Ellerinize emeğinize sağlık başarılar diliyorumMerhaba Kızlar!!
İçimiz zaman zaman kararsa da renkleneceği zamanlara özel bir renkli kek yaptıım!
Eki Görüntüle 2177974
Malzemeler
3 yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1 su bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ
1 paket vanilya-1 paket kabartma tozu
2.5 su bardağı un
1 yemek kaşığı kako
küçük fiske istediğiniz renk gıda boyası (benimki yeşil ve pembe)
Eki Görüntüle 2177977
Yumurta ile şekeri çırpıyoruz ardından bir su bar sütümüzü, ve yağımızı ekliyoruz.. Çırptıktan sonra vanilya, kabartma tozu ve unumuzu ekleyip kek kıvamını alınca hamuru 5 ayrı kaba renklendirmek üzere ayırıyoruz. üç tanesine istediğiniz renk gıda boyası bir tanesi sade bir tanesi de kakaolu olmak üzere ayırıp yağlı kağıt serdiğimiz kalıba istediğiniz renkten başlayarak şekildeki gibi küçük daireler şeklinde üst üstte koyuyoruz..Eki Görüntüle 2177978 Kekimizi kalıba döktükten sonra 180 derecede 40 dk kontrol ederek pişiriyoruz. Vee sonuç
Eki Görüntüle 2177979 Eki Görüntüle 2177980 Eki Görüntüle 2177981
Gözlerinin ışıltısı yansımış olmalı.. Teşekkür ederim canıım.Çok ışıltılı bir kek olmuş.. ellerinize sağlık ♡♡♡
Teşekkür ediyorum..Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim canım, sana da başarılar..Ellerine sağlık canım, yarışmada bol şans diliyorum
Sağ ol canıım..Eline saglik, basarilar dilerim:)
Teşekkürler canımm..Ellerine sağlık...
Bol şanslar
Bakan gözlerinin güzelliği teşekkür ederim canım..Kek bir numara masa bir numara ellerine sağlık canım
Teşekkür ediyorum canım.. Beğenmene sevindim. İnşallah denersin.Canııım hayal gücü sunum muhteşem! Ellerine sağlık çok değişik renkli sunum da güzel olmuş umarım başarılı olursun.. Mutlaka deneyeceğim çocuklar için de eğlenceliharikasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?