Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep kendim yaptım. Ama yarın aksam hastanede vurulmayi düşünüyorum. En son yaptığımda çok canım yanmıştı. Diğer gonal f ignelerine göre ucu biraz büyük. Yaparken aciyabiliyor. Ama kendin de yapabilirsin yani ben 3 defa kendim yaptim.Ben de cumartesi asilama olcam yarın gece aynı şekilde catlatma ignesi olcam bu iğneyi kendimiz yapabilir miyiz ben aldim iğneyi ama digerinden değişik bu
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım. Kasık ağrısı oluyor ilk gün. Kanaman lekelenmen de olabilir. Sonu güzel olsun damrb kızlar ben dün aşılamamı oldum aşılama gayet iyi gecti ama sonrasında baya kasık agrım ve karın agrım oldu bugün çok şükür iyiyim dr progesteron verdi onu kullanacam 15. gün kan testi yap dedi bakalım o güne kadar sabredebilirmiyim belli olmaz sızınde inşallah güzel gecer ve hep beraber pozitifi görürüz
Evet canım hafif lekede vardı dün peçeteye silince vardı bugün bişey yok ins olumlu sonuçlanır senin mesajını da gördüm aslında dün yumurta boyutun gayet güzeldi neden dün değilde bugüne çatlatma iğnesi yap dedi burdan okuduğum kadarıyla fazla büyümeden iğne yapmak daha iyiymiş ama tabi her dr tedavi şekli farklıdır hadi bakalım inşallah seninde güzel geçer gelsin bekleme süresi ay en zoruda bu nasıl geçecek bu 14 günHayırlı haberler alırsın inşallah canım. Kasık ağrısı oluyor ilk gün. Kanaman lekelenmen de olabilir. Sonu güzel olsun da
Yaa ağrılı mi oluyor ben ilk defa yaptircam tedirginim azcikEvet canım hafif lekede vardı dün peçeteye silince vardı bugün bişey yok ins olumlu sonuçlanır senin mesajını da gördüm aslında dün yumurta boyutun gayet güzeldi neden dün değilde bugüne çatlatma iğnesi yap dedi burdan okuduğum kadarıyla fazla büyümeden iğne yapmak daha iyiymiş ama tabi her dr tedavi şekli farklıdır hadi bakalım inşallah seninde güzel geçer gelsin bekleme süresi ay en zoruda bu nasıl geçecek bu 14 gün
İkinci yumurtam 18mmdi o da biraz daha büyüsün dedi. Bende cumartesi çalışmıyorm rahat olurum diye öyle karar kıldık. Cuma da yapilabilirdi aslinda ama böyle bana daha iyi uyduğu icin bekletelim istedik. Doktorda bize göre karar verdi. Demin hastanede vuruldum iğnemi. Cumartesi de ikinci defa aşılamamı olucam toplamda 5.aşilamam tabi ilk cocuk icinde 3 aşılamam olmuştu neyseki tuttu sonuncusu. Artık son olsun hepimiz için. Güzel haberler verelim inşallahEvet canım hafif lekede vardı dün peçeteye silince vardı bugün bişey yok ins olumlu sonuçlanır senin mesajını da gördüm aslında dün yumurta boyutun gayet güzeldi neden dün değilde bugüne çatlatma iğnesi yap dedi burdan okuduğum kadarıyla fazla büyümeden iğne yapmak daha iyiymiş ama tabi her dr tedavi şekli farklıdır hadi bakalım inşallah seninde güzel geçer gelsin bekleme süresi ay en zoruda bu nasıl geçecek bu 14 gün
Normal vajina muaynesi gibi düşün. Sadece vajinayi bir aletle iyice açıyor ve içine ince bir boru ile örneği veriyor. Ağrılı acılı bir işlem değil ama yaparken biraz hissediyorsun. Benim biraz daha dar olduğu için kerpeten gibi birşey daha kullaniyor o kanamaya sebep oluyor bende. Sizinkiler daha rahat olur umarım.Yaa ağrılı mi oluyor ben ilk defa yaptircam tedirginim azcik
yok canım öyle aman aman bi agrı olmuyor spekulum takarken hafif bi agrı oluyor sonrasını hissetmiyorsun bile 5 dklık bi işlem normal muayene gibi düşün kendini kasma rahat ol benimde ilk aşılamamdı bende korkmuştum ama gayet rahat gectiYaa ağrılı mi oluyor ben ilk defa yaptircam tedirginim azcik
ay maşallah senin bi çocugun da varmış Allah bağışlasın benim ilk aşılamam sizin sorun varmıydı yoksa dr mu direk aşılama önerdiİkinci yumurtam 18mmdi o da biraz daha büyüsün dedi. Bende cumartesi çalışmıyorm rahat olurum diye öyle karar kıldık. Cuma da yapilabilirdi aslinda ama böyle bana daha iyi uyduğu icin bekletelim istedik. Doktorda bize göre karar verdi. Demin hastanede vuruldum iğnemi. Cumartesi de ikinci defa aşılamamı olucam toplamda 5.aşilamam tabi ilk cocuk icinde 3 aşılamam olmuştu neyseki tuttu sonuncusu. Artık son olsun hepimiz için. Güzel haberler verelim inşallah
Hiçbir sorun yok canım. Hatta herşey normal ve iyi.. Sebepsiz infertilite. İlk cocuk 4 sene olmadi. 3.aşilama ile oldu. Şimdi 5 yaşına geldi ikinci içinde bu sürece girdik. Hayırlı sonuçlar alalım inşallah. Maddi manevi zor bu süreç.ay maşallah senin bi çocugun da varmış Allah bağışlasın benim ilk aşılamam sizin sorun varmıydı yoksa dr mu direk aşılama önerdi
Hamile kalıp mıKızlar gonalf sonrası kist oluşan var mı?
Bnde oldu canım 14mlKızlar gonalf sonrası kist oluşan var mı?
İlaç verdiler mi ?Bnde oldu canım 14ml
İlaç verdiler mi ?
Progestan kullanan var mı asilamadan sonraay maşallah senin bi çocugun da varmış Allah bağışlasın benim ilk aşılamam sizin sorun varmıydı yoksa dr mu direk aşılama önerdi
Ben bugün oldum aşılamamı. 14 gün boyunca akşam icicem progestan. İlk aşılamamda kullanmamistm bunda kullanacam.Progestan kullanan var mı asilamadan sonra
Bana da dr verdi bugun oldum asilamayi yarın akşam baslayacakmisimBen bugün oldum aşılamamı. 14 gün boyunca akşam icicem progestan. İlk aşılamamda kullanmamistm bunda kullanacam.