gonalf 75 kullananlar

Benimki de hemen basla dedi catlatma ignesiyle birlikte dedi bi sorun olur mu acaba
Drun en doğrusunu bilir canım o zaman onu dinle sorun olacağını sanmam gün aşırı devam et inşallah tutar yumurtan hangi taraftaysa ilişkiden sonra o tarafa yat bacaklarını uzat yarım saat yat canım 13 gün sonra kan testi yaparsın çatlatma iğnesinin etkisi 12 13 gün sürüyor RABBİM yüzünüze gülsün inşallah birde sakın belirti arama bende hiç belirti olmadı psikolojin bozulmasın

Catlayip catlamadigu nasıl anlaşılıyor peki bunu anlamak mümkün mü
Çatlatma iğnesini vurduktan 1 hafta sonra kanda progesteron tahlili yaptiriyorsun 10 un ustundeyse catlamis demek canım ben alttan iki tane progestan hap atiyordum benim tahlilim 34 küsür çıkmıştı hem merak etmeyin progestan kullandığınız için kiste dönüşmez catlar yumurtaniz siz bunları düşünmeyin sadece bir hafta gün aşırı iliskiye girin bacaklarinizi yuksege uzatıp yarım saat yatın boşu boşuna psikolojinizi bozmayin içiniz ferah olsun ki bebis tutunsun bu arada hepinizin kandili mübarek olsun ALLAH gönlünüze göre versin inşallah

Allah razı olsun canım seninde kandilin mübarek olsun Allahım bugün tüm dualarimizi kabul etsin inşallah bu tahlili sağlık ocağı yapıyor mu bir bilgin var mı canım

amiiinnn cnm tavsıyelerıun ıcın cok sağol senın de kandılın mubarek olsun

canım ben progestanları ıcıyordum gunde ıkı tane 100 mg olanı sen alttan gece mı atıyodn sadece

Allah razı olsun canım seninde kandilin mübarek olsun Allahım bugün tüm dualarimizi kabul etsin inşallah bu tahlili sağlık ocağı yapıyor mu bir bilgin var mı canım
Amin canım inşallah ben devlette yaptırdım canım kadın doğumdan randevu aldım drum benden bu testi istedi bugün yaptirmam gerek dedim hemen verdi sağlık ocağı yapıyor mu bilmiyorum canım

canım ben progestanları ıcıyordum gunde ıkı tane 100 mg olanı sen alttan gece mı atıyodn sadece
Evet canım ben progestan 200 kullanıyordum gece yatmadan fitil gibi atiyirdum drum alttan daha etkili hem yan etki yaşamazsin demişti

ANLADIM 200 mg den ıkı tane yanı 400 mg atıyordun oyle mı cnm[/QUOTE
13 / 12/2013 tarihinden itibaren akşamları yatmadan yarım saat önce vajinal bölgeden 2 adet progestan tablet hergün konulacak adet gorene kadar veya gebelik olana kadar kullanilacak. Canım drum bana bu kağıdı vermisti

Amin canım inşallah ben devlette yaptırdım canım kadın doğumdan randevu aldım drum benden bu testi istedi bugün yaptirmam gerek dedim hemen verdi sağlık ocağı yapıyor mu bilmiyorum canım

O zaman bende devlete gideyim hem garanti olsun sonra sağlık ocağı bakmaz arada kalırım canım sen evlandikten ne kadar süre içinde hamile kaldın

Canim kusura bakma çok soru soruyorum ama sen devlet Hastanesinde mi tedavi görüyorsun ben özelde tedavi görüyorum devlete gitsem bu tahlili söylesem yaparlar mi

O zaman bende devlete gideyim hem garanti olsun sonra sağlık ocağı bakmaz arada kalırım canım sen evlandikten ne kadar süre içinde hamile kaldın
Bencede canım garanti olsun devlete git tam 3 sene sonra canım ama igneye başladıktan sonra oldu klomene hiç cvp vermedim igneye hemen cvp verdi vücudum

Canim kusura bakma çok soru soruyorum ama sen devlet Hastanesinde mi tedavi görüyorsun ben özelde tedavi görüyorum devlete gitsem bu tahlili söylesem yaparlar mi
Evet canım ben kanuni sultan süleyman Hastanesi de tedavi oldum ama testi Kadıköy'de yaptırdım herhangi bir kadın doğum drundan randevu al deki benim bugün bu testi yaptirmam gerekiyor hemen yazıp gönderiyor seni bişey demiyorlar soru bile sormuyor bana inşallah kalırsın demişti sadece

En sonunda buldum abdest aldım bırı yazmıştı 7 yasın arkasından Meryem suresı okudum hamıle kaldım dıe ben bı Sürü Meryem yasın okudum olmadı belkı bu güzel günde duyar benı gonal f 75 bugun 2 kez vuruldum cok gsrıpkı hıc canım yanmıyo cunku ıcım yanıyo hadı annecım gel artık senın ıcın bu gözyaşlarım dayanma sebebim gel gel lutfen gel

Ben yazmıştım canım perşembe gecesi 7 yasin okuyup en çok istediğin seyi RABBİMIZDEN Dilersen olurmuş diye duymuştum çok heyecanlandim hemen o hafta okudum sonra Meryem suresini okudum o ay olmadı ama diğer ay kaldım

Sen mıydın bı yerde okudum umutlandım ama nerde dedım sagol bende okuycam sen cocugun oldu halde burda yazıyosun destek oluyosun ya rabbım hıc darda bırakmasın senı cok sagol o kadar yanlız hıssedıyorum kı boğuluyorum Dr her çıktığımda ağlamaktan ınsanlara mücadele eder gıbı savaşmaktan yoruldum olmuyo napım bı hamıle kalmayı bıle beceremıyorum önce iş olsun dıe cocuk yapmayı erteledım nasıl pısmanım sımdı cocuk olsun dıe o karıyerı ters cevırmeye razıyım bu resımdekı resme bayılıyorum benım gıbı dua edıyo sankı kendımı buluyorum

Eklentiler

• image.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 75

Çok sağol Allah razi olsun canım bize umut oluyorsun anne olduğun halde yazıyorsun inşallah bizimde olur bizde burdaki arkadaşlarımıza ümit oluruz Allahım evladını sana bagislasin

Tam olarak bir hafta sonra mı gideyim yoksa bir iki gün geçsin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…