- 10 Mart 2010
- 1.900
- 1.857
sol portal paylaştıysa montajdır zaten
Valla bu olay Yeni şafak'tan Abdulkadir Selvi'ye soruldu. Kendisi yok yalan onlar dedi. Bunu diyen bir gazetecinin gazetesinde yayınlanan bir habere ben itibar eder miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sol portal paylaştıysa montajdır zaten
Adam maden işçisi , işin ucunda ekmek parası var.
Ne desin?
Sol veya sağ önemli değil montaj da olmadığına göre gayet açık ve net. Başbakan saldırmış.
hangi adam kaç kişiye saldırdı cnm anlamadım
ama o kız mevzusu yalan işte
adam habere konuk olduğuna göre bu doğru kişi diye tahmin ediyorum
acaba ne dedi de böyle oldu
ve başbakan sadece onu dövme amacıyla giriyor gibi markete
anlamadım vala
sen şaka mısın yahu !!! benim izlediğim video da linkinide vereyim sol portal yazıyordu , iki tane video var konuyla alaklı onu belirtmek için sol portal dedim ne deseydim x videomu deseydim heyyy allahım yaaa !!!
Şimdi benim kafam karıştı lütfen biri açıklayabilir mi? Bir kızı kolunun arasına sıkıştırıp vurduğunu okudum birkaç yerde. Ama onunla ilgili bir görüntü göremedim hiç. Sadece görgü tanığı bahsetmiş. Ama bu çocuğun saldırı görüntüsü var. Çocukta çıkıp konuştu. Aynen bahsettiğin şekilde konuştu. Tabi o kamera önüne çıkmadan önce Başbakan'ın korumaları tarafından zaten gerekli uyarıları almıştır. Bu adam kaç kişiye saldırdı ?
Bu adam derken Başbakan' ı kastetmiştim. Hakkında birkaç yumruklama haberi okuduğum için. Kız olayı demek doğru değilmiş. Bu çocukla ilgili videoda gayet açık ve net görülüyor. Yumrukladığı kişi bu çocukmuş öyleyse.
Ya sabır med..
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/erdogan-iste-boyle-dovdu-510209/
Sol portal mı koydu erdoğanı oraya? Sağ- sol ne farkeder, neyin inkarındasınız?
Bu kadar olmaz ya, pes!
Ben o videoyu geçtim ya hangi başbakan kendisini protesto eden acılı vatandasa kendini bilmez ahlaksız der ya ? Bunlar kendini bilmezz bunlar ahlaksız ??? Yazık valla hem babanı,abini,amcanı kaybet hemde sonra ahlaksız ol.
Ben o videoyu geçtim ya hangi başbakan kendisini protesto eden acılı vatandasa kendini bilmez ahlaksız der ya ? Bunlar kendini bilmezz bunlar ahlaksız ??? Yazık valla hem babanı,abini,amcanı kaybet hemde sonra ahlaksız ol.
canım diğer yumruk olayları için bir şey diyemem duymadım
ama çocuk bu tabi
anlamadm ne geçti aralarında ne ara markettesıkıştırdılar
ya bi de başbakanın arabasını mı taşlıyorlardı
yoksa enerji bakanının mı
Paralelin işi bu,montaj...
Ne adam gibi açıklama yapmayı becerebildi ne de insanlara düzgün davranabilmeyi hiç konuşmasaydı keşke....