes
tanımadığım insanlara bu kadar üzülürken,benim kendi canıma kanıma orada bir şey olsaydı.başbakannın bu lafına değil protesto etmek parçalardım o başbakanı,bizimle alay eder gibi ne o konuşmlar,biz ahlaksızlara cevabımızı 30 martta verdik derken gülüyordu.
kendi başkanlığına hayallerine zeval gelmesin padişahımızın
Susun bakim kimse konusmasin, burada AKP karsitlarindan baska kimse üzülmedi giden caanlara..
Daha düne kadar "Türkiye yasta" isimli baslik 100 sayfa olana kadar siyaset yaptiniz, yapmayin, lütfen yapmayin deyip sabreden ve duaya davet eden bizdik..
Sabrimiz tasinca aldiniz cevabinizi..
Simdi de cikip, "biz ölenlere üzülüyoruz" moduna girdiniz..
Yok sizden baska kimse üzülmedi..
Dogru birtek siz üzüldünüz " Basbakan istifa, basbakan istifa"
Kimse Kuran lar okuyup dualar etmedi bir siz üzüldünüz..
Daha düne kadar " su adam ülkenin basindan defolup gitsin, pislik, diktatör, asildigini görürüz insallah" diyenler bugün sadece ölenlere üzüldükleri icin Basbakani bu kadar yüleniyorlarmis..
Maden sahibini hicccc elestiren yok, samimiyete bakin:)
Bunlarin yazilari gören maden sahibinin Basbakan oldugunu sanir..
Sahi MAden sahibini niye elestirmiyorsunuz yahu?
Gecen arti kardesim, samimiyetsizliklere biz bir degil 1000 kez sahit olduk burada..
Baska yumruk atanlara yazilan, neredeyse "iyi yapmis" kivamindaki savunma yazilari kopyalatmayin bana buraya, gerci kopyalasamda bazilarinda utanma yok ki..
Ama biz sizin gibi degiliz farkimiz bu..
Yapmamaliydi provakatörler ölmüs annesine bile küfretse sabretmeliydi diyebiliyoruz..
Hea kendim sabredemezdim o ayri..
Bu arada kimse yazimi okumak zorunda degil, silah dayamiyoruz.. Ben nasil umursamadigim adamin yazsini okumuyorsam, okumak istemeyen de benimkini okumasin..
Bu kadar konu açıldı Alp Gürkan nerede diyen olmadı?
İş yerinde katliam oluyor patron yok. Aynen de orada olması gerekiyor. Nerede bu adamlar?
İş yerinde katliam oluyor patron yok. Aynen de orada olması gerekiyor. Nerede bu adamlar?
Basbakan bir kisiyi ensesinden kavriyor ve " niye kaciyorsun lan gel bakalim istifa et diyordun" diyor..
Asagilik utanmazlar bakin bu sözü nasil carpitmis " ne kaciyorsun lan israil dölü" dedi.. Allah islah etsin sizi, o iftiraci diliniz dursun..
Basbakanin ensesinden kavradigi kisi bile tv ye ikip " cok fazla provakatör vardi, provakatörlere uyduk, ortam gerildi" diyebiliyor..
Ama utanmaz arlanmazlar cikmis " basbakan 14 yasindaki bir genc kizi kolunun altina alip yumrukladi" diye iftira edebiliyor, Allah kalbiniz kurusun...
Ayrica yine sakin kalmis Basbakan, yüzlerce canin gittigi bir yere, cevre illerden özellikle Izmir den yüzlerce provakatör gidip, ölüm üzerinden rant saglamaya calisiyor, o felaketin ortasinda yine sakin kalmis.
Sarigül ün yumruk atma videosuna bile " kesin olarak gözükmüyor, sadece elini kaldirmis" diyenlere bakin hele..
Evet Basbakan yinede sakinligini korumaliydi, keske sakin olsaydi, keske bu provakatör, bu insanligini yitirmis ölüm sevicilere karsi " ya Sabir" deyip sakin kalabilseydi...
Ama sunuda söyleyeyim ben olsam bu kadar sabredemezdim..Coktan birakirdim " ne haliniz varsa görün, yine eski sürünen Türkiye ye dönün" der cekip giderdim ama o kendisine güvenen ve gözlerinin icine bakan milyonlarca insan icin sabrediyor..
Bunlar gazeteci falan filan degil, bunlar gözü dönmüs kaos, kargasa ve felaket sevicileri..
Bakin adam 1 mayista atmis bu twiti
Eki Görüntüle 1115811
Adam diyor ki, " MAnisa, izmir ve cevresinde üiümleri kirazlari dolu vurmus maddi hasar varmis ama yetmez, ben daha büyük felaket istiyorum, deprem falan " yani adam maddi zarar yetmez, deprem olsun, felaket olsun, ölümler olsun istiyor..
Ben bu tiyniyetteki insanlardan herseyi beklerim, herseyi yapar bunlar, ölümleride kullanir, ölüm olmaz ise ölüm olmasinida saglar, provakasyonda yapar yani herseyi yapar..
Birde gazeteci diyor bunlar kendilerine..
Bakin kendine gazeteci diyen bu ahlaksizlar baska nasil kullanmis bu aci felaketi..
Eki Görüntüle 1115813
Bakin bu kiside ayni gazeteden..Yillar önce Basbakan bir marketten alisveris yaparken cekilen ve ödül alan bir resmi paylasip " basbakan cemaatin marketine siginarak kurtuldu" diyebiliyor..
Bunlar yine ufak tefek yaptiklari, hele bir okumaya baslayin insanin nevri dönüyor.
Zaten amac ne maden iscileri, ne ölenler, ne iscilerin calisma sartlarinin düzelmesi ne o ne bu, tek bir amaclari var, oda Basbakani indirebilmek..
Onun icin insanliktan cookkk uzak bir sekilde ölümleri önlerine alip rant icin kullaniyorlar..
Bakin bunlarda iste Basbakan in sabrinin tasmasina neden olan o provakatörlerin zihniyetindekiler..
Eki Görüntüle 1115820
Yani AKP ye oy vermistiler ölsünler bir zahmet..
Eki Görüntüle 1115822
Iste bu zihniyettekiler yüzünde Türkiye acisini yasayamadi..
Oysaki en büyük suc önce isverende
Cünkü kanun koyucu 2012 de kanunu koymus..
2 sene icinde 5 kez denetimci göndermis, en son 2014 mart ayinda denetlenmis...
Türkiye de ki sendikalari yok say zaten, tek bildikleri eylem düzenlemek..
2012 de yapilan düzenlemenin uygulamaya gecmesini engelleyenler simdi hicccc üzerine alinmiyor..
Hükümetin süratle
cikarilan o yasayi uygulamaya koymasi gerekir, arkasindan iyilestieme icin ne gerekliyse yapmalidir ve bu sefer engeleyenleri en agir sekilde ikaz etmelidir..
Ölümleri kullanan provakatörlere gelince, sizler hep sürünen zavallilar olarak kalacaksiniz..
weiss Allah rızası için başbakanın hatası yok mu
alp gürkana gerek yok ki,başbakan ve bakanlar gayet güzel sahipleniyor ocağı
evet o adam da yok ortada birde ben işçiyin emekçinin yanındayım her zaman diyen sırsı süreyya önder de yok . bi geçmiş olsun diyebilir di