• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Gonca Gül Böreği - Yılmaz Kardeşler Yufka Sponsorluğunda

ellerine sağlık acele etmekte iyi etmişsin ben hala karar veremedimm malzemelerimi aldım ama nezle oldum hiç bu halde mutfağa giresim gelmiyor :KK61:
başarılar gül böreğinin gonca hali çok güzel duruyor ya

hemde patattesli çok severimm .:kk77::kk77::kk77::kk77:. biraz ara verelim canım bayağıdır katıldımm.. çokda keyif aldımm..

:):):) Hadi bakalım öyle olsun canım :) ben yenilmeye doymayan pehliven devam moddayım :-)

Kakao ile güzel bir dönüş yaparsınız eminim :)

ellerinize saglikkk...
nefis gorunuyorlaar :rolleyes:

çok teşekkür ederim:KK60:

Eline saglık .
Sanırım katılım rekoru kırılacak ilk günden 3 börek tarifi geldi :-)

Çok sağolun:KK15: ahahaha sanırım öyle olacak :kk77:

patatesli çok severim :kk77: eline sağlık canım başarılar :KK68:

Çok sağol tatlım:KK15: Gelde yiyekk:KK19:

Olsa da yesek :kk77:
Elinize sağlık başarılar:KK200:

Çok teşekkür ederim :kk77: Yakın mıyız bilmiyorum ama yollayayım bir tabak:KK53:

Açımmmm, gördükçe acıkıorum eline emeğine sağlık.

şimdiye kadar gördüğüm en güzel gül böreği :) daha çok gül diye salyangoz tarzı bişiler yapıolar..

Çok teşekkür ederim :KK36: Tekrar teşekkür ederim güzel gördüğünüz için eh işte benzediler:KK22:

ellerine sağlık acele etmekte iyi etmişsin ben hala karar veremedimm malzemelerimi aldım ama nezle oldum hiç bu halde mutfağa giresim gelmiyor :KK61:
başarılar gül böreğinin gonca hali çok güzel duruyor ya

Çok teşekkür ederim :KK36: Sizede geçmiş olsun:KK1: Tam hastalık mevsimi zaten dikkat edin aman:KK1: Üstünde kırgınlık oldu mu insanın hiç bişi yapası gelmiyor cidden:KK17:

Şekli çok güzel olmuş ellerine sağlık başarılar

ben bunu yerimmmmm :KK66:))) ellerinize sağlık

Buyrun yakınsak yiyelim:KK48::kk77::kk77: Çok teşekkür ederim:KK200:

Super olmus :) ee lerini ze saglk

Çok teşekkür ederim:KK68:

Şekli çok hos olmuş ben bu şekli tutturamiyorum ya ama sizinki cook albenili başarılar dilerim :KK50:

Çok güzel görünüyor.:kk77:Benim de ilgimi çeken bir börek şekliydi.Eline sağlık canım.Başarılar dilerim.

Ellerıne saglık cnm seklı cok guzel gorunuyor:kk77:
Basarılar dılıyorum:KK68:

Şekli çok hos olmuş ben bu şekli tutturamiyorum ya ama sizinki cook albenili başarılar dilerim :KK50:

İlk başta yaptıklarım birşeye benzemiyordu zaten :-) el alışınca oluyor :) çok teşekkür ederim :KK15:

Benim adresim varmıydı sende?:KK53:
Ellerine sağlık, yarışma da başarılar:KK36:

Verirsen olacak pink :)) çok teşekkür ederim Canım :KK200:

bayılırım....

Paket servisimiz mevcuttur Kazen bey yollayalım :p

Çok güzel görünüyor.:kk77:Benim de ilgimi çeken bir börek şekliydi.Eline sağlık canım.Başarılar dilerim.

2 börek arasında kalmıştım bende :) bunu seçtim :) çok teşekkür ederim canım:KK200:

Ellerıne saglık cnm seklı cok guzel gorunuyor:kk77:
Basarılar dılıyorum:KK68:

Çok sağol tatlım :)

ellerinize saglik nefis görünüyor :kk77: yarismada basarilar dilerim :KK68:

Çok teşekkür ederim :KK15:

çok güzellll :) kızarmışlığıda harika :KK52:

başarılar En Büyük TÜRKİYE

Merhaba Hanımlar :)

Bu hafta 16-24 vardiyasında olmak çok işime yaradı :KK45: Baktım yarışma var her zaman ki gibi hemen katıldım:KK54: Marifetli hanım çoook çünkü mutlaka yaparlar diye tarifi acele ettim:KK48: 2 tarif yaptım birde baktım yapan yok birini seçtim :-) Geçiyorum tarifime :kk77:

Malzemeler

:KK200: 3 adet yufka
:KK200: 2 adet patates
:KK200: 50 gr margarin
:KK200: 1er tatlı kaşığı tuz, karabiber, pulbiber
:KK200: Yarım çay bardağı yağ
:KK200: 1 adet yumurta

Yapılışı

Patatesler haşlanır. Baharatlar ilave edilir. Yufka 4e ayrılır. Eritilen margarin fırça yardımı ile yufka üzerine sürülür.

Başparmak, işaret parmağı ve orta parmak yufkanın ortasına konularak saat yönünde çevrilir. Ortada oluşan çukurun içine bir tatlı kaşığı patatesli harçtan koyulur. Çevrilen yöne doğru yufkalar ortaya doğru kapatılır. Şeklinin bozulmamasına dikkat edilerek kapatılan yer altta kalacak şekilde ters çevrilerek tepsiye dizilir.

Yumurta sarısına sıvı yağ eklenerek karıştırılır ve böreklerin üzerine sürülür. Arzuya göre çörek otu serpilir. Önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana dek 30-35 dakika pişirilir.

Deneyeceklere afiyet olsun…:KK200::KK200::KK200::KK200:Eki Görüntüle 1644314 Eki Görüntüle 1644315 Eki Görüntüle 1644316
Eki Görüntüle 1644317
Ellerine sağlık bayılırım gül böreğine :D

Back