- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi nazelmassaati
-
pardon canımo anda başka bir şeyle daha ilgileniyordum kafam karışmış olmalı yanlış yazıyı alıntılamışım
aman neyse boşver fuzuli tartışmayı
Yani insanlar sadece korkudanmi karsindaki insanlara iyi davranir? Yarin eger yüzde yüz belli olursa Allahin olmadigini, ölümden sonra cennet, cehenem olmadigini, sen ne yapaciksin? Insanlarimi gidip öldüreceksin?
Unutma, dünyada çikan çogu savaslar hep dinden dolayi olmastir. Etrafimda görüyorum, basörtü takmis, namaz kilan kizlar ne kadar kötü kalpli, fesat olduklarini, ki tabi hepsi böyle degil. Sadece din = merhamet/sevgi,.. çok yalnis oldugunu göstermek için söylüyorum.
pardon ama size yapılmasını istemediğiniz birşeyi sizde başkalarına yapmışsınız zaten farkındamısınız ? "tabi hepsi böyle değil" diyerek durumu kurtaramazsınız,öteki arkadaşta allaha inanmayanların hepsi böyle yapıyor dememiş zaten.ona bozuluyorsanız,sizde böyle şeyler söylemeyeceksiniz.haa söyleyebiliyorsanız,böyle mesajlarada şaşırmayacaksınız.
Yani insanlar sadece korkudanmi karsindaki insanlara iyi davranir? Yarin eger yüzde yüz belli olursa Allahin olmadigini, ölümden sonra cennet, cehenem olmadigini, sen ne yapaciksin? Insanlarimi gidip öldüreceksin?
Unutma, dünyada çikan çogu savaslar hep dinden dolayi olmastir. Etrafimda görüyorum, basörtü takmis, namaz kilan kizlar ne kadar kötü kalpli, fesat olduklarini, ki tabi hepsi böyle degil. Sadece din = merhamet/sevgi,.. çok yalnis oldugunu göstermek için söylüyorum.
insanlar korkudan yapmıyor bazı şeyleri içindeki Allah sevgisinden yapıyor ALLAH VAR BUNDAN EMİNİM HAŞA Kİ SENİN DEDİĞİN GİBİ YOKSADA BEN HİÇBİRŞEY KAYBETMEM AKSİNE ÇOK ŞEY KAZANIRIM AMA BUNU DERİN DÜŞÜNMEK LAZIM ANLAMAK İÇİN ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ KONUYU ÇOK SAPTIRDINIZ BURDA KONU DİN DEĞİL BEN SİZİN İNANCINIZA SAYGI DUYUYORUM VE DEĞİŞTİRMEYE KALMADIĞIM GİBİ TARIŞMA GEREĞİDE DUYMUYORUM SİZE İYİ DÜNLER DİLERİM .
inşallah onu doğuran kadın çok pişman olurBen bu başlığı görmeyip berk bebek diye ayrı bir başlık açtım. Orda yazdıklarımı burda da paylaşmak istedim. Son günlerde bu bebek için hep gözyaşı döktüm. Tam olarak onun yaşında bir oğlum var belki de bu yüzden bu kadar etkilendim ama oğluma ne zaman baksam aklıma bu bebecik geliyor mideme kramplar giriyor. Bugün en son dayanamayıp istanbuldan kalktım bebeğin mezarını ziyarete gittim. Okudum ki mezarını ziyaret eden kimse olmamış, kendisi için dua eden birileri olduğunu bilsin istedim. Oradaki görevli bu yavruyu otopsiye götürmüş. Bebeğin kemikleri sayılır vaziyetteymiş. Gerçekten çok kötü. Bu aralar kendime nasıl geleceğim bilmiyorum sürekli bu bebek için ağlıyorum
arkadaşım sen niçin hala din konusundan çıkamadın eğer tartışmak istiyorsan burda tartışma onun yeri burası değil inançlarınız size özel olsun bu kadar uzatmanın hiç hoş karşılanır bir yanı yok LÜTFEN!Yani kisacasi cevap veremiyorsun. Ben dindar biri degilim ve siz dindar olmayan insanlar çoçuklarini öldürür diyorsunuz ve bunun üzerine benim inancima saygi duydugunuzu dile giteriyorsunuz.
Artik bu nasil bir saygi ise...
Yani kisacasi cevap veremiyorsun. Ben dindar biri degilim ve siz dindar olmayan insanlar çoçuklarini öldürür diyorsunuz ve bunun üzerine benim inancima saygi duydugunuzu dile giteriyorsunuz.
Artik bu nasil bir saygi ise...
arkadaşım sen niçin hala din konusundan çıkamadın eğer tartışmak istiyorsan burda tartışma onun yeri burası değil inançlarınız size özel olsun bu kadar uzatmanın hiç hoş karşılanır bir yanı yok LÜTFEN!
cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur ne istiyorsan onu anlayabilirsin
Bebeği bıraktığını söylediği kişinin adı hiçbir yerde saptanmadı dendi emniyet raporlarında zaten.Hayal ürünü....ayy bir de suçlu değilim diyor.2 aylık bebek ele onca gün bırakılır mı.ben bıraktım dediği kişinin hayal olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?