• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonalf, menagon, orgulatron veya cetrodite arıyorum

bir kutu gonalf burdan bir arkadaş allah razı olsun ücretsiz gönderdi. ama ihtiyacım halen devam ediyor

orkidecim 2 mesaj önceki arkadaş 100 tlden veririm demiş , çok lütfetmiş .. içinden 1 tanesini de kullandığını söylemiş , menogon açılmamış kutu , içinde 5 tane var ve 121 tl ..
yuhhh diyorum başka da bi şey demiyorum ..
keşke olsaydı elimde istediğin ilaçtan da bedava gönderebilseydim canım .. inşallah eksiklerini tamamlarsın tedavine kadar ..

ben ona alayım dedim ama cevap çıkmadı bilmeden lütfen cevap yazmayın

orkide ;

sen " bilmeden lütfen cevap yazmayın " diye bana mı dedin anlamadım . çünkü ben o arkadaşın sana satmaya çalıştığı ilaçtan hiç bir indirim yapmadığını , senin bu işten zerre karının olmadığını , kendin eczaneden alsan onun sana teklif ettiği kadar bir paraya alabileceğini yazdım , yani tamamen senin lehineydi yazdıklarım , çünkü sen ısrarla satılan ilaçları " yarı fiyatıyla bile değil yüzdesiyle " almak istediğini belirtmiştin sana mesaj yazan herkese . yüzdesiyle alsan o ilacı 24,2 tl ödemen gerekiyor o kişiye , halbuki eczacıyla pazarlık ettiğinde de eczacı o ilacı sana ( içinde 5 ampül olarak ) 100e bırakıyor .. o arkadaş indirim mi yaptığını zannediyor 20 tl indirerek eksik olan ilacı sana satmaya çalışarak ... ben anlamıyorum bu olanları , bu yollardan geçmiş birinin halen bu yollarda mücadele veren birine kazık atmayacağını düşünerek o arkadaşın yanlış yazdığını düşünmek istiyorum yine de ..

sen mağdur olmayasın diye uyarı mahiyetinde yazmıştım ve ben de sana ihtiyaç durumunda 1 kutudan biraz fazla crinone jel+estraderm bantlar+estrofem tablet göndermeyi düşünüyordum , ücretsiz .. ama o yazdığın söz banaydıysa , yazık , çok ayıp ettin arkadaşım ..
ne diyelim , Alah yardımcın olsun , gönlüne göre versin .....

Son düzenleme:
orkide ;

sen " bilmeden lütfen cevap yazmayın " diye bana mı dedin anlamadım . çünkü ben o arkadaşın sana satmaya çalıştığı ilaçtan hiç bir indirim yapmadığını , senin bu işten zerre karının olmadığını , kendin eczaneden alsan onun sana teklif ettiği kadar bir paraya alabileceğini yazdım , yani tamamen senin lehineydi yazdıklarım , çünkü sen ısrarla satılan ilaçları " yarı fiyatıyla bile değil yüzdesiyle " almak istediğini belirtmiştin sana mesaj yazan herkese . yüzdesiyle alsan o ilacı 24,2 tl ödemen gerekiyor o kişiye , halbuki eczacıyla pazarlık ettiğinde de eczacı o ilacı sana ( içinde 5 ampül olarak ) 100e bırakıyor .. o arkadaş indirim mi yaptığını zannediyor 20 tl indirerek eksik olan ilacı sana satmaya çalışarak ... ben anlamıyorum bu olanları , bu yollardan geçmiş birinin halen bu yollarda mücadele veren birine kazık atmayacağını düşünerek o arkadaşın yanlış yazdığını düşünmek istiyorum yine de ..

sen mağdur olmayasın diye uyarı mahiyetinde yazmıştım ve ben de sana ihtiyaç durumunda 1 kutudan biraz fazla crinone jel+estraderm bantlar+estrofem tablet göndermeyi düşünüyordum , ücretsiz .. ama o yazdığın söz banaydıysa , yazık , çok ayıp ettin arkadaşım ..

sevgili star_dust, o kadar guzel yazmissin ki , canimmmmm...

evet hemde cok haklisin cokkk starcim..

menegon zaten eczenede 125 civarinda... ampulun birtanesi 25 tl falan ..menegonda 5 ampul var icinden 1 tane alinmis olsa 100 falan eczanede o fiyattan veriyoo hatta belki daha uygun verenler bile var...

bu yolda emek veren bizlerrrr birbirimizi anlamamiz lazim... ahh bir hamile kalip hayirlisiyla dogursam elimde ne var ne yok hepsini bi kurus almadan verecem.....

orkide ;

bu kadar yardım seversin madem alıp gönderiver canım bende o ilaçları bedava almadım benimde durumum o arkadaşınki gibi iyi değil durumum olsa zaten parasını almazdımbedava gönderirim bize eczane hiç pazarlık yapmadı 127 ytl ye verdi sen ucuz alıyorsan arkadaşa gönder o zaman canım ben terbiyesizlik yapmadım bu arada ayıpta etmedim hem sana düşmez bunu cevaplamak ben arkadaşa yazdım asıl sen ayıp ediyorsun başakasının adına cvp yazarak:kızgın:

canım orkidecim bu kadar dert olacağını bilseydim bazı arkadaşlara hiç demezdim satacağım diye kusura bakma arkadaşım ben bu ilacı satmaktan vazgeçtim zaten benimde ihtiyacım olmasa satmak istemezdim çok özür dilerim canım nolur beni affet başkalarına dert oldu çünkü bende para verip almıştım eğer benim maddi durumum iyi olsaydı tedaviyi yarım bırakmazdık tüp bebek yaptırmam gerkiyor ama maddi imkansızlıktan yaptıramıyoruz seni anlıyorum canım inşallah bu yazdıklarımada muhalefet olamz bazı arkadaşlar kendine iyi bak senin için dua edceğim canım tekrar özür diliyorum canım

arkadaşlar yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
benim durumum kötü yüzde yirmiyle bulmaya çalışıyorum
bunu anlatmaya çalıştım

merhaba orkide benım elimde hiç kullanılmamış miadı şubat 2010 olaN 2 KUTU gonal-f 450 ünite var eger istersen 250 tl satıyorum mesaj atabilirsin

bende de menagon var bir kutu ama son tarihi cak 2009.olurmu bilmem.ben hamileyim şu an birde yarım gonal f ler var.bir de cetrodite.arkadaşlar göndermişti.ama ocak 2009son tarihleri.faydası olur mu.

canım benim elimde 2010 son kullanımlı 2 adet şırınga( bir kutuda 5 adet) ORGALUTRAN 0.25 MG/0.5 ML var. Kutu fiyatı 336.09 TL. istersen ikisini sana 60 TL ye verebilirim

bende de menagon var bir kutu ama son tarihi cak 2009.olurmu bilmem.ben hamileyim şu an birde yarım gonal f ler var.bir de cetrodite.arkadaşlar göndermişti.ama ocak 2009son tarihleri.faydası olur mu.

wıtch ilgin için teşekkür ederim ben 5 veya 6. ayda gideceğim için son lullanma tarihleri uymuyor
allah tamamına erdirsin hamileliğin

Back