- 16 Ocak 2015
- 288
- 75
- 37
- Konu Sahibi asilzade02
Bebeg
bebegintutunmasina yariyomus canim rahimde
Anladım canım bana verdiği ilaç da bebeğin yerini hazırlıyormus bakalım kismetse olur insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeg
bebegintutunmasina yariyomus canim rahimde
Iste doktorda bana onlari syledi ben kesinci bir insanim sen bidaha aci cekme tedavi olma diye bunlari veriyorum bebegin yerini hazirlayip tutunmasini saglayacak dediAnladım canım bana verdiği ilaç da bebeğin yerini hazırlıyormus bakalım kismetse olur insallah
Aminn canım inşallah darısı başınıza ama sürekli ilişkiye girmeyin guTüyo lar için teşekkür ederim canım Allah razi olsun ben dün iğne yaptım akşam onda sabah onda da ilişki oldu bugün ara ara kaşık ağrım oldu acaba yumurta mi çatladi diye düşünüyorum sen catladigini nasıl anladın Rabbim bebeğini sana bagislasin sağlıkla büyüt inşallah darısı bize
Amin canım inşallah RABBİM size de nasip etsin inşallah canım yanlış yapıyorsunuz sürekli ilişki sperm kalitesi ni düşürür gün aşırı olması lazımTüyo lar için teşekkür ederim canım Allah razi olsun ben dün iğne yaptım akşam onda sabah onda da ilişki oldu bugün ara ara kaşık ağrım oldu acaba yumurta mi çatladi diye düşünüyorum sen catladigini nasıl anladın Rabbim bebeğini sana bagislasin sağlıkla büyüt inşallah darısı bize
Presseed mi ne jeli progestan gibi olan miBanda verdi bide jel verdi
Canım ignBilgilerden dolayi tesekkur ediyorum canim bakalim bende aksam vuracam igne 9 10 gibi sabah mi iliskiye girim yani nasil yapim
yarın sabah ve gun aşırı canım yani demek istediğim yumurta catladiginda spermin en az iki en fazla 3 günlük olması ben catladiginda anlamistim ve tam iki gün olmuştu kızlar inşallah kalırsınızBilgilerden dolayi tesekkur ediyorum canim bakalim bende aksam vuracam igne 9 10 gibi sabah mi iliskiye girim yani nasil yapim
Evet canim crinone jel fitil altindada progesterone 90 mg yaziyoPresseed mi ne jeli progestan gibi olan mi
canim catlama ignemi simdi vurdum yarin sabah 10 da iliski yapalim o zaman bizCanım ign
yarın sabah ve gun aşırı canım yani demek istediğim yumurta catladiginda spermin en az iki en fazla 3 günlük olması ben catladiginda anlamistim ve tam iki gün olmuştu kızlar inşallah kalırsınız
Anladim bana eski drum progestan veriyodu tutunmasi icin ben dr vermede bile kullanacağım hapiEvet canim crinone jel fitil altindada progesterone 90 mg yaziyo
Bana fitil seklinde verdi iste progestoron canim tutunmasi icin dediAnladim bana eski drum progestan veriyodu tutunmasi icin ben dr vermede bile kullanacağım hapi
Anladim bana eski drum progestan veriyodu tutunmasi icin ben dr vermede bile kullanacağım hapi
Tamam canım inşallah tutar gün aşırı devam edersin bu arada benim drum çatlatma iğnesini vurduktan 3 gün sonra alttan 2 tane progestan atmamiSaol
canim catlama ignemi simdi vurdum yarin sabah 10 da iliski yapalim o zaman biz
Catlatma ignesinden iki gun sonra baslatiyodu gunde iki tane on gun kullan dioduSLM CANIM DOKTOR SANA PROGESTANI VERDIGINDE KAÇINCI GÜN BAŞLA DEMISTI HATIRLIYOR MUSUN
Catlatma ignesinden iki gun sonra baslatiyodu gunde iki tane on gun kullan diodu
Her iki sekildede kullandim yum takibinde ictim hamileyken fitil olarak kullandimBazıları bu ilacı fitil gibi kullaniyormus bana iç dedi günde üç tane sen nasıl kullandin canım
Benimki de hemen basla dedi catlatma ignesiyle birlikte dedi bi sorun olur mu acabaTamam canım inşallah tutar gün aşırı devam edersin bu arada benim drum çatlatma iğnesini vurduktan 3 gün sonra alttan 2 tane progestan atmami
Bi bilgim yok canim basima gelmedi hic oyle dedigin gibi belki ignedendirGünaydın kızlar salı günü çatlama iğnesi yaptım ayıptır söylemesi iki gündür idarimda ve özel bölgemde da çok kötü ve keskin bir koku var acaba bu iğneden dolayı mi oluyor bu koku
Benimki de hemen basla dedi catlatma ignesiyle birlikte dedi bi sorun olur mu acaba
Bana niye oyle dedi peki:-(Günaydın canım benim doktorum da üç gün sonra başla dedi