- 26 Şubat 2015
- 135
- 45
- 28
- 38
- Konu Sahibi Cardialgia
Slm hanimlar goji berry kullanip kilo verenler ve goji nereden aldiniz konusunda yardimci olurmusunuz birde orjinal holigramli urun orjinslmi nette bir cok site var bir turlu emin olamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayniymis senle durumumuz.Ustelik insanlar spor diyet yapmadigi halde sadece bu uzumu yiyerek zayifladiklarini soyluyolar.aynen bende böyle okuyup yapıyım dedim meyvesini aldım ve yarım kğ bitene kadar kullandım problem bendemi yoksa çokmu abartılıyor bilmiyorum vermeye çalışırken birde 2 kğ aldım bu goji beri meyvesiyle.hemde haftanın 3 günü spora gidiyorum
Tatlım bende kullanıyorum bu gün 2. günüm dün 68.8 kiloydum bu sabah 68.3 oldum onun yararını bilemem çünkü günde 800 kcal alıyorum ve 2-3 saat kickbox yapıyorum. Zaten diyetede 09.02.2016 da başladım 74 kilo olarak yani 12 günde 6 kilo vermiş oldum ama hemen o çok fazla falan deme verdiğimin büyük bir kısmı su ve ödemdir zaten ama sana iyi bişey diyim ben goji berryi hem de sağlık açısından kullandım iyi tarafından baksana kanser riskini azaltıyo hormonları düzeltiyo ve daha neler neler Umudunu kaybetme ve bence içmeye devam et ben kullandığımda iştahımı kapattı eğer sen iştahmı açıcakişe yaramiyacak diye düşünürsen zaten işe yaramaz olumlu ol :) öpüldünHanimlar ben 10 gundur duzenli kullaniyorum goji berry.Ustelik spor da yapiyorum yediklerime de dikkat ediyorum.ne 1 gr kg verdim ne de istah falan kesti.Ustelik extra istahimi acti.Ben bu isten hic bir sey anlamadim.Bu kadar insan yalan soyluyor olamaz.Ya bende bir problem var ciddi ciddi ya da baska bisey amlamadim.Onerisi olan biri var mi acaba benim icin?
Ayniymis senle durumumuz.Ustelik insanlar spor diyet yapmadigi halde sadece bu uzumu yiyerek zayifladiklarini soyluyolar.
Iki gundur kullaniyorum istahi kapatiyo bide cok su iciriyo ben bir ay kullanip sonucu oyle yazacam yuruyus yapiyom bi saat bide once ip atlayıp vucud isindiktan sonra mekik cekiyom ... bakalimsende sinuclarini yaz bide gojiyi nerden aldin ben sivastayim aktardan aldim netteki sitelere guvenemedimArkadaşım diyette şart bence yoksa sadece goji yaramayabilir. Bence goji ateşleyici gibi. Ben 1,5 aydır diyetisyene gidip ne dediyse yapmama rağmen 0,5 kilo verebildim diyetisyen bile şaşırdı.Bir sürü tahlil yaptırdı hiç bir şey çıkmadı. Diyetisyenide bıraktım.Ben hala yememe dikkat ediyorum ama dün itibariyle de gojiye başladım bir fark gördüm ama emin olmadan bir şey yazmak istemiyorum değerlerden emin olur olmaz yazarım.Ben üşenmesem sporda yapıcam ama bir türlü yapamıyorum bu aralar.
Nasıl tüketiyosunuz acaba?Iki gundur kullaniyorum istahi kapatiyo bide cok su iciriyo ben bir ay kullanip sonucu oyle yazacam yuruyus yapiyom bi saat bide once ip atlayıp vucud isindiktan sonra mekik cekiyom ... bakalimsende sinuclarini yaz bide gojiyi nerden aldin ben sivastayim aktardan aldim netteki sitelere guvenemedim