Gönüllü şarka gitmek

Biz 2015-2017 arasında ordaydık sokağa çıkma yasağında. Çözüm süreci bitmişti ve eşim için çok zorlu bir 6 ay operasyon süreci oldu. O zaman kalmak istemedim. Korktum. Çok patlama oldu. Birinde belki eşim gitseydi şehit olacaktı 22 şehit oldu emniyete bombalı kamyonet saldırısında
O kalalım demişti ama ben evet diyemedim o zaman bu doğru gelmişti bana.

Abla Bursa nın nesine alısamadın:)(Bursalı iclendi)
Ne bilim Bursa da yapamadım diyen Diyarbakırda Mardin de nasıl yapacak?

ben olsam cocuk kucukken ailelere yakin olmak isterim,
o yuzden beklerim 2 yil daha,
sonrasinda da egitimi ile ilgili endiselenmenize gerek yok, zaten siz ogretmenmissiniz, cocugunuzu desteklersiniz bence.
Daha da buyudugunde, cok gerekli gorurseniz cocugunuzu o zaman belki yatili gonderirsiniz veya cocugunuzla birlikte siz tasinirsiniz, esiniz devam eder sark gorevinde.

Cocugu 4 sınıfta arkadaşlarından ayırmak psikoljisini çok etkiliyor kardeşim yaşamıştı ordan biliyorum. O yüzden şimdi gidip ilkokula başlayacağı zaman elinizde olursa dönmeniz daha mantıklı
Bu arada Cizre çok tehlikeli değil mi terör açısından...en hayırlı seçimi yaparsınız ins

Iğdırı öneririm biz ığdırdayız. Diğer illere göre daha sakin. Terör yok. Aralık ilçesi dışında diğer ilçe ve il yaşanılabilir. Sağlık konusunda pek iyi diyemem. Merkeze atanırsanız rahat edersiniz.

Benim kuzenimin eşi polis beş yıl sonra zorunlu doğu görevi olacak denmişti. Altıncı yilları bitiyor zorunlu dogu görevi çıkmadı hala bulundukları şehirdeler. Onlar da bir an önce çıksa diye bekliyorlardı ama olmadı. Belki sizin de bu kadar sarkacak kendiniz talep etmediğinizde.
Birde Bursa ne güzel şehir beş yılım orada gecti neyine alışamadınız

Esinizin bildigim yer diye cizreyi istemesi nasil bir mantik bilemedim. Sizin ve cocugunuzun daha rahat edebilecegi bir yer neden degil? Ve ayrica yapip donmeniz bana mantikli geldi. Aradan cikartip sirtinizdaki yukten biran once kurtulmus olursunuz.

Abla Bursa nın nesine alısamadın:)(Bursalı iclendi)
Ne bilim Bursa da yapamadım diyen Diyarbakırda Mardin de nasıl yapacak?
Bu konuda sorun Bursa değil, kendimi ait hissedemiyorum. Ev alamıyoruz. Ev alamayacağımız için de şu anda oturduğumuz eve ne eşya alıyorum ne bir dekorasyon değişikliği yapıyorum. Biraz da pandemi nedeniyle ortam kuramadım ama şimdilik Eylül itibariyle biraz daha mutluyum...

Esinizin bildigim yer diye cizreyi istemesi nasil bir mantik bilemedim. Sizin ve cocugunuzun daha rahat edebilecegi bir yer neden degil? Ve ayrica yapip donmeniz bana mantikli geldi. Aradan cikartip sirtinizdaki yukten biran once kurtulmus olursunuz.
Bilemiyorum aslında gitmek istemiyordur da bana da Cizre diyor olabilir.
Çözemiyorum bu konuda eşimi, arkadaşları da ne işin var diyormuş ama .

Iğdır çok uzak geliyor bana hocam ailem Adana'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…