Bilemiyorum bildirime çokta takılmadım zaten üyeliği yoksa olabilir problem değil herkese gelebilir ama bu mutlu sonlu masaj salonu kafamı kurcaladı. Tarayıcıda tak diye karşıma çıktı.şöyle söyliyim, teknoloji çok değişik bir boyutta. ve gerçekten aratmadığınız fakat telefon yanınızdayken muhabbeti geçen şeyler dahi reklam olarak heryerde karşınıza çıkabiliyor.
böyle sitelere girip film izlemişse, atıyorum reklamı kapatmak isterken yanlışlıkla açılmışsa bile o ürünün sitesi, giriş göründüğü için reklam düşebilir.
bu teknoloji yuva yıkar. tavsiyem herşeye takılmayın.
daha geçen gün iş yerindeki arkadaşlarla konuşurken geçen bir ürün, hepimizde reklam olarak instagramda çıktı.
kafaya takmayın..
Bana daha önce bu tarz bildirimler gelmedi bende android kullanıyorum. Yada ne bileyim belki doğrudur ama masaj salonu ve numara bildirimi nasıl gelir ki?Şeyyy Googleden müzik indirmeye çalıştım telefonuma virüs bulaşmıştır. Çıplak kadınlar, istek arttırıcı ilaçlar vsbelkide eşiniz dogru söylüyordur en azından benim başıma geldi. Googleden mesaj gelirdi ekranımı Bi açardım hobaaaaaa gözlerim şaşı olurdu
Valla geliyor bana geldi. O sitelere giriyormuym hayırBana daha önce bu tarz bildirimler gelmedi bende android kullanıyorum. Yada ne bileyim belki doğrudur ama masaj salonu ve numara bildirimi nasıl gelir ki?
hani ekrana bildirim gelir ya. Mesela ben bi kaç haber kanalinı takip ediyorum yeni haber düsünce mesaj gibi bildirim geliyor. Aynı o şekilde yani yeni bi ürün yada reklam verilmiş o siteden ve tak diye bildirimi gelmiş.bildirim derken nasıl bildirim o kısmı anlamadım ama benim de iş telefonuma penis büyütücü, jigolo mesajları geliyor hep hiç alakam olmamasına rağmen
benim bildiğim tek şey teknoloji ve telefon karıştırma hayatı bitiriyor. algoritmalar bizim sandığımızdan daha karmaşık. gerçekten aratmamış olma ihtimali yüksek.Bilemiyorum bildirime çokta takılmadım zaten üyeliği yoksa olabilir problem değil herkese gelebilir ama bu mutlu sonlu masaj salonu kafamı kurcaladı. Tarayıcıda tak diye karşıma çıktı.
yani eğer gerçekten cinsel artırıcı bişey arattıysa bu çok da kötü bişey değil aslındahani ekrana bildirim gelir ya. Mesela ben bi kaç haber kanalinı takip ediyorum yeni haber düsünce mesaj gibi bildirim geliyor. Aynı o şekilde yani yeni bi ürün yada reklam verilmiş o siteden ve tak diye bildirimi gelmiş.
peki bu bildirimleri engelleyebilir miyim? Gerçekten utanç verici..benim bildiğim tek şey teknoloji ve telefon karıştırma hayatı bitiriyor. algoritmalar bizim sandığımızdan daha karmaşık. gerçekten aratmamış olma ihtimali yüksek.
siz google a yazarken otomatik bi sürü seçenek çıkıyo, yanlışlıkla birine tıklansa o artık alın yazısı gibi arama geçmişinde.
takıldığım nokta bu değil zaten izlediği film de değil evet inançlı bi insanım ama ben 3 hafta neredeyse evde yoktum. Bunlar değil sorun masaj salonu ve bu ikisi denk gelince sinir oldum.yani eğer gerçekten cinsel artırıcı bişey arattıysa bu çok da kötü bişey değil aslında
reklam gelen sayfaya girip bildirim seçeneklerine bakmak lazım.peki bu bildirimleri engelleyebilir miyim? Gerçekten utanç verici..
zaten diken üstündeyim evet eve döndüm ama ona güvenemiyorum heran herşeyi berbat edebilir eğer böyle bir niyeti varsa en azından geçerli daha büyük bir sebebim olur.Bence eşin doğruyu söylüyor canım