Gönül Almayı Bilmiyor, İşler Sarpa Sarıyor ..

Erkek üyenin buraya üye olup yazması yasak arkadaşım. Birazdan editörler üyeliğinizi iptal eder. Sanırım düğünden önce ayrıldınız hakkınızda hayırlısı olsun.

Bence şimdiden sinirlarini köy bu ev ilimizin evi bya beraber gideriz yada annnle annem gidip baskınlar de şimdiden ikinizin istediolsun evlilik sonrası herşeyi annemle hsllet diyebilir. Benim eşim mobilya seçerken annende gelsin hevesi var dedi ilk ısrar ettm bizm evmz DİE sonra tmm benm annmde gelen dedim madem öyle sonra kaynana hanın neymiş kendiniz sseçin demiş güya incelik yaptı bu şimdiden boyleyse kork evlendikten aynı evde oturuyoruz neymiş anasından izn alckmisim biyere giderken oldu dedin ben anaman izinalmadim ben sana silerim biter dedim annenede gidiyorum derim şimdiden rstini çek Allah kolaylık versin

Konu sahibi banlı nişanlısının açıklamalarından ayrılıklarını anladım ben. Ayrılmadılarsa da bu işin sonu kötü kardeşi ve ailesiyle ilgili yazdıklarını da okumuş :/
uww kotu karismis ortalik desene ama ben saskinim acikcasi, hikayeyi iki turlu dinleyince insan kimse hak verecegini sasiriyor.. bazi yorumladigimiz BDV konularinda da hatun kisilerinin bahsettigi kisileri de mi dinlemek lazim ne? konu sahibi nicin banlanmis bi de?

Aynı şeyleri düşündüm biliyor musun? Çocuğa da hak verdim hiç de öyle bahsedildiği gibi öküz gelmedi bana İşte olaylara tek taraflı bakmamak lazım. O yüzden ben kimseye ayrıl ya da boşan demiyorum. Konu sahibinin neden banlandığı hakkında bir bilgim yok.

zaten demeye dili varmaz insanin kolay kolay.. ben de bosandim ama biri bosanma karari almissa ve korkuyosa desteklerim sadece, umut varsa acele etmemesini soylerim.. cok vahimse bazen soylerim ama onun disinda yol gostermem 'ayril' diye; bilhassa evlilikler icin..
burda da konu sahibi hep sustugunu soyluyor ama nedense beyefendi bana daha inandirici geldi..

Sana katılıyorum konu sahibinin nişanlısının anlattığından çok kaprisli bir bayan gibi göründü konu sahibi bana beyefendinin de haklı sebepleri olduğunu düşündüm. İnşallah haklarında hayırlısı olur ama dediğim gibi bu saatten sonra o ilişkiden hayır gelmez çünkü ailesi için düşündüklerini öğrendi. Hazmetmek zor. Kendine dert edinmiş ki gelmiş burada açıklama yapmış hiç tanımadığı görmediği insanlara.

Allah Allah ne garip?
Adam gelip burada nişanlısını nasıl buldu acep?

Konu sahibi buraya bir konu actigindan bahsetmis, nisanlisi da daha once hicbir seyini karistirmadim ancak bunu arastirarak buldum, diyor.

Konu cok karisik.
Herkes de kendince hakli galiba.
Hayirlisi haklarinda insallah.

Konu sahibi buraya bir konu actigindan bahsetmis, nisanlisi da daha once hicbir seyini karistirmadim ancak bunu arastirarak buldum, diyor.

Konu cok karisik.
Herkes de kendince hakli galiba.
Hayirlisi haklarinda insallah.
Onu anladım da ne yapmış her konuyu tek tek okumuş mu?
Konu sahibinin profil fotoğrafı da adı da gerçek değil ki.
Adam kaç konu okumuş?

Onu anladım da ne yapmış her konuyu tek tek okumuş mu?
Konu sahibinin profil fotoğrafı da adı da gerçek değil ki.
Adam kaç konu okumuş?

Abinin yazdigina gore bircok konu okumus, yanlis hatirlamiyorsam.
En son bu konu uyunca kendilerine rumuzu daha da arastirmis, k.valide ve gorumceler icin yazilanlari da okumus ve saatlerimi aldi ve cok uzuldum, yazmis.

Atlayarak okudum da olay boyle galiba.

Ben nazlı böyle her anlaşmazlık ta hastanelik, serumluk olan tiplere hiç tahammül edemiyorum. Kusura bakmayın sizi tanımam etmem genel görüşüm.

Ayrıca erkekler böyledir. Ne yapılabilir bilmiyorum ama geneli böyle maalesef...

Oncelikle bi erkege kadinin pesine dusup kullandigi kadinsal forumu ifsa edip orada yazdigi her seyi okumasini yakistiramiyorum. Erkek erkek gibi fitratina uygun yasamazsa saygi gormez kadindan. Orayi burayi didiklemek kil tuyden mevzu cikarmak falan erkek isi degil. Oldu olacak eve kamera yerlestir de gun muhabbetini de dinle kadinlarin.

Ikinci olarak madem cok iyi etut ettin forumu, erkek uye yasak bunu gordun ne diye uyelik alip destan dizdin birader. Cevap hakki dogmusmus. Adin mi var sanin mi var neyin hakki bu? Bi de utanmadan kizcagizin adini soyisminin basini yazip ifsa etmissin. Rezillik ustu rezillik.

Ucuncu olarak erkegin cok konusanini sevmem. Yazdiklarinin da cogunu okumadim. Bos bos yazmissin. Kizcagiz ne bi hakaret etmis ailene ne bir kotu soz. O kadarini da kaldiramiyosan ananin dizinin dibinden ayrilma evlilik senlik bi kurum degil.

Son olarak konu sahibi bu adamla evlenirsen ya bosanirsin ya da hayat boyu mutsuz olursun. Yol yakinken ver yuzugu kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…