Gebeliğe Hazırlık Gonal-f ile çok sayıda yumurta yardım ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim pcos falanmi var sende. Valla canim senin vücudunu tanımasına gerek yok yumurtalgni görüyo pek güvenemedm ben doktoruna
Yok canım ben de sordum polikistik olmayayım diye hormonlarima baktı yok dedi bu ayı bı atlatayim hayırlısıyla letu ya da klomen kullanalim diyecem ve iki gün de bir kontrole gidecem ki tekrar bir aksilik yasamiyayim. Ya daha önce kist vardı nerdeyse bir kaç ay kist için doğum kontrol hapı kullandım ve geçtiği gibi reglle başladık tedaviye ben de acaba doğum kontrol hapindan hemen sonra tavan mi yaptı hormonlar iğneyle birlikte diye düşümedim değil valla

Çok şükür çok sevindim canim Aminnn inşallah Allah razı olsun iki yıl oldu inşallah daha fazla beklemeyiz.. Çok öpüyorum sağlıcakla kal

Yok canım sanmıyorum bence sıkıntı şu. Gúclü bi igneyle başlamış ne gerek var yani onu biz tüp bebekte kullanyrz. Gonalf güclüdür . klomenle başlasa zaten 2tane kesin olurdu hem paranda gtmezdi. Bence dedign gbi hap kullanmak istedgni söyle canim:)

Tamam canım çok teşekkür ederim

Okuyan olur, benim gibi bir durum yaşayan olur diye yazıyorum. Çok fazla yumurtam gelişti nerdeyse 10 tane ardı ardına en küçüğü 12 ml idi. Tedavim iptal edildi çatlatma iğnesi vermedi ve adetim 10 gün gecikti. Bugün adetimin 3. günü muayene oldum çok şükür hiç bir yumurtam kist olmamış hepsi ardı ardına çatlamış gecikmem de bundan kaynakliymis. İlişki yasakladığı için doktorum korunmaya çalıştık 2 dk içinde kalktım yani. Bu ay ara verdim kendi isteğimle önümüzdeki ay aşılama için iğnelere çok daha düşük dozla basliyacaz. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.. Dua eder dua beklerimm

Merhaba hasimato demişsiniz merak ettim. Bende antitpo yüksekliği var. Size tanı nasıl kondu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…