- 19 Ocak 2012
- 2.551
- 424
- 198
- Konu Sahibi nazelmassaati
-
Eksi sozluk isini yapiyor herzamanki gibi sucu basbakana kadar tasimiz.
Eksi sozlugun sahibinin Kripto Yahudi oldugunu duymayan kalmadi herhalde.O yuzden ordaki yazilari kaale almamak lagzim.Bir israil gazetesi okuyun, ayni dusunce kaliplarini ordanda edinirsiniz:)Isleri gucleri Muslimanlara sovmek bu pisliklerin.
Kurucusu Sedat Kapanoğlunun Yahudi asıllı olduğunu ortaya çıkardığımız Ekşi Sözlükte gün geçmiyor ki, Müslümanlar, dinimiz ve Hz. Peygamber hedef alınmasın!
Hergün iğrenç başlıklar altında sayfalar açılıp, İslama ve kutsallarına hakaretler yağdırılıyor, Müslümanlar aşağılanıyor
Rabia ismine dil uzatmaları, son iğrençliklerinden biri.
Başlık aynen şöyle: rabia isimli bir kızla sevişmek
Bu başlık altına yapılan ve yayında olan yorumların önemli bir kısmı cinsel içerikli fantezilerden oluşuyor.
Pek çoğunda Mısırdaki darbe mağduru Müslümanlara atıfta bulunularak, Mısırlı Müslümanlar aşağılanıyor
Hatta, Mısırdaki direnişin sembolü olan Esmanın ismi de anılarak esma'nın da katılımıyla üçlü olunursa dadından doyulmaz faaliyettir şeklinde mide bulandırıcı yorumlar yapılıyor.
Bunlar iste her turlu kutsalla dalga gecen, ellerine gecen herfirsatta bu millete kufreden pislik yuvasidir.
Burdaki olayda da lafi dolaya dolaya faturayi Basbakana kadar kesmeleri hayli ilginc.Dunyada suclu kalmaz herseyin faturasini boyle dolaya dolaya biryere cikarirsak.Caniler , vicdansizlar icin bulunmaz bir nimet.
Bir kişiyi öğretmen yaparken, biraz o insanın kişiliğinide bazı testlerden geçirsinler. Sonuçta bunlar bu ülkenin çocuklarını yetiştiriyor.Velilerden onca sikayet alindigi halde neden hic sorusturma acilmamis bu kadin icin o da enteresan.Cok sevgisizmis ogrencilerine karsi.Basortulu ogretmene sorusturma hemen aciliyor ama bunun gibi psikolojisi bozuk olana sorusturma acilamiyor...
Kızlar ekşisözlükten alıntı yaptım da.Önyargılı oldunuz hemen. Evet çogunlukla saçmaydı o yazılanlar.
Hiçbir insan bir canlının 9 gün aç kalıp yaşayacagını düşünemez. Ki bu kadın bir öğretmen.Bunu akıl edebilmiştir mutlaka. Tatile giderken balıklarımı birkaç gün önceden fazla besleyip gitmeden de suya dip yemi atıyorum 10 gün boyunca yavaş yavaş çözülenlerden. Yine de aklım kalıyor. Su çok pislenmiş midir acaba. Oksijen azalmış mıdır? Ya da balkonumdaki yaklaşık 35 adet kaktüsüm. Tail boyunca umarım çiçek açtıgını kaçırmam diye içim içimi yiyor... Annelik hormonlarım henüz salgılanmasa bile bir şeylerin sorumlulugunu almak bile bence bu hormonu harekte geçiriyor ya :)
Ama annenin normal olduguna kesinlikle inanmıyorum. Hastaneye getirmesi çok saçma, akılsızca. Bebeği evde dogurmuş zaten. Hiçbir yere kaydı yok. Bi yerlere gömse kurtulur gider. Ölmüş olmasına şaşırmış besbelli. Ya iq su çok düşük ya da ciddi bir travma geçiriyor. Hiçbiri bu kadını aklamaz. Biliyorum.
Babanın ortaya çıkmaması da ayrı saçmalık.. Kadın baba bebeği sahiplensin nüfusuna geçirsin diye bile bir şey yapmamış. Türkiye cumhuriyetinde yaşıyoruz. Kanun var yani. Ama bunu yapamayacak kadar aptal, dengesiz. Hatta tabiri caizse önünle gelenle yatmayı becerip dogum kontrol hapı kullanmayı bilmeyecek kadar da aptal. Kürtaj yaptırmamış olması ayrı bi aptallık. Kadın normal değil.
Şükrediyorum. Böyle insanlarla aynı havayı soluyorum ama bambaşka çok başka hayatlar yaşıyoruz. İnanılması çok güç.
Işte içnde allah korkusu olmayan insan böyle oluyor kendi evladına avıyacak merhamet kalmıyor insanın içinde rabbim bizi dinden ayırmasın
Işte içnde allah korkusu olmayan insan böyle oluyor kendi evladına avıyacak merhamet kalmıyor insanın içinde rabbim bizi dinden ayırmasın
"İçinde Allah korkusu olmayan insan" olarak şu mesaja bir ton cümle yazabilirim :) fakat şuan bunun için ne enerjim nede vaktim var.
"anladın sen onu" diyeyim bari...
ne demek istiyorsan açık konuş ben yanlış bişey söylemedim sadece eyer Allahtan korksa çekinse böyle bişeye cesaret edemezdi dedim pisikolojik sorunları vardır o ayrı ama bende anneyim hiçbir aklı başında Allaha iman eden bir anne bunu yapamaz ve ben burda görüşlerimi özgürce bildirme hakkına sahibim bana laf sokmaya hakkın yok .
Canım benim de Allah korkum yok. aklı başında insan gece başını yastıga koydugunda vicdanıyla hesaplaşır. Ama kimseyi incetecek bir harakette bulunamam asla. bu dünyada bir kişi benim yüzümden üzülse benim hayatım bana zindan olur. Olayları böyle sınıflandırma yani..
Vicdan duygusuna insan oldugumuz için sahibiz. Müslüman oldugumuz için değil. Bu kadın hasta.
Duyan da bütün ateistler çocuklarını kesiyo parçalıyo falan sanıcak :)
görüşüne saygı duyuyorum ama benimde görüşüm şu yöndeki:bir insan Allaha inanıyorsa ve onu seviyorsa içinde merhamet olur insanlara karşı sevgisi saygısı yardımlaşma duygusu çok kuvvetli olur ama eyer hiçbieşeye inanmıyor ölünce hesaba çekileceğini bilmiyorsa insanlık görevleri dışında hiçbişeyden çekinmez korkmaz her istediğini serbestçe heaba çekilmeyeceğini zanneder rahatça yapr herkezin görüşü farklı benim amacım kimsenin görüşünü değiştirmek değil ben sadece kendi düşündüklerimi die getirdim iyi güner .
arkadaşlar din konusunu karıştırmayalım herkesin inancı kendine
farkında olmadan tartışma o yöne doğru gitmeye başlamıştıKarıştırmayalım tabi. Ama kötü kalpli insanlara Allah inancı olsa böyle olmazdı demek ne kadar dogru. İnanç tartışması yapılmadı yani. :)
Canım benim de Allah korkum yok. aklı başında insan gece başını yastıga koydugunda vicdanıyla hesaplaşır. Ama kimseyi incetecek bir harakette bulunamam asla. bu dünyada bir kişi benim yüzümden üzülse benim hayatım bana zindan olur. Olayları böyle sınıflandırma yani..
Vicdan duygusuna insan oldugumuz için sahibiz. Müslüman oldugumuz için değil. Bu kadın hasta.
Duyan da bütün ateistler çocuklarını kesiyo parçalıyo falan sanıcak :)
farkında olmadan tartışma o yöne doğru gitmeye başlamıştı
arkadaşımızın bu konuşmalarından dolayı din tartışmasına dönmesini istemedim
pardon canımEvet canım ikinci alıntıladıgın yazı da bana ait, yani demek istediğim insanız sonuçta
Yani insanlar sadece korkudanmi karsindaki insanlara iyi davranir? Yarin eger yüzde yüz belli olursa Allahin olmadigini, ölümden sonra cennet, cehenem olmadigini, sen ne yapaciksin? Insanlarimi gidip öldüreceksin?
Unutma, dünyada çikan çogu savaslar hep dinden dolayi olmastir. Etrafimda görüyorum, basörtü takmis, namaz kilan kizlar ne kadar kötü kalpli, fesat olduklarini, ki tabi hepsi böyle degil. Sadece din = merhamet/sevgi,.. çok yalnis oldugunu göstermek için söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?