- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
Hanımlar, Kasım ayında doğal yoldan üçüzlere hamile kalmıştım ama maalesef ki boş gebelikle sonuçlandı kürtaj olmak zorunda kaldım. Adetlerim düzensizdir çok geç adet olurum ama bu son 2 yıldır böyle. Duphaston ile adet oluyordum 6 ay kullandım. Kürtajdan sonra 2 bucuk ay adet göremedim ve doktora gittim bana gebeliğini planlı yapalım yumurta takibi yapalım güzel kaliteli bir yumurta elde edelim dedi. Öncesinde hormon tahlillerim yapıldı hiç bir sorun yok smear alındı oda temiz çıktı ultrasonda da pko görünümü yok. Tarlusalla adet oldum ve sonra yumurta takibine başladık. Adetin 2. Günü günde iki kere 3 gün boyunca femara kullandım, işe yaramadı. Sonra 4 gün boyunca göbekten 150'lik fostimon iğne kullandım. Rahim duvarımı kalınlaştırdı fakat 14-15 mm kadar büyüdü. Bugün iğneyi değiştirip gonal-f verdi iki gün 225 ml vurulcam. Bu iğne işe yarar mı? Yumurtaları büyütür mü ? Doktorumun istediği 1 yumurta sadece. Ama maddi olarak da bizi yordu bu süreç diyebilirim. Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun