• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Slm hanimlar goji berry kullanip kilo verenler ve goji nereden aldiniz konusunda yardimci olurmusunuz birde orjinal holigramli urun orjinslmi nette bir cok site var bir turlu emin olamadim

Arkadaslar bu gün babam sağolsun bana süpriz olarak almış yarım kilo suan hazırlıyorum içine bi 10 tane falan attım kaynar suyu koydum hadi bakalım :D Sonuçları sizinle paylaşıcam suan kilom 68.8 boyum 1.71

Hanimlar ben 10 gundur duzenli kullaniyorum goji berry.Ustelik spor da yapiyorum yediklerime de dikkat ediyorum.ne 1 gr kg verdim ne de istah falan kesti.Ustelik extra istahimi acti.Ben bu isten hic bir sey anlamadim.Bu kadar insan yalan soyluyor olamaz.Ya bende bir problem var ciddi ciddi ya da baska bisey amlamadim.Onerisi olan biri var mi acaba benim icin?:KK14:

aynen bende böyle okuyup yapıyım dedim meyvesini aldım ve yarım kğ bitene kadar kullandım problem bendemi yoksa çokmu abartılıyor bilmiyorum vermeye çalışırken birde 2 kğ aldım bu goji beri meyvesiyle.hemde haftanın 3 günü spora gidiyorum
Ayniymis senle durumumuz.Ustelik insanlar spor diyet yapmadigi halde sadece bu uzumu yiyerek zayifladiklarini soyluyolar.

Merhaba arkadaşlar yeni üye olabildim ama bu platformu yakından takip ediyorum. Bende bu gün başladım kullanmaya yediklerime dikkat ederek ve olabildiğince su içerek destekleyeceğim gelişmelerden haberdar ederim.

d3m3tika01 arkadaşım 10 gün sonunda gelişmeleri paylaşırım demişsin.Kilo verebildin mi acaba bir umut varmı bizim içinde

Hanimlar ben 10 gundur duzenli kullaniyorum goji berry.Ustelik spor da yapiyorum yediklerime de dikkat ediyorum.ne 1 gr kg verdim ne de istah falan kesti.Ustelik extra istahimi acti.Ben bu isten hic bir sey anlamadim.Bu kadar insan yalan soyluyor olamaz.Ya bende bir problem var ciddi ciddi ya da baska bisey amlamadim.Onerisi olan biri var mi acaba benim icin?:KK14:
Tatlım bende kullanıyorum bu gün 2. günüm dün 68.8 kiloydum bu sabah 68.3 oldum onun yararını bilemem çünkü günde 800 kcal alıyorum ve 2-3 saat kickbox yapıyorum. Zaten diyetede 09.02.2016 da başladım 74 kilo olarak yani 12 günde 6 kilo vermiş oldum ama hemen o çok fazla falan deme verdiğimin büyük bir kısmı su ve ödemdir zaten ama sana iyi bişey diyim ben goji berryi hem de sağlık açısından kullandım iyi tarafından baksana kanser riskini azaltıyo hormonları düzeltiyo ve daha neler neler :KK28: Umudunu kaybetme ve bence içmeye devam et ben kullandığımda iştahımı kapattı eğer sen iştahmı açıcakişe yaramiyacak diye düşünürsen zaten işe yaramaz olumlu ol :) öpüldün

Meraba arkadaslar bende bugun basladim gercekten faydasi olacakmi bilmiyorum (ama artik tek umudum ) yedikten sonra tokluk hissi veriyo bakalim bi ayda kac kilo verecem en az bi 20 kilo falan vermem lazim hedefim 65 falan yaniboyum 159 hedefime ulasmak bile mutis olacak cunku 96kiloya kadar ciktim dogumlardan sonra bi yilda 13 kilo verdim zor kilo veriyorum martin 15 sinde sonuclari yazarim

Arkadaşım diyette şart bence yoksa sadece goji yaramayabilir. Bence goji ateşleyici gibi. Ben 1,5 aydır diyetisyene gidip ne dediyse yapmama rağmen 0,5 kilo verebildim diyetisyen bile şaşırdı.Bir sürü tahlil yaptırdı hiç bir şey çıkmadı. Diyetisyenide bıraktım.Ben hala yememe dikkat ediyorum ama dün itibariyle de gojiye başladım bir fark gördüm ama emin olmadan bir şey yazmak istemiyorum değerlerden emin olur olmaz yazarım.Ben üşenmesem sporda yapıcam ama bir türlü yapamıyorum bu aralar.

Merhaba hanimlar daha once hic yorum yazmamistim ama bunu yazma ihtiyaci duydum cunku ben de fazla kilolardan muzdaribim ve insanlarin duygulariyla oynanmasi para kazanmak ugruna yaniltici yayinlar yapilmasi sinirimi bozuyor bu basligin ilk sayfalarinda bahsedilen bir blog var ben de acip inceledim yorum olarak koyulmus resimlere de baktigim da üzüldüm cunku bir cogu internetten alinmis yani baska ulkelerde zayiflama programlarinda veya bir sekilde kilo vermis insanlarin fotolari zaten bir inanin bir ayda alti hafta 30 kilo falan vermesi mkun degil tabi kanser gibi cok ciddi bir hastaligi yoksa bende bir mucize ariyorum fakat mucize kendimizden baska yerde degil bir cok deneme ve yanilma sonucunda bunu anladim uzun oldu ama soylemek istedigim kilo vermek istiyorsak bosuna paralarimizi savuracagimiza nasil daha hareketli ve daha az kalorili bir hayata gecebiliriz bunun planini yaksak daha iyi ve kalici olacak sevgiler

Ahhhhh ahhh ebanda, internette o kadar çok sahtakar varki inanmazsın, bende onların bu sabahki kurbanlarından biriyim.
Sinirden hala elim ayağım titriyor.
Ancak sadece onlar suçlu değilki. insanlarımız hemen 2 tane fotgrafa ve yapılan yorumlara şuna buna kanıyor. İncelemiyor okumuyor sorgulamıyor, sormuyor. Sağlık bu sonuçta ama insanlar sağlığını hiçe sayıyor.
Ucuz olsun da ne olursa olsun diyor. Bu yanılgıya düşenlerden birtanesi de benim, internetten sipariş verdim alelade bir poşetin içine koymuşlar onuda kesekağıdına koymuş göndermişler. Güya ucuza aldık malı.
Orjinal mi değil mi orasıda mechul. İçindeki taneler küçük aktardakilerle aynı boyda. Nerenin malı olduğu belli değil, arkasında yasal izinle ilgili hiç bir ibare yok, nerden ithal edildiği belli değil. Analiz sonucu yok vs vs. Aradım aldığım yeri, sordum bunları cevap yok, size himalaya tuzu gönderelim kahve gönderelim diyorlar. Yok diyorum istemiyorum diyorum, en son paketini açmızsınız ben alamam bunu dedi. Diyorum ki paket değil kese kağıdı bu, adam hala paketi açmışsın işte diyor. Şikayet edicem sizi tüketici haklarına dedim yüzüme kapattı telefonu. 64,9 tl ye alırsan 1 kilo goji berry böyle olur işte dedim kendi kendime. Kızlar kanmayın bu satıcılara UCUZ ETİN YAHNİSİ OLMAZMIŞ.
Bir yer bulmuştum yine internette satın alırken dikkat edin diye, okumuştum orada yazdıkları şey bence doğruymuş, bu ucuza satanlar 3. 5. sınıf mal satıyolar bence. Kuzenim hollanda da yaşıyor ona sordum biraz önce, o da kullanıyordu 1 senedir. Burda kilosunu 40 euroya alıyoruz biz ama orjinali dedi. Taklidi haytta giremez hollandaya dedi. Yani bizim paramızla 130 tl yapıyor. o zaman bizim aldıklarımız hikaye, neden hikaye diyorum. Yukarıda birkaç kişinin dısındakilerde sonuç alınamamış. Bence sonuç alınamamasının sebebi taklit ürün satmaları yoksa 1000 yıldır iyi olan meyve niye işe yaramıyor diye sorarlar insana.
Bundan sonra yapacağım ne peki forumu 1. sayfaya dönüp tekrar okumak ve yararı olan kişilerin yorumlarını bu tarafa taşımak hiç değilse bir özet geçeyimde insanlar yararlansın bari.

Bende internetten alınan ürünlere karşıyım önceki sayfaları okuyarak çayı kuru meyvesinden yapabileceğimizi öğrendim ve kuru meyve şeklindede yiyebileceğimi öğrendim ve daha mantıklı geldi ve uygulamamı bu şekilde yapıyorum. ebanda çok haklısın bir ayda 20 kilo 30 kilo verilemez kilo oranınıza ve ödem miktarınıza göre bir veya iki haftada 1-2 kilo verebilirsiniz sağlıklı olarak.

Sevgili inalt internette guvenilir sticilar ama cogu sahtekar ozellikle bu zayiflama islerinde ama bu urunu kullanmak istiyorsan sana tavsiyem gorerek al buyuk marketlerin kuruyemis reyonlarin da var yada aktarlarda ama daha iyisi bence limon suyu olabilir karabiber ve zerdecalli yogurt olabilir cunku anladigim kdariyla bu meyvenin alerjik etkileri de olabiliyormus bunyeden bunye ye degisir tabi

Ayniymis senle durumumuz.Ustelik insanlar spor diyet yapmadigi halde sadece bu uzumu yiyerek zayifladiklarini soyluyolar.

bana faydası olmadı bilmiyorum.birisi yemek çok yemişsindir demiş onu yediğim zaman yemiyordum zaten.goji beri ile ben kğ aldım.
ben zaten çok yemek yemiyordum.şimdi spor hocası öğlen mutlaka bişeyler ye dediği için bir çorba içiyorum yada yoğurt yiyorum, spordan 1 saat önce.

daha sonra biraz verdim ama onuda yemediğim için kastan vermişim şimdi biraz yemeğe çalışıyorum öğlenleri yemiyordum.
ne yapsam yağdan gitmiyor gidersede kastan gidiyor.şimdi biraz daha dikkat ediyorum spordan sonra proteğin yemeğe çalışıyom yağ yakıcı bişeyler yemeğe çalışıyorum bakalım bu ay ne olucak ölçümde inş kastan vermem.

Slm kızlar bende başladım kullanmaya ben çayını yapıyorum kuru meyvesinden yanlız şunu söyleyeyim sizlere bu meyveden öyle mucize beklemeyin bu sadece spor ve diyetinize iyi bir destekleyici tatlı ve unlu yiceklere karşı iştahınızı azaltıyor ve daha az yiyorsunuz bende işe yarıyor tatlı kırizi gecirmiyorum

yanlız benim yediğim şekil aktardan tanesini aldım 8.10 tane sıcak suya koyup ılınınca suyunu ve tanesini yedim hiç etkisi olmadığı gibi 2 kğ da aldım.10 gün aralıksız yaptım farklı bir şekliyle fayda gören varsa onu bilmem ben bu yöntemle fayda görmedim.

Arkadaşım diyette şart bence yoksa sadece goji yaramayabilir. Bence goji ateşleyici gibi. Ben 1,5 aydır diyetisyene gidip ne dediyse yapmama rağmen 0,5 kilo verebildim diyetisyen bile şaşırdı.Bir sürü tahlil yaptırdı hiç bir şey çıkmadı. Diyetisyenide bıraktım.Ben hala yememe dikkat ediyorum ama dün itibariyle de gojiye başladım bir fark gördüm ama emin olmadan bir şey yazmak istemiyorum değerlerden emin olur olmaz yazarım.Ben üşenmesem sporda yapıcam ama bir türlü yapamıyorum bu aralar.
Iki gundur kullaniyorum istahi kapatiyo bide cok su iciriyo ben bir ay kullanip sonucu oyle yazacam yuruyus yapiyom bi saat bide once ip atlayıp vucud isindiktan sonra mekik cekiyom ... bakalimsende sinuclarini yaz bide gojiyi nerden aldin ben sivastayim aktardan aldim netteki sitelere guvenemedim

Bende aktardan aldım. Gelisme var diye suphelendim ama simdilik değişiklik yok. Olursa haber veririm

Iki gundur kullaniyorum istahi kapatiyo bide cok su iciriyo ben bir ay kullanip sonucu oyle yazacam yuruyus yapiyom bi saat bide once ip atlayıp vucud isindiktan sonra mekik cekiyom ... bakalimsende sinuclarini yaz bide gojiyi nerden aldin ben sivastayim aktardan aldim netteki sitelere guvenemedim
Nasıl tüketiyosunuz acaba?

Back