Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

Sol veya sağ önemli değil montaj da olmadığına göre gayet açık ve net. Başbakan saldırmış.

iki tane video var değil mi ? benim izlediğim de sol portal diye yazıyordu ne deseydim aaaaa evet x videomu deseydim hayret bişeysiniz ya.. sol portolun paylaştığı video demekte ne var ???? ordandan baktım o yüzden dedim allah allah illla size varya cümleyi yaya yaya anlatmak lazım ...

hangi adam kaç kişiye saldırdı cnm anlamadım

ama o kız mevzusu yalan işte

adam habere konuk olduğuna göre bu doğru kişi diye tahmin ediyorum

acaba ne dedi de böyle oldu
ve başbakan sadece onu dövme amacıyla giriyor gibi markete
anlamadım vala

Bu adam derken Başbakan' ı kastetmiştim. :KK17: Hakkında birkaç yumruklama haberi okuduğum için. Kız olayı demek doğru değilmiş. Bu çocukla ilgili videoda gayet açık ve net görülüyor. Yumrukladığı kişi bu çocukmuş öyleyse.

Ben o videoyu geçtim ya hangi başbakan kendisini protesto eden acılı vatandasa kendini bilmez ahlaksız der ya ? Bunlar kendini bilmezz bunlar ahlaksız ??? Yazık valla hem babanı,abini,amcanı kaybet hemde sonra ahlaksız ol.

Şimdi benim kafam karıştı lütfen biri açıklayabilir mi? Bir kızı kolunun arasına sıkıştırıp vurduğunu okudum birkaç yerde. Ama onunla ilgili bir görüntü göremedim hiç. Sadece görgü tanığı bahsetmiş. Ama bu çocuğun saldırı görüntüsü var. Çocukta çıkıp konuştu. Aynen bahsettiğin şekilde konuştu. Tabi o kamera önüne çıkmadan önce Başbakan'ın korumaları tarafından zaten gerekli uyarıları almıştır. Bu adam kaç kişiye saldırdı ?

Vallaha toksik madde gibiler,sürekli bir yerlere saldırıyorlar önünü alamıyoruz.:KK53:
Vallahi vidyoda saldırdığı kişi bana erkek gibi geldi,o Kanal D'ye konuşan çocuk doğru söylüyor bence diğer kız asparagas haber olabilir.ya da başbakanın markette vatandaş dövme fetişi de olabilir,kestiremiyorum:KK14:

Son düzenleme:

Bu adam derken Başbakan' ı kastetmiştim. :KK17: Hakkında birkaç yumruklama haberi okuduğum için. Kız olayı demek doğru değilmiş. Bu çocukla ilgili videoda gayet açık ve net görülüyor. Yumrukladığı kişi bu çocukmuş öyleyse.

canım diğer yumruk olayları için bir şey diyemem duymadım
ama çocuk bu tabi

anlamadm ne geçti aralarında ne ara markettesıkıştırdılar

ya bi de başbakanın arabasını mı taşlıyorlardı
yoksa enerji bakanının mı

Ben o videoyu geçtim ya hangi başbakan kendisini protesto eden acılı vatandasa kendini bilmez ahlaksız der ya ? Bunlar kendini bilmezz bunlar ahlaksız ??? Yazık valla hem babanı,abini,amcanı kaybet hemde sonra ahlaksız ol.

Ve hala bu durum aklanmaya çalışıyor..Çıldırmak işten değil.

evet bu kadar olmaz pes hala okuduğunu anlayamamış .... anladığın gibi okumaya devam et işim gücüm yok size lafmı anlatcam ya...

Ya canı burnunda vatandaş zaten kendini nasıl bilsin chelzy? Bırak bilmesin kendini. Ona bu hakkı da vermeyeceksen başbakan olarak sen nesin ya. Bu nasıl bir egodur. Bırak küfür etsin. Acısı var normal deme büyüklüğünü gösteremiyorsan sen ne işe yararsın? Kendini hatırlasın. Rahmetli annesi eceliyle vefat ettiğinde nasıl üzüldü..

Ne adam gibi açıklama yapmayı becerebildi ne de insanlara düzgün davranabilmeyi hiç konuşmasaydı keşke....

Basbakani aklamaya calisanlar yakinda derler ki " genc gelmis yanagini basbakanin elinin altina sokmus ve kendi kendine tokat attirmis,basbakanin eli acimis "
Artik gozlerin gordugu ,kulaklarin duydugunu nasil inkar edeceklerini sasirmislar.

Ne adam gibi açıklama yapmayı becerebildi ne de insanlara düzgün davranabilmeyi hiç konuşmasaydı keşke....

Valla angry son uc gunde yaptıgı en talıhsız en terbıye sınırlarını asan konusmaydı.Çok talıhsız bir konusma yani.İnsanları oy pusulasını gormesini geçtim zaten ''bunlara 30 martta cevabı verdik'' dediğinde.Kendini miting alanında zannetti ama 400 den fazla ölünün oldugu katlıam gibi facıanın yasandıgı,insanların canlarını,ailelerini,akrabalarını kaybettiği Somadaydı bu adam !! Unuttu birden onu yuhalanınca ıstıfa sesleri yükselince...Yazık ne diyelim..Yazık insanlara ordaki.

şakşakçılar foxu açın kim sorumlu dinleyin bakalım yorumlar değil gerçekler! biraz düşünme yeteneği olan herkesin anlayabileceği dilde anlatılıyor

parti savunmakla karıştırmayın bu durumu yapılan şey yanlışsa yanlıştır,doğruysa doğrudur
kim yaptıysa yapsın bu değişmez.A yaparsa doğru B yaparsa yanlış mı bu nasıl bakış açısı?
yapan insana göre yorum yapmak hiç etik değil...hele ki yas tuttuğumuz bu günlerde

Son düzenleme:
X