- 22 Şubat 2016
- 8
- 1
- 86
- 33
- Konu Sahibi Cardialgia
Yemeklerden once 10tane kadar yiyip ustune iki bardak su iciyorum gunde bi kerede cayini yapiyorum ama gunluk 3.5litreden belkide fazla su iciyorumNasıl tüketiyosunuz acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemeklerden once 10tane kadar yiyip ustune iki bardak su iciyorum gunde bi kerede cayini yapiyorum ama gunluk 3.5litreden belkide fazla su iciyorumNasıl tüketiyosunuz acaba?
Henuz tartilmadim martin 15 ne kadar tartilmayacam tartilinca sonucu yazarim yasmisu . Kac gun kullandin ki senwaterlemon varmı kilo kaybı bende hala yok
Henuz tartilmadim martin 15 ne kadar tartilmayacam tartilinca sonucu yazarim yasmisu . Kac gun kullandin ki senwaterlemon varmı kilo kaybı bende hala yok
H
Henuz tartilmadim martin 15 ne kadar tartilmayacam tartilinca sonucu yazarim yasmisu . Kac gun kullandin ki sen
SEn sorunca bende merak ettim gittim tartildim 1.5 kilo vermisim bel kismimdan 4.5 cm gobek 3cm göğüs 3 cm kalca 2cm incelmis4. gündeyim yediklerimede dikkat ediyorum ama spor yapmıyorum. Belkide sebep bu çözemedim.
SEn sorunca bende merak ettim gittim tartildim 1.5 kilo vermisim bel kismimdan 4.5 cm gobek 3cm göğüs 3 cm kalca 2cm incelmis
Arpeki ya yan etkılerı? kımlerın kullanması sakıncalı?
Arkadaşlar bende yeni katıldım bişey sorcam nano termal jeli duyan yada kuarSEn sorunca bende merak ettim gittim tartildim 1.5 kilo vermisim bel kismimdan 4.5 cm gobek 3cm göğüs 3 cm kalca 2cm incelmis
Arkadaşlar merhaba nano termal jel kullanan varmıSEn sorunca bende merak ettim gittim tartildim 1.5 kilo vermisim bel kismimdan 4.5 cm gobek 3cm göğüs 3 cm kalca 2cm incelmis
bence yararını abartıyolar.hatta sırf satışı artsın diye bunu kullananlar olduğunu düşünüyorum.sadece meyve yemeyle zayıflama diye bişey olabirmi.zayıflama başlı başlıca bi sektor ve bunun için diyetisyenler spor hocaları spor salonları hasteneler varken sadece meyve ile gerçekleşmesi mümkün değil.tamam faydası vardır her meyvnein olduğu gibi ama diyet+egzersiz olmadığı müddetçe kimse sağlıklı zayıflayamazKadınlar kulübünde konusu bile yok yararmı bilmem
bence yararını abartıyolar.hatta sırf satışı artsın diye bunu kullananlar olduğunu düşünüyorum.sadece meyve yemeyle zayıflama diye bişey olabirmi.zayıflama başlı başlıca bi sektor ve bunun için diyetisyenler spor hocaları spor salonları hasteneler varken sadece meyve ile gerçekleşmesi mümkün değil.tamam faydası vardır her meyvnein olduğu gibi ama diyet+egzersiz olmadığı müddetçe kimse sağlıklı zayıflayamaz
kesinlikle haklısın.bu tür gıdalar sadece takviyedir dediğin gibi sporsuz hiç bişe yaramaz.2 aydır devam etmen güzel bişey. kitle endeksin kaç bilmiyorum ama yaz gelmeden bırakmazsın umarım.Ben veremedim zaten ama diyette yapıyorum zaten 1.5 aydır 2 ay oldu hatta. Sporsuz olmayacak anlaşılan. Ama bu meyvenin bence faydası metabolizma hızlandırması veya tokluk hissini verebilmesi.Her diyette yeşil çay önerilir veya maydanoz ve dereotu gojide bunlar gibidir diye düşünüyorum.Ama Sporsuz hiç bir faydası olmuyor diyetinde gojininde.