Google reklamları nasıl engellenir?

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.145
198
Allah rızası için bilen varsa yazsın.
Bu google reklamları nasıl engellenir?
O kadar abuk subuk reklamlar çıkıyor ki karşıma, bıktım artık

Google chrome ya da mozilla kullanıyorsanız adblock diye bir eklenti var. Onu kurarsanız tüm reklamları engellersiniz.

Bilgisayarınızı başkalarıyla ortak mı kullanıyorsunuz? Şöyle söyleyeyim ben misam firsat sitesinden bir şey mi arattım hemen o fırsat sitesinin reklamları geliyor, booking .comdan bir otel mi baktım hemen onun reklamları. Tripadvisordan romadaki oteller ebakmıştım altta tripadvisordan romanın bir numaralı oteli nedir reklamı. Yani anlayacağınız internetteki hareketlerinize göre çıkan reklamlar bunlar. Eğer bir virüs girmediyse. Virüsü temizleyip absürd reklamları engelleyebilirsiniz(ki virüsten olup olmadığından emin değilim) ama google reklamlarını tamamen kapatamazsınız. Siteler kendileri için reklam geliri adına koyuyorlar.

Ayrıca çok uygunsuz içerikte reklamlar görüyorsanız denetim masası- Program ekle kaldır kısmından yayıncısı belli olmayan programları kaldırın. Önce isimlerini aratın tabii. Yanlışlıkla bir programı da kaldırabilirsiniz aksi takdirde.

Bilgisayarımı eşimle kullanıyoruz, girdiğimiz siteler de belli :26: Daha önce hiç girmediğim sitelerin reklamları bunlar.
Site reklamları ayrı zaten, onlardan bahsetmiyorum. Bu tamamen ayrı bir şekilde görünüyor.
Sanırım virüs olabilir. Çünkü alındığından beri kuramadık programı

Yapılan en büyük hata budur. Mutlaka bir antivirüs kurun. Ben nod32 kullanıyorum.-bilgisayar öğretmeniyim- Avira da işinizi görür.

Bilgisayarı aldığımızdan beri kurmadık. Hep erteliyoruz. Sonunda ayvayı yemiş demek bilgisayar
Dediğiniz programları not ettim. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…