Kekler - Pastalar Gökkuşağı Kek-Dost Süt Sponsorluğunda

Merhaba Kızlar!!

İçimiz zaman zaman kararsa da renkleneceği zamanlara özel bir renkli kek yaptıım!
Eki Görüntüle 2177974
Malzemeler
3 yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1 su bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ
1 paket vanilya-1 paket kabartma tozu
2.5 su bardağı un
1 yemek kaşığı kako
küçük fiske istediğiniz renk gıda boyası (benimki yeşil ve pembe)
Eki Görüntüle 2177977
Yumurta ile şekeri çırpıyoruz ardından bir su bar sütümüzü, ve yağımızı ekliyoruz.. Çırptıktan sonra vanilya, kabartma tozu ve unumuzu ekleyip kek kıvamını alınca hamuru 5 ayrı kaba renklendirmek üzere ayırıyoruz. üç tanesine istediğiniz renk gıda boyası bir tanesi sade bir tanesi de kakaolu olmak üzere ayırıp yağlı kağıt serdiğimiz kalıba istediğiniz renkten başlayarak şekildeki gibi küçük daireler şeklinde üst üstte koyuyoruz..Eki Görüntüle 2177978 Kekimizi kalıba döktükten sonra 180 derecede 40 dk kontrol ederek pişiriyoruz. Vee sonuç
Eki Görüntüle 2177979 Eki Görüntüle 2177980 Eki Görüntüle 2177981
Ellerinize sağlık ,başarılar diliyorum

Eline sağlık canım çiğ hali bile ye beni diyor adeta :)

Canım senin gibi tescilli birinciden övgü almak çok güzel teşekkür ederim. Sevgiler..

Asıl biz teşekkur ederiz tarifini bizimle paylaştığın için :KK68:
Birinci olur musun olmaz misin bilemiyorum ama bundan sonrski yarışmalar için tavsiye verebilirim :)
Tadına bakamadigimiz için haliyle goruntuye göre oy veriyoruz. Genellikle de günes isiginda ve yakın çekimle olan tarifler birinci oluyor aklında olsun :KK68:

Asıl biz teşekkur ederiz tarifini bizimle paylaştığın için :KK68:
Birinci olur musun olmaz misin bilemiyorum ama bundan sonrski yarışmalar için tavsiye verebilirim :)
Tadına bakamadigimiz için haliyle goruntuye göre oy veriyoruz. Genellikle de günes isiginda ve yakın çekimle olan tarifler birinci oluyor aklında olsun :KK68:
Haklısın canım. Ben heyecanla akşam geçince başına gündüz vaktim olmuyor ne yazık ki :)

Haklısın canım. Ben heyecanla akşam geçince başına gündüz vaktim olmuyor ne yazık ki :)

Önemli olan birinci olmak değil zaten burada öyle güzel ortam var ki insanin tekrar tekrar katilasi geliyor :) bu vesileyle daha önce hiç duymadığımız tarifler öğreniyoruz. Hem eminim bu yarismalarda tadım yapabilseydik sonuçlar çok daha farklı olurdu ;)

Back
X