- Konu Sahibi Cardialgia
-
Arkadaslar ben biraz gec kalmisim konuyu gormekle ama bu sureden sonrasi icin yardimci olabilirim en azindan..
Ben 4 yil once Dukan diyeti yaparken kullaniyordum Goji Berry i. Dukan bey bunu zayiflamak icin degil,extra vitamin ve mineral destegi olsun diye vermisti gunde bir corba kasigi kadar tuketin diyordu ama sart degildi. Yani Dukan biliyorsunuz asiri proteine dayali bir diyettir ve kalorisiz bir sekilde neredeyse tum vitamin ve mineralleri alabilecegimiz tek meyvenin bu oldugunu soylemisti. Ben de kullanmistim o donem. Tadi nefisss.. Inanin bir oturusta 1 kg yersiniz o derece muthis birsey ama cok pahali. O yuzden kiyamiyordum yemeye. 1-2 ay sonra parama da kiyamadim ve kullanmayi kestim. Extra kilo falan verdirdigi falan yok. Goji Berry siz Dukan diyeti ile kac kg veriyorsam Goji ile de ayni kg yu vermeye devam ettim.
O Gulten Cay midir nedir kesinlikle inanmayin. Zaten resimleri iyi incelerseniz blogun sahte oldugunu cok net anlarsiniz. Buraya gelip "Goji uzumu ile cok kilo verdim" diye yazanlara da itibar etmeyin,kendileri ayni sebekeden...
Aktarlarda cok daha ucuz. Internette hem daha pahali hem de inanin bu meyvenin bile sahtesini yapmislardir bu insanlar. Kimbilir size ne yollicaklar kuru kizilcik mi yoksa bu ture benzeyen bilinmeyen baska birsey mi.. Aman diyorum..
Bu arada ben 2 ayda hic zorlanmadan 15 kg verdim. Benim gibi bogazina asla hakim olamayan bir insan bile bunu becerebildiyse sizler haydi haydi yaparsiniz. Extra masrafa girmedim. Ilac vs bilinmedik bir urun kullanmadim. Patlayana kadar yedim hic aclik cekmedim. Spor da yapmadim. Sadece islenmis gidalari hayatimdan cikardim. Bu hic de zor degil...
Suan hamileligimin 6. Ayindayim. Ilk cocugumu 140 kg ile dogurdum ve olumden son anda dondum diyebilirim... Tekrar ayni hatayi yapar miyim? Tabi ki de hayir! Suan yine ayni sistem ile besleniyorum ve doguma kadar da bu boyle devam edecek. Kilo vermiyim gerekirse..ama almiyim da. Hedefim bu.
Ilgilenen olursa bu cok saglikli ve cok kolay yapilabilecek (hic bir zorlugu yok) zayiflatan beslenme seklini sizlerle paylasabilirim. 2 gun yapip cildinizdeki ve ruhunuzdaki degisikligi gorunce zaten birakmak istemeyeceksiniz.
Ayrica yaza kadar cok zaman var. Hem ac kalmayip hem de yavas yavas cok guzel kilolar verebilirsiniz siz de benim gibi
MerArkadaslar ben biraz gec kalmisim konuyu gormekle ama bu sureden sonrasi icin yardimci olabilirim en azindan..
Ben 4 yil once Dukan diyeti yaparken kullaniyordum Goji Berry i. Dukan bey bunu zayiflamak icin degil,extra vitamin ve mineral destegi olsun diye vermisti gunde bir corba kasigi kadar tuketin diyordu ama sart degildi. Yani Dukan biliyorsunuz asiri proteine dayali bir diyettir ve kalorisiz bir sekilde neredeyse tum vitamin ve mineralleri alabilecegimiz tek meyvenin bu oldugunu soylemisti. Ben de kullanmistim o donem. Tadi nefisss.. Inanin bir oturusta 1 kg yersiniz o derece muthis birsey ama cok pahali. O yuzden kiyamiyordum yemeye. 1-2 ay sonra parama da kiyamadim ve kullanmayi kestim. Extra kilo falan verdirdigi falan yok. Goji Berry siz Dukan diyeti ile kac kg veriyorsam Goji ile de ayni kg yu vermeye devam ettim.
O Gulten Cay midir nedir kesinlikle inanmayin. Zaten resimleri iyi incelerseniz blogun sahte oldugunu cok net anlarsiniz. Buraya gelip "Goji uzumu ile cok kilo verdim" diye yazanlara da itibar etmeyin,kendileri ayni sebekeden...
Aktarlarda cok daha ucuz. Internette hem daha pahali hem de inanin bu meyvenin bile sahtesini yapmislardir bu insanlar. Kimbilir size ne yollicaklar kuru kizilcik mi yoksa bu ture benzeyen bilinmeyen baska birsey mi.. Aman diyorum..
Bu arada ben 2 ayda hic zorlanmadan 15 kg verdim. Benim gibi bogazina asla hakim olamayan bir insan bile bunu becerebildiyse sizler haydi haydi yaparsiniz. Extra masrafa girmedim. Ilac vs bilinmedik bir urun kullanmadim. Patlayana kadar yedim hic aclik cekmedim. Spor da yapmadim. Sadece islenmis gidalari hayatimdan cikardim. Bu hic de zor degil...
Suan hamileligimin 6. Ayindayim. Ilk cocugumu 140 kg ile dogurdum ve olumden son anda dondum diyebilirim... Tekrar ayni hatayi yapar miyim? Tabi ki de hayir! Suan yine ayni sistem ile besleniyorum ve doguma kadar da bu boyle devam edecek. Kilo vermiyim gerekirse..ama almiyim da. Hedefim bu.
Ilgilenen olursa bu cok saglikli ve cok kolay yapilabilecek (hic bir zorlugu yok) zayiflatan beslenme seklini sizlerle paylasabilirim. 2 gun yapip cildinizdeki ve ruhunuzdaki degisikligi gorunce zaten birakmak istemeyeceksiniz.
Ayrica yaza kadar cok zaman var. Hem ac kalmayip hem de yavas yavas cok guzel kilolar verebilirsiniz siz de benim gibi
Arkadaslar ben biraz gec kalmisim konuyu gormekle ama bu sureden sonrasi icin yardimci olabilirim en azindan..
Ayrica yaza kadar cok zaman var. Hem ac kalmayip hem de yavas yavas cok guzel kilolar verebilirsiniz siz de benim gibi[/QUOTE
Merhaba ..... Ben 24 yasında ve 2 yıllık evliyim . ve evliligimin ilk aylarından beri çocuk istiyorum ama nasip olmadı . sebebi ise ben polikikistik over hastasiyim . bir çoğunuz biliyordur ama bu hastalık yumurtalıklarda kist ve hormonlarla alakalı . ve doktor sadece zayifla geçecek diyorlar . denemediğim yol kalmadi ama sonuç husran . en son bi arkadaşım söyledi bunu . hemen buraya bakıp bilgi almak istedim bu gün aktardan aldım . kızlar sizce faydası var mi
Canim bu sadece tok tutuyor seni biraz onun disinda yag yaktigini soyluyorlar ama kaniti var mi bilmiyorum ben kullandim bir hafta .tok tuttu o yuzden yemedim irademede hakim oldum 2 kilo verdim ama sonradan misafirlerim geldi kalici misafir bozmak zodunda kaldim ayak uydurmak icin verdigim kiloyu geri aldim simdi tekrar basladim diyet ve sporla bugun .sadece yardimci oluyor o kadar fazla bir sey sorabilir bekleme derimMerhaba ..... Ben 24 yasında ve 2 yıllık evliyim . ve evliligimin ilk aylarından beri çocuk istiyorum ama nasip olmadı . sebebi ise ben polikikistik over hastasiyim . bir çoğunuz biliyordur ama bu hastalık yumurtalıklarda kist ve hormonlarla alakalı . ve doktor sadece zayifla geçecek diyorlar . denemediğim yol kalmadi ama sonuç husran . en son bi arkadaşım söyledi bunu . hemen buraya bakıp bilgi almak istedim bu gün aktardan aldım . kızlar sizce faydası var mi
Nasıl kullanmam lazım bi yardım edin noluurr
kitle indeksin 22 çıkıyor canım. aslında ideal kadın indeksinin tam içindesin.şikayetin senin bölgesel olmalı çünkü boyuna oranla kilon çok iyi.diyetisyenin belirttiği 5 kiloluk yağ basen bacak bölgende birikmesindendir belkide.5 kg versen bu sefer 51 kg çok az olacaktır. senin yerinde olsam boy dezavanajını üst bacağı inceltip basen ve bel çevresini toparlayıcı egzerszilerle giderir daha uzun ve ince görünmeye çalışırdım.nasıl bir program uyguluyrsun bilmiyorum ama squat,press ağırlıklı çalışır bitkisel kürlerle desteklerdim. İnşallah mutlu hissedeceğin vücuda en kısa zamanda kavuşursunAslında cok kilolu değilim boy 1.60 kilo 56 evlendikten sonra 5 kilo aldım 1 kilo verebildim oda epey zorla en az 4 kilo vermeliyim. Basen bacak ve göbekten aliyorum ve orantisiz oluyor. Diyetisyende 5 kilo yağdan vermem gerektiğini söyledi. Gerçi hiç kilo verdiremedi ama... Mecburen devam edicem kendimi böyle mutlu hissetmiyorum.
Merhaba ..... Ben 24 yasında ve 2 yıllık evliyim . ve evliligimin ilk aylarından beri çocuk istiyorum ama nasip olmadı . sebebi ise ben polikikistik over hastasiyim . bir çoğunuz biliyordur ama bu hastalık yumurtalıklarda kist ve hormonlarla alakalı . ve doktor sadece zayifla geçecek diyorlar . denemediğim yol kalmadi ama sonuç husran . en son bi arkadaşım söyledi bunu . hemen buraya bakıp bilgi almak istedim bu gün aktardan aldım . kızlar sizce faydası var mi
Bir dönem plates yaptım kalça ve bacaklara yönelik ama oda yağ yakmiyor sıklaştırdı cok degil tabi. Diyete baslarken zumbada yaptim. Aslinda en iyi sporlardan biride o oldu iki hafta yaptim haftada 3 gün şeklinde bel ve göbekten 3 santim kalcadan 1 santim verdim. Tekrar yapmayı düşünüyorum. Tabi yürüyüşte olursa cok daha iyi olur. Olurda ben bir turlu baslayamadim. Aslinda 51 kiloda cok zayif olmam çünkü ben kilo verdigimde gobek basen bacaktan veriyorumdiyer taraflarda verecek yag yok çünkü bu bolgeler ne alir ne verir. Tek sorun spora başlamak.kitle indeksin 22 çıkıyor canım. aslında ideal kadın indeksinin tam içindesin.şikayetin senin bölgesel olmalı çünkü boyuna oranla kilon çok iyi.diyetisyenin belirttiği 5 kiloluk yağ basen bacak bölgende birikmesindendir belkide.5 kg versen bu sefer 51 kg çok az olacaktır. senin yerinde olsam boy dezavanajını üst bacağı inceltip basen ve bel çevresini toparlayıcı egzerszilerle giderir daha uzun ve ince görünmeye çalışırdım.nasıl bir program uyguluyrsun bilmiyorum ama squat,press ağırlıklı çalışır bitkisel kürlerle desteklerdim. İnşallah mutlu hissedeceğin vücuda en kısa zamanda kavuşursun
Çok tesekur ederim mutlaka bakicamGoji berry i bilmem amae polikistik över için soğan kürü nü uygula mucizevi bir şekilde tedaviye fayda sağlıyor birde saraçoğlunun polikistik över kürlerine göz at derim
Vucut yapimiz aynı bende kilo aldim mi bu sekilde aliyorum.25 gunde 4 kg verdim pilates calisiyorum o ayri vucut sıkılasıyor selulut vs cok ise yaradi karin inanilmaz inceldi 78 iken su anda belim 74 bacak ve basende calisiyorum onlarda inceldi. Bunun yani sira ben yemek duzenini degistim.hamur isi kesinlikle yok 2.3 gunde bir ekmek yiyorum desem yeri var.sabahlari corba sadece corba ekmeksiz.kahvalti ettigimde oluyor tabi ama 1 dilim sadece .kahvaltiyi gec yapıyorum oglen ile aksami birlestiriyorum 1 ogun atliyorum velasil.saat 7 den snr asla bisey yemiyorum bu cok onemli diye diyee midem kuculmus :) simdi fazla kacirdigim zaman karnim agriyor ve gunde 1 5 lt su muhakak. 65 idim simdi 60 kg hedefim 2 ay sonra 50 :) baslarda zorlanickasiniz ama vermeye basladikca hirs geliyor insana :)Aslında cok kilolu değilim boy 1.60 kilo 56 evlendikten sonra 5 kilo aldım 1 kilo verebildim oda epey zorla en az 4 kilo vermeliyim. Basen bacak ve göbekten aliyorum ve orantisiz oluyor. Diyetisyende 5 kilo yağdan vermem gerektiğini söyledi. Gerçi hiç kilo verdiremedi ama... Mecburen devam edicem kendimi böyle mutlu hissetmiyorum.
Çok tesekur ederim bir umut benim kisi işte bakalım en azından aldığı mi kullanıyım dedim bi değişiklik olursa yazacam inşallah tekrar tesekur ederimCanim bu sadece tok tutuyor seni biraz onun disinda yag yaktigini soyluyorlar ama kaniti var mi bilmiyorum ben kullandim bir hafta .tok tuttu o yuzden yemedim irademede hakim oldum 2 kilo verdim ama sonradan misafirlerim geldi kalici misafir bozmak zodunda kaldim ayak uydurmak icin verdigim kiloyu geri aldim simdi tekrar basladim diyet ve sporla bugun .sadece yardimci oluyor o kadar fazla bir sey sorabilir bekleme derim
Rica ederim canim insallah ulasirsin istegineÇok tesekur ederim bir umut benim kisi işte bakalım en azından aldığı mi kullanıyım dedim bi değişiklik olursa yazacam inşallah tekrar tesekur ederim
Dun spora basladim esimle 1.30 saat yurudum. Her gun ya yuruyus yada zumba diyetede de devamVucut yapimiz aynı bende kilo aldim mi bu sekilde aliyorum.25 gunde 4 kg verdim pilates calisiyorum o ayri vucut sıkılasıyor selulut vs cok ise yaradi karin inanilmaz inceldi 78 iken su anda belim 74 bacak ve basende calisiyorum onlarda inceldi. Bunun yani sira ben yemek duzenini degistim.hamur isi kesinlikle yok 2.3 gunde bir ekmek yiyorum desem yeri var.sabahlari corba sadece corba ekmeksiz.kahvalti ettigimde oluyor tabi ama 1 dilim sadece .kahvaltiyi gec yapıyorum oglen ile aksami birlestiriyorum 1 ogun atliyorum velasil.saat 7 den snr asla bisey yemiyorum bu cok onemli diye diyee midem kuculmus :) simdi fazla kacirdigim zaman karnim agriyor ve gunde 1 5 lt su muhakak. 65 idim simdi 60 kg hedefim 2 ay sonra 50 :) baslarda zorlanickasiniz ama vermeye basladikca hirs geliyor insana :)
Bende polikistik over hastasıyım. İlk cocuguma 2.5 yıl. Sonra bir ilaçla hamile kaldım. Maalesef kaybettim. 2. Kendiliğinden oldu. Çok şükür şimdi 9 yaşında. 3. Cocuguma hamile kalmak istediğimde Dr. un biri bana sen polikistiksin çocuğun olmaz dedi.çok saçma 2 kere hamile kalmıştım bile. 3.yu 95 kilo ile hamile kaldım sogan kürüyle.maalesef oda karnimda öldü. 4. Hamileligimde sogan kürüyle gerçekleşti. Kizimda 3 yaşında. Bence sogan kurunu denemelisinMerhaba ..... Ben 24 yasında ve 2 yıllık evliyim . ve evliligimin ilk aylarından beri çocuk istiyorum ama nasip olmadı . sebebi ise ben polikikistik over hastasiyim . bir çoğunuz biliyordur ama bu hastalık yumurtalıklarda kist ve hormonlarla alakalı . ve doktor sadece zayifla geçecek diyorlar . denemediğim yol kalmadi ama sonuç husran . en son bi arkadaşım söyledi bunu . hemen buraya bakıp bilgi almak istedim bu gün aktardan aldım . kızlar sizce faydası var mi
pilates zayıflama veya yağ yakıcı özelliği olan bi egzersiz değil senin dediin gibi. zumbayı tercih etmen formunu arttırır ama anladığım kadarıya sen bölgesel değil bütünsel çalışıp o fazla gördüğün kiloları vermk istiyorsun.zaten senin durumun spor salonuna gitmelikte değil.yerinde olsam evde 45 dakikalık şekillendirici egzersizlerle hafata 4 gün çalışır buna uygun bi program hazırlardım.ben spor eğitmeniyim eğer istersen bu programı hazırlamana yardımcı olurum.spor başlamak için insan biraz teşik gaz veya zorunluluk olsun hissediyor ama bi yerden bi şekilde başlaman lazım çok geç kalmadan.zaten programı düzenli yapmaya başladığında kendindeki değişiklikleri hissedince bırakamayacak dahada üzerine gideceksindir.Bir dönem plates yaptım kalça ve bacaklara yönelik ama oda yağ yakmiyor sıklaştırdı cok degil tabi. Diyete baslarken zumbada yaptim. Aslinda en iyi sporlardan biride o oldu iki hafta yaptim haftada 3 gün şeklinde bel ve göbekten 3 santim kalcadan 1 santim verdim. Tekrar yapmayı düşünüyorum. Tabi yürüyüşte olursa cok daha iyi olur. Olurda ben bir turlu baslayamadim. Aslinda 51 kiloda cok zayif olmam çünkü ben kilo verdigimde gobek basen bacaktan veriyorumdiyer taraflarda verecek yag yok çünkü bu bolgeler ne alir ne verir. Tek sorun spora başlamak.
örnek bi sürecin var cnm gerçekten bravo.yalnız havalar ısındıkça o su miktraını 2 litreden fazlaya çekmende fayda var.inşallah 50 kg hedefine ulaşırsın :)Vucut yapimiz aynı bende kilo aldim mi bu sekilde aliyorum.25 gunde 4 kg verdim pilates calisiyorum o ayri vucut sıkılasıyor selulut vs cok ise yaradi karin inanilmaz inceldi 78 iken su anda belim 74 bacak ve basende calisiyorum onlarda inceldi. Bunun yani sira ben yemek duzenini degistim.hamur isi kesinlikle yok 2.3 gunde bir ekmek yiyorum desem yeri var.sabahlari corba sadece corba ekmeksiz.kahvalti ettigimde oluyor tabi ama 1 dilim sadece .kahvaltiyi gec yapıyorum oglen ile aksami birlestiriyorum 1 ogun atliyorum velasil.saat 7 den snr asla bisey yemiyorum bu cok onemli diye diyee midem kuculmus :) simdi fazla kacirdigim zaman karnim agriyor ve gunde 1 5 lt su muhakak. 65 idim simdi 60 kg hedefim 2 ay sonra 50 :) baslarda zorlanickasiniz ama vermeye basladikca hirs geliyor insana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?