Aminn inşallah çok teşekkür ederimHayırlısı olsun hakkında ben de gonal-f kullanmıştım . 21 adet yumurtam gelişmişti :)
Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin evlat
Tüp bebek . Hepsi toplandı 18 tanesi döllendiAminn inşallah çok teşekkür ederimPeki sonra ki ay noldu o yumurtalar canım kiste dönüşür diye korkuyorum açıkçası. Senin de aşılama için mıydı çok merak ettim şimdi
Maşallah canımTüp bebek . Hepsi toplandı 18 tanesi döllendi
Öyle oluyor dimiDoktorun dozunu fazla vermiş bosu bosuna rezervinden 6yumurta cöpe gtti. sinir oluyrum bu doktorlara menapoza sokcaklar bizi
Bebeğim mayıs ayında doğdu . 6,5 aylıkMaşallah canımHayırla sonuçlansin inşallah
Tabi ki riskli bir durum sonucta çok üzüldüm inşallah bir dahakine sağlıklı bir gebelik yaşarTedavinizin iptal olmasi iyi olmuş bir yakinim 5 yumurtayla asilama yaptirdi. Hepsi tuttu. Beşiz bekliyordu 6.ayina girdiginde hepsini dogurdu hicbiri yasamadirahmin kapasitesini aşmış.
Tabi ki riskli bir durum sonucta çok üzüldüm inşallah bir dahakine sağlıklı bir gebelik yaşarBize ilişki bile yasak dedi doktorum nolur nolmaz ben de korktum zaten o kadar yumurtadan sonra sağol canım sen de sağlıkla al yavrunu kucağına ♥
Maşallah gerçekten çok iyi bir rakam Allah kucağınıza almayı da nasip etsinTüp bebek . Hepsi toplandı 18 tanesi döllendi
Ay maşallah Rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı bir evlat olsunBebeğim mayıs ayında doğdu . 6,5 aylıkallah isteyen herkese versin .
Aynen öyle canım gerçekten bu aşılama için aylardır bekliyorum hep bı aksilik yaşadım nerdeyse 6 ay oldu biz henüz baslayamadik ama hep hayırli ve doğru zamanı diliyorum inşallah en doğru zaman da olacak buna yürekten inanıyorumSagol canim cok tesekkur ederm herseyin hayirlisini dile allahtan...
Tedavim geçen seneydi . Bebeğim doğdu şu an 6.5 aylık.Maşallah gerçekten çok iyi bir rakam Allah kucağınıza almayı da nasip etsinHangi sebepten tüp bebek tedavisi oldunuz acaba?
Aminn inşallahTedavim geçen seneydi . Bebeğim doğdu şu an 6.5 aylık.
Bende haşimato vardı . Tek sebep bu olabilir dedi doktorum . Onun dışında bir sıkıntımız yoktu . Ama çok şükür allah emeklerimizi boşa çıkarmadı , dualarımızı kabul etti . Doğum sancısı çekerken gerçekten bebek isteyen herkese dua ettim . Allah isteyen herkese nasip etsin
Öyle mii Allah bağışlasın çok sevindim gerçekten.Tedavim geçen seneydi . Bebeğim doğdu şu an 6.5 aylık.
Bende haşimato vardı . Tek sebep bu olabilir dedi doktorum . Onun dışında bir sıkıntımız yoktu . Ama çok şükür allah emeklerimizi boşa çıkarmadı , dualarımızı kabul etti . Doğum sancısı çekerken gerçekten bebek isteyen herkese dua ettim . Allah isteyen herkese nasip etsin
Aynen öyle canım gerçekten bu aşılama için aylardır bekliyorum hep bı aksilik yaşadım nerdeyse 6 ay oldu biz henüz baslayamadik ama hep hayırli ve doğru zamanı diliyorum inşallah en doğru zaman da olacak buna yürekten inanıyorumLütfen beni ve benim gibileri de al dualarına kimin duası kabul görür bilinmez ♥
Canim pcos falanmi var sende. Valla canim senin vücudunu tanımasına gerek yok yumurtalgni görüyo pek güvenemedm ben doktorunaÖyle oluyor dimiAslında çok iyi bir doktor ben ilk kez gittiğim için vücudumu tanımıyor ve ilk kullanisimdi iğneyi doktorum bile şaşırdı bu kadar etki etmesine iptal oldu aşılamam da inşallah bir de kistlerle uğraşmam sağol canım ♥