- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla angry son uc gunde yaptıgı en talıhsız en terbıye sınırlarını asan konusmaydı.Çok talıhsız bir konusma yani.İnsanları oy pusulasını gormesini geçtim zaten ''bunlara 30 martta cevabı verdik'' dediğinde.Kendini miting alanında zannetti ama 400 den fazla ölünün oldugu katlıam gibi facıanın yasandıgı,insanların canlarını,ailelerini,akrabalarını kaybettiği Somadaydı bu adam !! Unuttu birden onu yuhalanınca ıstıfa sesleri yükselince...Yazık ne diyelim..Yazık insanlara ordaki.
Ne adam gibi açıklama yapmayı becerebildi ne de insanlara düzgün davranabilmeyi hiç konuşmasaydı keşke....
Adam tamamen kendini kaybetti.
Ama haklı, nasılsa orda o vatandaşı çekip vursa yine kendini haklı çıkartacak bir kitle var arkasında.
Niye rol yapma gereği duysun ki?
Sinirlendiyse döver birini, küfür eder,rahatlar.
Ne bekliyordu ki ben anlamıyorum gülücüklerle, tebriklerle karşılanmayı tabi ki tepki olacaktı.. Oraya insanların acılarını anlamaya, dinlemeye değil de insanları azarlamaya dövmeye gitmiş adam kimse bu muameleyi hak etmez hele de acıları bu kadar ağırken... Yazık gerçekten..
evet işte ortada insanları galeyana getirmek isteyen bir grup var
yalnız benm izediğim videoda bir hareketlenme var evet ama o gel hareketide olabilir
sonuçta göz
müzle görmediğimiz bir şey ve bu adam başbakan böyle bir şeyin olmaması gerektiğini en az senin benim kadar farkındadır. bunu yapamaz yani
ha ama o sözcü mü kalem mi neydi onun yaptığı belgeli ona bir şey diyemem
ve adamda kabul etti fotodakinin kendisi olduğunu
açıklama yapacakmış
tabiki haksız bu konuda sonuna kadar
ama başbakan için yeterli kanıt göremedim
Emine hanım nerelerde ? Normalde hiç ayrılmazlardı.
Ne bekliyordu ki ben anlamıyorum gülücüklerle, tebriklerle karşılanmayı tabi ki tepki olacaktı.. Oraya insanların acılarını anlamaya, dinlemeye değil de insanları azarlamaya dövmeye gitmiş adam kimse bu muameleyi hak etmez hele de acıları bu kadar ağırken... Yazık gerçekten..
keşke ..............
çok mu zordu canı yanan insanlara yanınızdayım,derdinize ortağım.suçluları ortaya çıkaracağız demek
yandaşları diyorki yerkel yapmış ama sor bakalım neden yapmış
Adam "gelde benim yanimda yuhlayin" dedi ve videoda bariz bir sekilde orda birini dövdügü görülüyor. Provokasyonda ne demek? Zaten adam o insanlarin acisini anlamis olsaydi yuhlanmazdi. Bunun üstüne bide gidip insanlari dövüyor! Haydi diyelim bu hadiseler olmadi, gözümüzü yumalim, yusuf yerkelin tekme attigi bariz ortada. Nasil oluyorda erdogan halen onu isten atmadi? Yarin birgün adam bakan olsa hiç sasmam!!
Yani adam simdiye kadar o kadar saygisizca, terbiyesizce davrandi ki, elbette birini dövme kapasitesinde zaten. Ne demek yapamaz? Adam 1000 ölü için "olagan sey" diyor. Bunu söyleyen bir "basbakan" kusura bakma, herseyi yapar!
Geçmiş olaylarda olduğu gibi yanınızdayım edebiyatı bu kez işe yaramadı diye değil mi bu şiddet Egem. O isyan sesleri , o tepkileri saklamak için yüz binlerce destekçi ile gidebilse idi bu şekilde davranmazdı diye düşünüyorum. O feryatlar karşısında nasıl yüz ifadesinde sadece şiddet ve öfke okunur anlamıyorum , anlamak istemiyorum.
Suçlular ? Suçlular aramızda ancak vebali yine hayatını kaybeden insanlarımıza yüklenmedi mi ? ilk etapta sorumlular hakkında soruşturma açılır ancak onlarda madende hayatını kaybetti demediler mi