Gördüklerimden sonra kocamdan nefret ediyorum

Çok haklısınız bayıldım yorumunuza.

Sıkı bi göz dağı vermeniz gerekiyor bence ama şöyle en sıkısından.
Ben olsam direk boşanma davası açıcam sana güvenim kalmadı diyip resmiyete dökerdim işi. Bekarken istediğini yaparsın özgürsün ama evliyken ben buna gelemem arkadaş diyip aç davayı iyice anlasın. Eğer tekrarı olursa bu sefer gerçekten boşarsın. Aynı şeyi sen yapsan ne tepki verir merak ediyorum ay yok kocam benim herşeyim ama dışarıdaki erkekllerden de gözümü alamıyorum desen adın anında o.. çıkar o yapınca zamparalık ohh ne güzel dünya

başka ülkelerin evlilik dinamiğini ve erkeklerini uzun uzadıya gözlemle şansım olmadı fakat bizim ülkemizde evlenmek aslında kadının hayatında koskocaman bi problem yaratıyor büyük oranda hayatı çalınıyor, psikolojisiyle oynanıyor ve esasında hiç ama hiç mantıklı değil. ama mahalle baskısı öyle bişey ki en marjinalimizi bile ablukaya alıyor. evlenmeyi ister istemez hatta farketmesekte mutlak geçilmesi gereken bi aşama olarak görüyoruz. yoksa ben bizim ülkemizdeki kadınların toplumsal yapıdan dolayı pratik zekalarının da farkındalıklarının da yüksek olduğunu düşünüyorum. yani aslında hep bile bile lades diyoruz. bence erkekler mutlaka ama mutlaka sinyal veriyorlar

Asıl sosyal ağ kullanmayanlardan korkacaksın.Asıl fena onlar.Eşeğini sağlam kazığa bağlarlar

2 sene oncesine kadar ben de sosyal ag kullanmiyordum. Hicte bir fenalik icerisinde degildim, kullanmaya basladim hala bir degisiklik yok. Esimin kullanmadigini belirtmemin sebebi sizin anladiginiz cinsten degil. Hadi O'na cevap bile vermeye tenezzul etmedim de size noluyorsa... Cok basiniza gelmis heralde hepiniz erkek uzmani

Sana hesap mı vereceğim yorum yaparken? Hayır sana bile yazmamışım.Ki aklıma sen ve mükemmel kocan bile gelmedi onu yazarken.Başıma gelmedi,gelenler olduğu için sosyal medya deyince öyle bir yorumda bulundum.

Sana hesap mı vereceğim yorum yaparken? Hayır sana bile yazmamışım.Ki aklıma sen ve mükemmel kocan bile gelmedi onu yazarken.Başıma gelmedi,gelenler olduğu için sosyal medya deyince öyle bir yorumda bulundum.

Bana yazdigi yorumu hak vermek icin alintiliyorsun. Evet bana da laf soylemis oluyorsun ve cevap veriyorum. Zoruna gitmis belliki mukemmel kocam, beni alintilamadan lafini da soylemek istemissin sagol. :) Mikemmeldir.

Bana yazdigi yorumu alintiliyorsun. Evet bana da laf soylemis oluyorsun ve cevap veriyorum zoruna gitmis belliki mukemmel kocam, beni alintilamadan lafini da soylemek istemissin.
He canım he acaba bugün de kimin mükemmel kocası zoruma gitse diye düşünüyorum her girişimde siteye.Beni bilen bilir sana lafım varsa çekinmem direkt alıntı yaparım sitede görüp görebileceğin en dobra insanlardanım.

Yemin ederim tespit gibi tespit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…