• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goodell belirtisiyle hamile olup olmadığımızı bilelim :)

Hadi hayırlı olsun, sağlıkla inşallah. Bence hiç evham yapıp strese girme değerden ziyade artış önemli. Ben daha yeni kimyasal yaşadım. iki günde iki katı değil %60 artış bile yeterli kabul ediliyor. Bence ilk artış için gayet iyi, katlanarak artsın değerin inşallah🧿
Kimyasalda nasil oluyor canim anlatir misin? Mesela bugun benim adet gunum kimyasal olsa degerin dusmesi mi gerekirdi

Kimyasalda nasil oluyor canim anlatir misin? Mesela bugun benim adet gunum kimyasal olsa degerin dusmesi mi gerekirdi
Benim adetten bir gün önce 24tü değerim, battan iki gün sonra 22 çıkmıştı. Yani illa belli bir zamanı yok düşmesi için ama zaten düzensiz artışla kedini belli ediyor kimyasal gebelik. Adet gününden on gün sonra değeri düşeni de okudum ama hiç düzenli artmamış değer, az az artması en büyük belirti zaten. İnşallah senin değerin bugünkü gibi güzelce katlanarak artar da hiç soru kalmaz aklında ☺️ Bir süre takip et bakalım değerini

Benim adetten bir gün önce 24tü değerim, battan iki gün sonra 22 çıkmıştı. Yani illa belli bir zamanı yok düşmesi için ama zaten düzensiz artışla kedini belli ediyor kimyasal gebelik. Adet gününden on gün sonra değeri düşeni de okudum ama hiç düzenli artmamış değer, az az artması en büyük belirti zaten. İnşallah senin değerin bugünkü gibi güzelce katlanarak artar da hiç soru kalmaz aklında ☺ Bir süre takip et bakalım değerini
Sagol canim pazartesi tekrar kan vericem en az 23 24 lerde olmali umarim yukselir

Daha net gozuksun diye ama o marttaki testim sanirim
Tarihine hic bakmadım inanki :) peki şuan hamile mısınız? Bende bugün parmak testi yaptım orta parmak zor ulasti. Diger elimle ittirdim parmağımı ancak ulaştı ve aşırı yumuşaktı. Yarın beklenen adet tarihim. Hayırlısi bklm

Tarihine hic bakmadım inanki :) peki şuan hamile mısınız? Bende bugün parmak testi yaptım orta parmak zor ulasti. Diger elimle ittirdim parmağımı ancak ulaştı ve aşırı yumuşaktı. Yarın beklenen adet tarihim. Hayırlısi bklm
Bu adet gunu testim 307 cikmisti suan 4+3
IMG_20190513_132640.jpg

Maşallah allah sağlıklı sihhatli kucaginiza almayı nasip etsin darısı başıma. Böyle hamiş kadınların haberlerini gördükçe gözlerim doluyo valla ne güzel bi duygu ya ☹
Senin bat ne zaman canim pozitifi gorursun inşallah bizim bu ay pek calisma olmadı adlinda ama tutmus

Senin bat ne zaman canim pozitifi gorursun inşallah bizim bu ay pek calisma olmadı adlinda ama tutmus
Batım yarın. Kasık agrim var gogsumun yan tarafları cekiliyo. Başka bi belirtim yok. Bir de bugün sizin dediginiz şeyi yaptım. Epey yukarıda rahmim. Ve oldukça yumuşak. Inşallah pozitiftir. Hic test de yapmadim

Back