- 16 Ocak 2015
- 288
- 75
- 37
- Konu Sahibi asilzade02
Emine burak sen progestani ne zaman basladin doktor bana hemen basla dedi catlatmayla birlikte
Üç gün sonra başla dedi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emine burak sen progestani ne zaman basladin doktor bana hemen basla dedi catlatmayla birlikte
Bana niye oyle dedi peki:-(
Simdi nasil yapacam ben ya engellerse bebek olusumunu cok kafam karistiBilmiyorum ama bir bildiği vardır belki üzülme canım ya
Progesteron un bir zararı yok, bebeğin tutunması için rahim duvarını güçlendirir.. Birşey olmaz canım korkma.Benimki de hemen basla dedi catlatma ignesiyle birlikte dedi bi sorun olur mu acaba
Simdi nasil yapacam ben ya engellerse bebek olusumunu cok kafam karisti
Tesekkuf edrim sizinde kandilinz mubarek olsub dualarda bulusmak umidiyle..İnşallah güzel sonuçlar alırsınız tedavilerinizde.. Kandiliniz mübarek olsun. Allah dualarınızı kabul etsin, bebişler sizlerle olsun İnşaallah :)
O zaman kulkanmaya devam edim ben yapcak bisey yokEngel olacağını sanmıyorum canım bu ilaç bebeğin yerini hazırlamak için zaten
Degildir cnm enfeksiyon kapmis olabilirsin dikkat etGünaydın kızlar salı günü çatlama iğnesi yaptım ayıptır söylemesi iki gündür idarimda ve özel bölgemde da çok kötü ve keskin bir koku var acaba bu iğneden dolayı mi oluyor bu koku
Degildir cnm enfeksiyon kapmis olabilirsin dikkat et
Jel verdi demistin o kokuyo olmasinBilmiyorum canım moralim bozuldu şaşırdım kaldım bu koku kafamı bozdu
Jel verdi demistin o kokuyo olmasin
progestanı mı fıtıl olarak kullandın cnmBana jel vermedi canım diğer arkadasa jel vermiş
progestanı mı fıtıl olarak kullandın cnm
inş hamılelıktır ama daha yenı catladı bı dra gıt cnmProgestana henüz başlamadım canım yarın başlıcam Allah izin verirse netten araştırdım kimisi hamilelik belirtisi diyor kimisi enfeksiyon
inş hamılelıktır ama daha yenı catladı bı dra gıt cnm
olabılır folıkul cok kalınsa çatlamıyor pkoda çok oluyo bu hem yumurta zarı hem folıkul zarı sert oluyo her turlu cocuk olmasını engellemeye calısıyo yanıBugün de 23 nisan diye kapalı yarın gidicem ya sağlık ocağına yada devlet Hastanesine gidicem canım ben birsey daha duydum çatlama iğnesi vurulup yumurtası catlamayanlar varmış sende duydun mu böyle birsey
olabılır folıkul cok kalınsa çatlamıyor pkoda çok oluyo bu hem yumurta zarı hem folıkul zarı sert oluyo her turlu cocuk olmasını engellemeye calısıyo yanı
ben anlıyorum mesela hangı tarafımdaysa o tarafa keskın bıcak saplanır gıbı acı gırıyo bıraz suruyo fazla degılCatlayip catlamadigu nasıl anlaşılıyor peki bunu anlamak mümkün mü
ben anlıyorum mesela hangı tarafımdaysa o tarafa keskın bıcak saplanır gıbı acı gırıyo bıraz suruyo fazla degıl