• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gölcük'te dehşet

anlaşılıyor ki işe giderken de hep evde bırakmış çocuğu, yawrucak ağlamış uyumuş. bu salak kadın da bıraktığı günlerde bişey olmadığından o kadar süre de evde tek başına kalır diye düşünmüş!!!!

bence hikayesi tamamen yalan, 2 aylık üstelikte erken doğmuş bir bebek yataktan bile düşemez, hele kendi kendine besleneceğini düşünmesi tamamen insanları aptal yerine koymak, kadın 34 yaşında, 17 yaşında olsa bu yalanlarını yutabilirdim, hayatında ilk defa bebek gördüğünü sanmıyorum, bebekler ne yapar ne yapamaz konusu hayatbilgisi 3. sınıf konusu üstelik, sınıf öğretmenide olduğu düşünürsek...

yani bu yalanları kimin yutacağını düşündü bilmiyorum, destekli bişeyler atsa yutan olurdu belki

bence hikayesi tamamen yalan, 2 aylık üstelikte erken doğmuş bir bebek yataktan bile düşemez, hele kendi kendine besleneceğini düşünmesi tamamen insanları aptal yerine koymak, kadın 34 yaşında, 17 yaşında olsa bu yalanlarını yutabilirdim, hayatında ilk defa bebek gördüğünü sanmıyorum, bebekler ne yapar ne yapamaz konusu hayatbilgisi 3. sınıf konusu üstelik, sınıf öğretmenide olduğu düşünürsek...

yani bu yalanları kimin yutacağını düşündü bilmiyorum, destekli bişeyler atsa yutan olurdu belki

haklısın, okurken bir çocuk saçmalaması gibi okudum zaten! kısaca bu kadında "annelik duygusu" yok, vicdan yok. eğitim falan hikaye kadında beyin yok!!
Böyleleri evlat sahibi oluyor, evladı olmayanlar da yıllarca çare arıyor, yıpranıyor.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Gölcük Yazlık’taki bir ilkokulda sınıf öğretmeni olan ve 2 yıl önce evlilik yapan ve boşanan Seçil M.D. (34), Adana'da görev yapan polis memuru T.A. ile ilişkiye girdi. Seçil M.D., bu ilişkiden hamile kaldı. Ancak, polis memuru T.A., D.’nin daha önce evlenip boşandığını öğrenince ilişkisini kesti. Öğretmen D., hamile kaldığını herkesten sakladı ve karnındaki bebeği de aldırmak istemedi. Seçil M.D., bebek 35 haftalık olunca Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde erken doğum yaptı. Hayati tehlikesi bulunan bebek, Gölcük’teki hastanede küvez bulunmadığı için Gebze Özel Yüzüncü Yıl Hastanesi’ne sevk edildi.

Bebek, burada 19 gün küvezde kaldı. Bebek iyileşince hastane bebeği anne Seçil M.D.’ye teslim etti. Seçil M.D., resmi kimlik çıkarmadığı ancak ismini Berk koyduğu öğrenilen bebeğini evine getirerek bakmaya başladı. Gayri meşru ilişkiden doğurması sebebiyle, bebeği kendi ailesinden de sakladı. D., bebeği çevresinden de gizlediği, bebeğinin olmasına rağmen okuldaki görevini sürdürdüğü kaydedildi. Seçil M.D., okula gidince iddiaya göre bebeği arkadaşlarına bıraktı. D., 9 günlük Kurban Bayramı tatili için Hatay’ın Erzin ilçesindeki ailesinin yanına gitmek için bilet aldı. D., tatile çıkarken bebeği evde yalnız bıraktı. D.’nin bebeğin düşmemesi için yanlarına yastık koyduğu öğrenildi.

Gölcük savcılığının olayı polisin elinden aldığı ve tahkikatı kendisinin yürütmeye başladığı öğrenildi. Seçil M.D.’nin verdiği ifadesinde, “Herhangi bir psikolik tedavi görmüyorum. Bu doğrultada ilaçta kullanmıyorum.” dediği öğrenildi. Seçil M.D.’nin psikolijik tedavi gördüğüne dair belge ve bulguya da ulaşamadığı öğrenildi. Ancak yapılan araştırmada, Seçil M.D.’nin eğitim camisında dengesiz davrandığı ileri sürüldü.

Seçil M.D.’nin ‘Neden bebeği evde bırakıp tatile gittin?’ sorusuna ise cevap vermediği kaydedildi. Ancak zanlının avuktanının uyarması üzerine D.’nin ‘Bebeği Hale diye bir arkadaşıma bıraktım. Anahtarı da ona verdim. O gelip ara sıra bakacaktı’ dediği iddia edildi. Ancak yapılan araştırmada böyle bir ismin bulunmadığı kaydedildi.

Geçen cumartesi günü Hatay Erzin’den Gölcük'ün Yüzbaşılar Mahallesi'ndeki evine gelen Seçil M.D., tatilin 4 yada 5’inci günü açlık ve susuzluktan ölen bebeğinin karnını doyurmak istedi. D., bebeğin hareket etmediğini fark edince Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne götürdü. Bebeğin öldüğünü belirleyen doktorlar hemen polise haber verdi. Hastanede yapılan ön otopside, bebeğin açlık ve susuzluğa bağlı yaşamını yitirdiği belirlendi. Bebeğin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirleneceği otopsinin yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Seçil M.D., önceki gün akşam saatlerinde Gölcük Adliyesi'ne sevk edildi ve buradan tutuklanarak cezaevine gönderildi. cihan
ARKADAŞIM YANLIŞ ANLAMA LAFIM SANA DEĞİL KADININ VERDİĞİ MANTIKSIZ İFADEYE

Bebek, burada 19 gün küvezde kaldı. Bebek iyileşince hastane bebeği anne Seçil M.D.’ye teslim etti. Seçil M.D., resmi kimlik çıkarmadığı ancak ismini Berk koyduğu öğrenilen bebeğini evine getirerek bakmaya başladı. Gayri meşru ilişkiden doğurması sebebiyle, bebeği kendi ailesinden de sakladı. D., bebeği çevresinden de gizlediği, bebeğinin olmasına rağmen okuldaki görevini sürdürdüğü kaydedildi.

ULAN MANTIKSIZLIĞA BAK KARNI KOCAMAN OLUCAK VE HERKESTEN BUNU GİZLEYEBİLİCEK BU SAÇMA VE İMKANSIZ

D., 9 günlük Kurban Bayramı tatili için Hatay’ın Erzin ilçesindeki ailesinin yanına gitmek için bilet aldı. D., tatile çıkarken bebeği evde yalnız bıraktı. D.’nin bebeğin düşmemesi için yanlarına yastık koyduğu öğrenildi.

SEN ZATEN BEBEĞİ ÖLÜME TERKETMİŞSİN YASTIK KOYMAK NE DEMEK. KEŞKE KOYMASAYDIN ÇOCUK DÜŞER ÖLÜRDÜ DE GÜNLERCE AÇ SUSUZ KALMAZ ACI ÇEKMEZDİ YALAN SÖYLÜYOR ŞEREFSİZ (ne olur kusura bakmayın dayanamadım daha neler derim de burası yeri değil. Mune yi kızdıramam)

Seçil M.D.’nin ‘Neden bebeği evde bırakıp tatile gittin?’ sorusuna ise cevap vermediği kaydedildi. Ancak zanlının avuktanının uyarması üzerine D.’nin ‘Bebeği Hale diye bir arkadaşıma bıraktım. Anahtarı da ona verdim. O gelip ara sıra bakacaktı’ dediği iddia edildi. Ancak yapılan araştırmada böyle bir ismin bulunmadığı kaydedildi.

ARKADAŞI ARASIRA GELİP BAKACAKMIŞ ULAN BU ÇOCUK ÇİÇEK Mİ? GELİP ARA SIRA SUYUNU VERECEK GİDECEK

Geçen cumartesi günü Hatay Erzin’den Gölcük'ün Yüzbaşılar Mahallesi'ndeki evine gelen Seçil M.D., tatilin 4 yada 5’inci günü açlık ve susuzluktan ölen bebeğinin karnını doyurmak istedi. D., bebeğin hareket etmediğini fark edince Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne götürdü.

BİR BEBEK 5 GÜN NASIL AÇ SUSUZ YAŞARDA ÖLECEĞİ AKLINA GELMEZ K....K

Bebeğin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirleneceği otopsinin yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Seçil M.D., önceki gün akşam saatlerinde Gölcük Adliyesi'ne sevk edildi ve buradan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

O GİRDİĞİN DELİKTEN İNŞALLAH CESEDİN ÇIKAR AMİİİİİİİİİİİİİİİİİ......N

bu olayı sabah işe giderken serviste ,radyodan dinledik:53:...ben dahil o kadar kişinin kanı dondu resmen,
radyo programcısı da ağzına geleni söyledi bir de öğretmenmiş bu kadın gibi...daha sonra detayları netten okudum,
çok ama çok etkilendim... bu vicdan azabıyla şimdi bir güzel tatil yapsın:41: ...hayvanlar bile yapmaz bu kadarını
belli bir döneme kadar yavrularını korur,kollar,beslerler...
bu kadın insanı bırakın hayvan bile olamaz:41:

Resmen, ölsün diye bırakmış zavallı meleği :47:
Bu kadını salarlarsa, öğretmenlik yapması engellenmeli!!!!

Son düzenleme:
34 yaşında üniversite mezunu, üstelik öğretmen bir kadın 9 gün boyunca bebeğinin açlığa dayanabileceğini nasıl düşünür? akli melekesi de yerindeymiş.

Bence öleceğini bal gibide biliyordu, bebekten kurtulmak istedi ve bu yöntemi seçti...

Açıklamar ne böyle dalga mı geçiyor bir de.
Ölsün diye bırakmış kesin,istemiyordu bebeği elleriyle öldürüp daha ağır ceza almamak için böyle bir yolu denemiş olmalı aklıma başka birşey gelmiyor.

bunu dinledim çok kötü oldum o kadını allaha havale ediyorum

<span style="color:#000080;"><font size="3"><strong><span style="font-family:comic sans ms;">[video=youtube;mt3ET53824I]http://www.youtube.com/watch?v=mt3ET53824I[/video]

Adalet tecelli etmese bile eminim ilahi adalet tecelli edecek!

Bence ayni sekilde bu kadini cezalandirmalilar!

Cinsel iliski hakta kurtaj hakmi bi masumun canina kiymak hakmi!

Dusmesin diye yastik koymusmus aglarsa duyulmasin diye yastik koymustur!

Benim kuzularimda 35 haftalik dogdular, beslenmek zordu yutamiyorlardi, erken dogan bebekler kendini anne karninda sandiklari icin cok uyur, ve uzun aclikta bebek dahada uykuya meyilli olur hatta uyandiramazsiniz cunku bazi degerler duser, kiziminda sodyumu dustu hareketleri azaldi ve 7 gunluktu dr a kostuk tekrar kuveze aldi Rabbim korudu. O yavrucakta acliktan uyudu sanirsam oylecede melaike oldu gitti...

Ahhh yurtlar var, evlatlik isteyenler var, bari bi insan evladinin kapisina biraksaydi!

Sabahtan beri aklimda, heralde onu istemeyen adamin hirsini o bebekten cikardi!

Ya senin karnindan cikmis, canindan can bölünmüs bu nasil vicdan Allah im aklimiza sagligimiza mukayyet ol Yarrabbel Alemin.

Bide mama vericekmis! Deli sacmasi! Gitmeden iki biberon mama vermis, icermi hic okadar mama 2 aylik bebek 60 cc icsinde sukur de. Salliyo iste ya tutarsa!

O kadar hakaret var okadar kufur var bu kadina gorede onlari bile ziyan etmiyim buna Allah im bildigi gibi yapsin!!!!

EVE DÖNDÜ KARNINI DOYURMAK İSTEDİ

Geçen pazar günü Adana&#8217;dan Gölcük&#8217;e gelen S.M.D., iddiaya göre ölen bebeğinin karnını doyurmak istedi. D., bebeğin hareket etmediğini fark edince onu Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi&#8217;ne götürdü.

Bebeğin getirilmeden en az 3 gün önce ölmüş olduğunu belirleyen doktorlar hemen polise haber verdi. Hastanede yapılan ön otopside, bebeğin açlık ve susuzluğa bağlı yaşamını yitirdiği belirlendi. Bebeğin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirleneceği otopsinin yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu&#8217;na gönderildi.

HAYRETE DÜŞÜREN İFADE

Polis ekiplerince dün gece gözaltına alınan öğretmen S.M.D., çelişkili ifadeler verdi. S.M.D.&#8217;nin poliste verdiği ifadesinde, bebeği karnını doyurduktan sonra evde bırakıp tatil için Adana&#8217;ya gittiğini anlatırken, "Tatili sonunda eve geldiğimde bebeğe mama yedirmeye çalıştım. Yemeyince de Devlet Hastanesi&#8217;ne götürdüm. Burada öldüğünü söylediler. Daha sonra da polise haber verdiler" dedi.

;;;;;;;;;;; Oyuncak bebek sandi herhal, 9 gun sonra gelmiste mama vermeye calismis...cok cok yazik ne demeliki.Sozun bittigi yer...

"ben kadının esasında canavar ruhlu, soğuk kanlı bir katil olduğuna filan inanmıyorum. öyle olsa muhtemelen nüfusa kaydı bile yapılmamış bir bebeğin cesedini kendi elleriyle hastaneye getirmez, onu beslemeye çalışmaz, bebeğin cesedinden kurtulmaya bakardı.

kadının ifadesinde kamu oyuna sunulan eksik bir görüntü var. şu ki; kadın kendini hamile bırakan kişi tarafından yalnız bırakılmış. 9 ay boyunca hayal edilmeyecek bir stresle hamileliği gizlemeyi başarmış. başvurduğu kurumlar; kimliğinin gizlenmesini reddedince doğumu evde kendi kendine gerçekleştirmiş. bu süre zarfında utancından ya da korkusundan kimseden yardım isteyememiş. büyük olasılıkla konuyla ilgili temas kurduğu tek kişi adana çevik kuvvette polis olan baba. kadın yaşadığı kırılma noktasında hızla delirirken, içinde bulunduğu durumla ilgili hiç bir sorumluluk almayan babaya gelip çocuğuna sahip çıkacağı zannıyla rest çekip gidiyor. ifadesinde bu durumu dile getirmiş olsa bile polis; kendi kurumsal itibarı adına babayla ilgili bu noktayı es geçiyor.

okültizm'de 'şeytan' sembolü; -hiçbir eleştiri yapmadan yaşadığımızda, kendi ruhumuzun aynasına bakmakta olduğumuzu fark etmeden “dışarıdaki” kötüden korktuğumuz bir dünya görüşünü - ifade ediyor.

dolayısıyla kadını; bir bebeği gözünü kırpmadan öldürebilecek vicdan yoksunluğuyla suçlamak; pek çoğunun işine geliyor bence.

adamın biri bahaneyle 'tecavüz' cürmünü haklı göstermeye çalışmış. bebeğin hıçkırdığı, can çekiştiği binada travma yaşaması gereken teyze bile 'vay anam vay neler dönmüş serhat ya' üslubuyla gayet soğuk kanlı 'yukarıda kuş ölmüş' zannettikleri olgusunu kameralarla paylaşmanın heyecanı içerisinde. muhtemelen komşularla uzun süre ağızlarını dolduracak dedikodu unsuru yakalamanın itiraf edilmemiş tatminini yaşıyor.

kadın suçludur evet. ama onu 'ben evli olmadığım bir adamla birlikte oldum ve ondan bir çocuk doğurdum, evet. ve bu kimseyi ilgilendirmez.' demekten alıkoyan; ona bu baskıyı, bu utancı, bu korkuyu yaşatarak delirmeye götüren anne, baba, sevgili, komşu, akraba, çevre, sen, ben, herkes; en az onun kadar suçlu. o içinde bulunduğu durumun çaresizliğiyle yolda yürürken; ondan selamını esirgeyen, bir gülümseyişiyle hayatı üstlenme gücünü sakınan herhangi biri de suçlu. ona; sakındığı konunun ne olduğunu bile bile bir alternatif çıkış yolu önermeyen kurum, ona dertleşecek samimiyet vermeyen arkadaş, onu delirmeye mahkum eden sistem, yöneticiler, başbakan, devlet başkanı, herkes; bu bebeğin ölümünden sorumlu.

dünyanın öteki ucunda kuyruğu sıkışmış bir tilkiden bile sorumlu olduğunu bilecek vicdandan yoksun yaşayan sen; en çok.

bunun sorumluluğunu, azabını içinde hissetmiyorsan zerre kadar; doğrudan saldırıya geçiyorsan; en çok ama en çok; sen suçlusun.

ve muhtemelen bu travmayı ömrünce içinde taşıyacak bir kadının ismini burada teşhir edip; hayatı boyunca bir daha yaşama tutunmasını sağlayacak tüm unsurları damgalayarak aforoz etmek de sana düşmez.

katilin de, canavarın da en tanımsız şekli sensin."

Ekşi sözlükten alıntıdır arkadaşlar..

Baştan sona ekşi sözlük kokuyordu zaten yorum.
Bir kısmı hatta belki önemli bir kısmı doğru olabilir,fakat öyle bir yazılmış ki kadını alıp bağrıma basasım(!) geldi.
Biz burda 34 yaşında bir kadından bahsediyoruz. Bir ilişkiye girmiş ve evet evlilik dışı olması kimseyi ilgilendirmez he baba çocuğuu sahiplenmemiş mi? EE akıl var fikir var böyle sorumsuz birisiyle ilişki yaşıyorsan ve onca önlemlere rağmen hamile kalmayı göze alıp korunmuyorsan sorumluluk senindir. Sen burda bir Vahşete imza atıyorsun.AÇLIKTAN minicik yavruyu öldürüyorsun. Amacın kesinlikle onu öldürmekti ve en kolayı seçtin hem ellerinle öldürmediğn için cezan hafif(!) olacaktı belki sana göre. İşte bilmem mahalle baskısı bilmem şu bilmem bu hepsi hikaye kalır bu noktada.
Mahalle baskısı ve babanın ilgisizliği yüzünden çocuk öldürmek ahh zavallım vah zavallım acıdım şimdi kadına

önemli olan, evlilik dışı olmasıydı, babası kimdi, oydu buydu değil

önemli olan 2 aylık bir bebeğin ölüme terk edilmesi

ekşicilerin yorumunuda aptalca buldum, 9 gün aç susuz kalmış bebeği beslmeye çalışmak zaten yalanın daniskası, 3 gün susuz kalsa yetişkin bile ölür. Bunu ilkokul çocukları bile bilir. herhalde anti bi yorum olsun çıkıntılık olsun dikkat çeksin böylece popüler olsun(!) diye yazılmış

bebeğin cesedi kimbilir ne hale gelmiştir o saate kadar, kurtlanmaya bile başlamıştı belkide, bi insanın o cesedi kucaklaması bile zor, ki kalkıp bi de besleyecek!

Son düzenleme:
Kadın eğer cesetten kurtulmaya çalışsa direk katil damgası yerdi ama ba k uyguladığı akıllıca yöntemlerle sen bile amacının öldürmek olmadığını sanmıışsın.Çok başarılı!!!

Son düzenleme:
Ben de farklı bir bakış açısı diye yorumu okudum da durdum
sonuna geldim ki ekşi sözlük alıntısıymış. hayatımdan 2 dakikamı aldı gereksiz yere bu yazı.

bu kadının öğrencisi olan çocuklar napsın ders diye kim bilir ne öğretiyo çocuklara vicdansız Allah sorsun o bebeğin hesabını

"ben kadının esasında canavar ruhlu, soğuk kanlı bir katil olduğuna filan inanmıyorum. öyle olsa muhtemelen nüfusa kaydı bile yapılmamış bir bebeğin cesedini kendi elleriyle hastaneye getirmez, onu beslemeye çalışmaz, bebeğin cesedinden kurtulmaya bakardı.

kadının ifadesinde kamu oyuna sunulan eksik bir görüntü var. şu ki; kadın kendini hamile bırakan kişi tarafından yalnız bırakılmış. 9 ay boyunca hayal edilmeyecek bir stresle hamileliği gizlemeyi başarmış. başvurduğu kurumlar; kimliğinin gizlenmesini reddedince doğumu evde kendi kendine gerçekleştirmiş. bu süre zarfında utancından ya da korkusundan kimseden yardım isteyememiş. büyük olasılıkla konuyla ilgili temas kurduğu tek kişi adana çevik kuvvette polis olan baba. kadın yaşadığı kırılma noktasında hızla delirirken, içinde bulunduğu durumla ilgili hiç bir sorumluluk almayan babaya gelip çocuğuna sahip çıkacağı zannıyla rest çekip gidiyor. ifadesinde bu durumu dile getirmiş olsa bile polis; kendi kurumsal itibarı adına babayla ilgili bu noktayı es geçiyor.

okültizm'de 'şeytan' sembolü; -hiçbir eleştiri yapmadan yaşadığımızda, kendi ruhumuzun aynasına bakmakta olduğumuzu fark etmeden &#8220;dışarıdaki&#8221; kötüden korktuğumuz bir dünya görüşünü - ifade ediyor.

dolayısıyla kadını; bir bebeği gözünü kırpmadan öldürebilecek vicdan yoksunluğuyla suçlamak; pek çoğunun işine geliyor bence.

adamın biri bahaneyle 'tecavüz' cürmünü haklı göstermeye çalışmış. bebeğin hıçkırdığı, can çekiştiği binada travma yaşaması gereken teyze bile 'vay anam vay neler dönmüş serhat ya' üslubuyla gayet soğuk kanlı 'yukarıda kuş ölmüş' zannettikleri olgusunu kameralarla paylaşmanın heyecanı içerisinde. muhtemelen komşularla uzun süre ağızlarını dolduracak dedikodu unsuru yakalamanın itiraf edilmemiş tatminini yaşıyor.

kadın suçludur evet. ama onu 'ben evli olmadığım bir adamla birlikte oldum ve ondan bir çocuk doğurdum, evet. ve bu kimseyi ilgilendirmez.' demekten alıkoyan; ona bu baskıyı, bu utancı, bu korkuyu yaşatarak delirmeye götüren anne, baba, sevgili, komşu, akraba, çevre, sen, ben, herkes; en az onun kadar suçlu. o içinde bulunduğu durumun çaresizliğiyle yolda yürürken; ondan selamını esirgeyen, bir gülümseyişiyle hayatı üstlenme gücünü sakınan herhangi biri de suçlu. ona; sakındığı konunun ne olduğunu bile bile bir alternatif çıkış yolu önermeyen kurum, ona dertleşecek samimiyet vermeyen arkadaş, onu delirmeye mahkum eden sistem, yöneticiler, başbakan, devlet başkanı, herkes; bu bebeğin ölümünden sorumlu.

dünyanın öteki ucunda kuyruğu sıkışmış bir tilkiden bile sorumlu olduğunu bilecek vicdandan yoksun yaşayan sen; en çok.

bunun sorumluluğunu, azabını içinde hissetmiyorsan zerre kadar; doğrudan saldırıya geçiyorsan; en çok ama en çok; sen suçlusun.

ve muhtemelen bu travmayı ömrünce içinde taşıyacak bir kadının ismini burada teşhir edip; hayatı boyunca bir daha yaşama tutunmasını sağlayacak tüm unsurları damgalayarak aforoz etmek de sana düşmez.

katilin de, canavarın da en tanımsız şekli sensin."

Ekşi sözlükten alıntıdır arkadaşlar..

Eksi sozluk isini yapiyor herzamanki gibi sucu basbakana kadar tasimiz.
Eksi sozlugun sahibinin Kripto Yahudi oldugunu duymayan kalmadi herhalde.O yuzden ordaki yazilari kaale almamak lagzim.Bir israil gazetesi okuyun, ayni dusunce kaliplarini ordanda edinirsiniz:)Isleri gucleri Muslimanlara sovmek bu pisliklerin.

Kurucusu Sedat Kapanoğlu&#8217;nun Yahudi asıllı olduğunu ortaya çıkardığımız Ekşi Sözlük&#8217;te gün geçmiyor ki, Müslümanlar, dinimiz ve Hz. Peygamber hedef alınmasın!

Hergün iğrenç başlıklar altında sayfalar açılıp, İslam&#8217;a ve kutsallarına hakaretler yağdırılıyor, Müslümanlar aşağılanıyor&#8230;

Rabia ismine dil uzatmaları, son iğrençliklerinden biri.

Başlık aynen şöyle: rabia isimli bir kızla sevişmek

Bu başlık altına yapılan ve yayında olan yorumların önemli bir kısmı cinsel içerikli fantezilerden oluşuyor.

Pek çoğunda Mısır&#8217;daki darbe mağduru Müslümanlara atıfta bulunularak, Mısırlı Müslümanlar aşağılanıyor&#8230;

Hatta, Mısır&#8217;daki direnişin sembolü olan Esma&#8217;nın ismi de anılarak &#8220;esma'nın da katılımıyla üçlü olunursa dadından doyulmaz faaliyettir&#8221; şeklinde mide bulandırıcı yorumlar yapılıyor.

Bunlar iste her turlu kutsalla dalga gecen, ellerine gecen herfirsatta bu millete kufreden pislik yuvasidir.
Burdaki olayda da lafi dolaya dolaya faturayi Basbakana kadar kesmeleri hayli ilginc.Dunyada suclu kalmaz herseyin faturasini boyle dolaya dolaya biryere cikarirsak.Caniler , vicdansizlar icin bulunmaz bir nimet.

Bir kişiyi öğretmen yaparken, biraz o insanın kişiliğinide bazı testlerden geçirsinler. Sonuçta bunlar bu ülkenin çocuklarını yetiştiriyor.Velilerden onca sikayet alindigi halde neden hic sorusturma acilmamis bu kadin icin o da enteresan.Cok sevgisizmis ogrencilerine karsi.Basortulu ogretmene sorusturma hemen aciliyor ama bunun gibi psikolojisi bozuk olana sorusturma acilamiyor...

Back