Kekler - Pastalar Gökkuşağı Kek-Dost Süt Sponsorluğunda

Geberdi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
318
499
103
İstanbul
Merhaba Kızlar!!

İçimiz zaman zaman kararsa da renkleneceği zamanlara özel bir renkli kek yaptıım!

Malzemeler
3 yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1 su bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ
1 paket vanilya-1 paket kabartma tozu
2.5 su bardağı un
1 yemek kaşığı kako
küçük fiske istediğiniz renk gıda boyası (benimki yeşil ve pembe)

Yumurta ile şekeri çırpıyoruz ardından bir su bar sütümüzü, ve yağımızı ekliyoruz.. Çırptıktan sonra vanilya, kabartma tozu ve unumuzu ekleyip kek kıvamını alınca hamuru 5 ayrı kaba renklendirmek üzere ayırıyoruz. üç tanesine istediğiniz renk gıda boyası bir tanesi sade bir tanesi de kakaolu olmak üzere ayırıp yağlı kağıt serdiğimiz kalıba istediğiniz renkten başlayarak şekildeki gibi küçük daireler şeklinde üst üstte koyuyoruz.. Kekimizi kalıba döktükten sonra 180 derecede 40 dk kontrol ederek pişiriyoruz. Vee sonuç

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerinize emeğinize sağlık başarılar diliyorum

Canııım hayal gücü sunum muhteşem! Ellerine sağlık çok değişik renkli sunum da güzel olmuş umarım başarılı olursun.. Mutlaka deneyeceğim çocuklar için de eğlenceli harikasın canım

Canııım hayal gücü sunum muhteşem! Ellerine sağlık çok değişik renkli sunum da güzel olmuş umarım başarılı olursun.. Mutlaka deneyeceğim çocuklar için de eğlenceli harikasın canım
Teşekkür ediyorum canım.. Beğenmene sevindim. İnşallah denersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…