• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Merhaba, goji berry hakkında araştırma yaptım ama sanırım tatmin olamıyorum. Sanki inanmak istiyormuşum da bu yüzden inanıyormuşum gibi. Kullandıklarını söyleyen arkadaşlar şuan ki durumları ile ilgili bilgilendirirse pek bir memnun olacağım. Hoşçakalın.

Merhaba kızlar goji berry cayi aldim c.tsi gunu ve pazar gunu 77kg ile basladim boyum168 1hafta sonra tartılcam sonucu buraya yazarm cayi sabah ve aksam yemeklerden yarim saat once ac karnina iciyorum inanilmaz halde istahimi kesyor ve tatli istegimi gideriyor cikolataya cok duskun olan ben cay iceli aklma dahi gelmiyor şekeri dengeliyormus cay ona bagladm ben umutluyum bakalm sonuc ne olucak burdaki yorumlar olumsuz gibi okudum bir kismini pazar gununu sabirsizlikla bekliyorummmmm

Merhaba,
bende senin yazacaklarını merak ve sabırsızlıkla bekliyorum bende bugün başlayacağım bakalım umarım sonuç gerçekten iyi olur.

yok henüz almadım ama nasıl güvenicez insanlara bilmiyorum yazılankları okuduktan sonra

Ben bi 10 gün kullandım arkadaşlar. İlk 66 idim sağlık ocağında şu eski tartılarda 10 gün sonra eczanede şu yere koyulan basküller varya ibreli onunla tartıldım orada 61 çıktım 10 gün sonra tekrar yine eski tartıda tartıldım 64 çıktım. Anlayacağınız iyice kafam karıştı işe yarıyor mu yaramıyor mu bilemedim fakat beni uzun süredir görmeyen teyzemler belimdeki yağlardan gitmiş olduğunu söylediler ve ananemde zayıflamışsın dedi

Ben bi 10 gün kullandım arkadaşlar. İlk 66 idim sağlık ocağında şu eski tartılarda 10 gün sonra eczanede şu yere koyulan basküller varya ibreli onunla tartıldım orada 61 çıktım 10 gün sonra tekrar yine eski tartıda tartıldım 64 çıktım. Anlayacağınız iyice kafam karıştı işe yarıyor mu yaramıyor mu bilemedim fakat beni uzun süredir görmeyen teyzemler belimdeki yağlardan gitmiş olduğunu söylediler ve ananemde zayıflamışsın dedi

Hiç fena değil Aslında kilo vermişsiniz işte 2 kilo gibi en az.
Göbek eritmeye faydası varmış szin mesajdan sonra okudum bende bu yazıyı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bencede fena değil çok güzel hatta ama farklı farklı çıkınca acaba çok mu yedim yoksa teraziler mi bozuk filan dedim kendi kendime. Şimdi istanbuldayım annemde. Pazar dönüyorum evime daha düzenli kullanıcam. Zaten oğlanda da süt alerjisi çıktı diyete başlıcam emiyor. İyice eririm sanırım :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bencede fena değil çok güzel hatta ama farklı farklı çıkınca acaba çok mu yedim yoksa teraziler mi bozuk filan dedim kendi kendime. Şimdi istanbuldayım annemde. Pazar dönüyorum evime daha düzenli kullanıcam. Zaten oğlanda da süt alerjisi çıktı diyete başlıcam emiyor. İyice eririm sanırım :KK66:

Hadi bakalım yarinden itibaren gelişmeleri buradan bekliyoruz.

Hadi bakalım yarinden itibaren gelişmeleri buradan bekliyoruz.
Galiba gelişmeleri yazamicam. Çünkü İkinci çocuğun çalışmalarına başladık. Sanırım goji üzümüde hamilelikte kullanılmıyormuş. Kullansam mı kullanmasam mı bilemedim :110:

kusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm. ben 2,5 kilo verdim 10 günde.

eğer öğrenmek istedikleriniz varsa sorun lütfen.

aktarcılarda satılıyor arkadaşlar ama güvendiğiniz bir yerden alın. kilosu 60-80 TL arası değişiyor. ben yarım kilo aldım. Zaten kullanırken her öğünde 7-8 tane kullanıyorsunuz size fazlasıyla yetiyor.
Merhaba ben uzun Zamandır kullanıyorum ama düzenli değil fakat bi etkisini hemen göremedim ne yapmalıyım Nasıl kullanırsam faydası olur

Goji berry uzun zamandır kullanıyorum bazen düzenli bazen düZensiz Nasıl kulanmalıyım ki faydası olsun önerilerinizi bekliyorum

Bence en iyisi çay gibi demlemek sabah akşam 10 adet bir bardak suda kısık ateşte 5 dk kaynatmak.

peki ya yan etkılerı? kımlerın kullanması sakıncalı?
Merhaba arkadaşlar ben diyetisyenlik okuyorum 3.sınıfım goji berryi araştırdım hocalarımla görüştüm yarın instagram sayfamda paylaşacağım bilinmeyenlerini @dytcigdemm takip ederseniz merak ettiklerinizi yanıtlayabilirim iyi geceler diliyorum

Back