- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
bende bu gün gidip sordum millieğitim müdürlüğüne evet böyle birşey vr ama henüz kağıt gelmedi dendi anlamadım nasıl olurda gebzede böyle bişey yapılır aynı ildeyiz bende gölcükteyim ilçeden ilçeyi değişir mi acaba çok ilginç?
canım aile içi eğitimi ben daha önce almıştımarkadaşın başvurduğu aile içi eğitim kursuymuş o farklı bir kurs ankarada 5 günlük eğitim verilcekmiş yardımcı ablalık projesiyle alakalı değil..gebze halk eğitim müdürlüğünden öğrendim..ARKADAŞLAR LÜTFEN BU KONUYLA İLGİLİ DUYDUĞUNUZ EN KÜÇÜK HABERİ BİLE BURDAN PAYLAŞALIM LÜTFEN İHMAL ETMEYELİM...
canım gebzeden isim verildi,artık ordan bişey yapamıyolarihatta ben ırdaki müdür yardımcısının yanındayken bi bayan ısrarla yazdırmak istedi ama onuda kocaeli il müdürlüğüne yönlendirdisalı gunu bende gebze halk egıtımde olucam ıslerım var sorarım sızın ıcın
mavrulam canım bu öğrencilere gönüllü ablalık üniversite öğrencilerine yönelik birşey
ceren2006 canım ben hala aynı konuyu konuştuğumuza inanmıyorum bu iş halk eğitimden değil milli eğitimden yapılıo gönülllü abla adı altında başlayıp öğrenmenlikte biti ayrıca eğitim süresi 5 gün değil 3 yıl dikkat edelim
martta başlıyomuş kayıtlar canımhoff,kaç gündür giremiyorum deLi oLdum..
neLer oLmuş burda böyLe yaw..
benim arkadaşımın abisi haLk eğitimde öğretmenLik yapıyo,o sordu fakat net bi biLgi yok..
evet herkesin dediği gibi böyLe bi muhabbet var ama kayıt mayıt daha bişi denmemiş..
gebzedeki arkadaşş cerenn,yaw umarım senin dediğin gibi bitmemiştir daha yaa çok üzüLürüm ciddenn senağlama
canım inan bende anlamadımcanım aynı şeyden bahsediyor olsaydık sen bize kayıt zamanı bitti demezdin çünkü hiç bir açıklamayokken kayıt süresi nasıl bitebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?