• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonalf, menagon, orgulatron veya cetrodite arıyorum

orkide76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
442
1
316
Kayseri
arkadaşlar 4. aydan sonra deneyeceğim 7. tüp bebek denemem için puregon veya gonalf, menagon, orgulatron veya cetrodite arıyorum yüzdeyle yardımcı olursanız sevinirim

alalı bir ay olmadı pazartesi sana son kullanma tarihini bildiririm dr menogana gerek kalmadığını söyledi ben ankaradayım

arkadaşlar 4. aydan sonra deneyeceğim 7. tüp bebek denemem için puregon veya gonalf, menagon, orgulatron veya cetrodite arıyorum yüzdeyle yardımcı olursanız sevinirim

orkide merhaba arkadasım..Tedavin şimdiden hayrlı olsun..

Elimde bir kutu 450 lik hiç kullanılmamış gonal-f var.. yeni... Ben bursadayım istersen mesajlaşalım...
ilgilenirsen eğer senden mesaj bekliyorum...

benim elimdede açılmamış gonal f 450 var son kullanma tarihi 09-2009 ilgilenenlere yarı fiyatına veririm.. normal eczane satış fiyatı 316 tl uzak olanlara kargoyla yollarım.. istanbulda oturuyorum kargo benden..

bebek hasreti ilaç arıyorsan yeni bir konu aç lütfen bana yazanlardan ilaç istemen yanlış anladığım kadarıyla yeni üyesin

seda recep ben yüzdeyle arıyorum durumum kötü yarı fiyatına karşılayamıyorum yardımcı olursan sevinirim

Back