• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonalf, menagon, orgulatron veya cetrodite arıyorum

orkide76 ben yeni üyeyim.ne yaptın ilaçlarını bulabildin mi ? bende senin cevabına göre mucadele edeceğim.cevap yazarsan sevinirim canım.

cevap yazdığın için teşekkür ederim canım.inşallah bulursun.ben de martın başında tedaviyebahçeci kliniğinde başlıyorum.yani çok az kaldı ben iğnelerimi almıştım zaten.ama bu defada olmazsa birdaha denersek diye sordum canım .dualarım sizinle.

cevap yazdığın için teşekkür ederim canım.inşallah bulursun.ben de martın başında tedaviye başlıyorum.yani çok az kaldı ben iğnelerimi almıştım zaten.ama bu defada olmazsa birdaha denersek diye sordum canım .dualarım sizinle.

ben dün doktorla görüştüm canım mecidin gönderdiği ilacı kullanmıcam istersen sana göndereyim sen kullancanmı doktoruna söyledinmi

sen ne için kullanmıyorsun fazla geldiği içinmi
ben tamamladım gonalf ve puregon, 6 kutu menagon ve 1 kutu cetrodite veya orgulatron ihtiyacım kaldı hastanemle görüştüm gonalf veya puregon bulursan al menagonla değiştiririz dediler
senin fazla geldi ise ben alabilirim gonalf

Son düzenleme:
hem iki kutu arttı hemde mecidin gönderdiğini doktora sordum kullanma bozulmuş dedi çünkü 6 ay dışarda kalmış ilacın üretildiği yeri de aradım kullanıp riske girmeyin dedi dışarda raf ömrü en fazla 1 ay mış şimdi ben seni uyarmak istedim aslında çunkü bi kutu ilaç için butun tedavin boşa gitmesin ama yinede istiyorsa ücretsiz sana gönderebilirim eğer diğer kutu da kullanmazsam onuda gönderirim diğer kutuda sorun yok skt 2011 de

ben senden haber bekliyorum eğer diğer kutuyu kullanmazsan alabilirim teşekkür ederim ilgin için

Back