Arkadaslar ben biraz gec kalmisim konuyu gormekle ama bu sureden sonrasi icin yardimci olabilirim en azindan..
Ben 4 yil once Dukan diyeti yaparken kullaniyordum Goji Berry i. Dukan bey bunu zayiflamak icin degil,extra vitamin ve mineral destegi olsun diye vermisti gunde bir corba kasigi kadar tuketin diyordu ama sart degildi. Yani Dukan biliyorsunuz asiri proteine dayali bir diyettir ve kalorisiz bir sekilde neredeyse tum vitamin ve mineralleri alabilecegimiz tek meyvenin bu oldugunu soylemisti. Ben de kullanmistim o donem. Tadi nefisss.. Inanin bir oturusta 1 kg yersiniz o derece muthis birsey ama cok pahali. O yuzden kiyamiyordum yemeye. 1-2 ay sonra parama da kiyamadim ve kullanmayi kestim. Extra kilo falan verdirdigi falan yok. Goji Berry siz Dukan diyeti ile kac kg veriyorsam Goji ile de ayni kg yu vermeye devam ettim.
O Gulten Cay midir nedir kesinlikle inanmayin. Zaten resimleri iyi incelerseniz blogun sahte oldugunu cok net anlarsiniz. Buraya gelip "Goji uzumu ile cok kilo verdim" diye yazanlara da itibar etmeyin,kendileri ayni sebekeden...
Aktarlarda cok daha ucuz. Internette hem daha pahali hem de inanin bu meyvenin bile sahtesini yapmislardir bu insanlar. Kimbilir size ne yollicaklar kuru kizilcik mi yoksa bu ture benzeyen bilinmeyen baska birsey mi.. Aman diyorum..
Bu arada ben 2 ayda hic zorlanmadan 15 kg verdim. Benim gibi bogazina asla hakim olamayan bir insan bile bunu becerebildiyse sizler haydi haydi yaparsiniz. Extra masrafa girmedim. Ilac vs bilinmedik bir urun kullanmadim. Patlayana kadar yedim hic aclik cekmedim. Spor da yapmadim. Sadece islenmis gidalari hayatimdan cikardim. Bu hic de zor degil...
Suan hamileligimin 6. Ayindayim. Ilk cocugumu 140 kg ile dogurdum ve olumden son anda dondum diyebilirim... Tekrar ayni hatayi yapar miyim? Tabi ki de hayir! Suan yine ayni sistem ile besleniyorum ve doguma kadar da bu boyle devam edecek. Kilo vermiyim gerekirse..ama almiyim da. Hedefim bu.
Ilgilenen olursa bu cok saglikli ve cok kolay yapilabilecek (hic bir zorlugu yok) zayiflatan beslenme seklini sizlerle paylasabilirim. 2 gun yapip cildinizdeki ve ruhunuzdaki degisikligi gorunce zaten birakmak istemeyeceksiniz.
Ayrica yaza kadar cok zaman var. Hem ac kalmayip hem de yavas yavas cok guzel kilolar verebilirsiniz siz de benim gibi