Gömülü Diş Ameliyatından Sonra.... (Yardım Lütfen)

CNSMT34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
112
0
96
İstanbul
Merhaba,

Ben 2 ay önce gömülü diş ameliyatı oldum ameliyat sırasında canım çok acımıştı ama sonrası tam bir faciaydı..
ameliyattan sonra 10 gün şiş ve mor bir yanakla katı yiyeceklerden uzat yaşadım. antiboyitik hap verdiler. kullandım ve geçti..
daha sonra 1 ay geçtiğinde ameliyatlı dişim tekrar şişmeye başladı konuşamaz hale gelmiştim.
8 tane iğne verdi düzenli olarak saati saatine iğnelerimi de oldum..
ve şimdi tekrar dişim şişmeye başladı ağrım var neden bu şekilde şişmeye devam ediyor.
neden dolayı bu şekilde şişmeler ve ağrılar yaşıyorum ?
ne tür bir tedavi önerebilirsiniz?
Yardımlarınızı Bekliyorum..

Herkese Sağlıklı Haftalar...

çekim bölgenizde ya kök kaldı.yada enfeksiyon var.
tekrar o bölgenin açılıp temizlenmesi lazım

bende oldum özelde yaptırdım 6 tane kadar uyuşturucu iğne yaptılar ve ameliyatı çok anlamadım ama sonrakiilk 24 saat çok canım yandı bir hafta ılık ve sulu şeylerle beslendim çok şükür bi şikayetim olmadı sonrada.
bence siz iğneyle antibiyotikle uğraşmayın doktorunuza gidin eğer ona güvenmiyorsanızda işinin ehline ki daha fazla canınız yanmasın
geçmiş olsun

arkadaşlar yazımı yayınladıktan sonra 3 farklı doktora gözüktüm. kendi operasyonumu yapan çene cerrahı , tıp merkezi, ve özel diş hekimi çapa da çene cerrahına gitmem gerektiğini söyledi.
çapa diş hekimliğini aradım 4 ay sonraya randevu verebileceklerini söylediler. daha sonra tanıdığımız ve güvendiğim bir diş hekimi çapa da bir prof. önerdi. 7 mart için randevu mu aldılar.
ancak kafamda bir sürü soru işareti oluştu.
doku örneği alıncakmış :18:
doku örneği neden istenir?
yada doku örneği nasıl alınır?
internetten araştırıyorum ama pek bilgi toplayamadım.

doku örneği size anestezi yapıldıktan sonra ordan çıkarılacak parçanın incelenmesi.o bölgenin kürete edilip temizlenmesi gerekiyor.korkulacak bişey yok.endişe etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…