• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Suyu bu kadar icmende zararlı diye biliyorum. 3lt icmeliyiz benim 2.5 oluyor. Senin tüketimine ek olarak ben günde iki kez yeşil çay tarçın ve 4 tane goji karışımı cay iciyorum ve yememe dikkat ediyorum. Ama spor yapmaya baslayamadim en önemliside bu bence sen cok iyi yapıyorsun

merhaba arkadaşlar dün aktarıma gittim goji berry almak için onun kilo vermek için çok işe yaramayacağını söyledi. zayıflama macunu diye bir kavanoz macun aldım bunun çok işe yaradığını kullanan herkesin çok memnun kaldığını hiç de bir yan etkisi olmadığını söyledi. 15 gün sonrada kontrole çağırdı :) umarım işe yarar temmuzda düğünüm var ve nişanımdan sonra 25 kilo aldım. 15 gün sonra güzel haberler vermek istiyorum çok umutluyum:) :)

Merhaba sadekokos Inşallah faydasini gorürsün.benimde dogumdan sonra 8 kilo fazlaligim var kurtulmak istiyorum.belki senin kullandigin banada fayda eder.haberlerini bekliyorum.

peki ya yan etkılerı? kımlerın kullanması sakıncalı?
Ar
SEn sorunca bende merak ettim gittim tartildim 1.5 kilo vermisim bel kismimdan 4.5 cm gobek 3cm göğüs 3 cm kalca 2cm incelmis
Arkadaşlar bende yeni katıldım bişey sorcam nano termal jeli duyan yada kuar
SEn sorunca bende merak ettim gittim tartildim 1.5 kilo vermisim bel kismimdan 4.5 cm gobek 3cm göğüs 3 cm kalca 2cm incelmis
Arkadaşlar merhaba nano termal jel kullanan varmı

Biraz araştırdım ciddi şekilde bölgesel zayıflama sağlıyormuş bilgisi olan varsa paylasabilirmi acaba

Kadınlar kulübünde konusu bile yok yararmı bilmem :KK43:
bence yararını abartıyolar.hatta sırf satışı artsın diye bunu kullananlar olduğunu düşünüyorum.sadece meyve yemeyle zayıflama diye bişey olabirmi.zayıflama başlı başlıca bi sektor ve bunun için diyetisyenler spor hocaları spor salonları hasteneler varken sadece meyve ile gerçekleşmesi mümkün değil.tamam faydası vardır her meyvnein olduğu gibi ama diyet+egzersiz olmadığı müddetçe kimse sağlıklı zayıflayamaz

bence yararını abartıyolar.hatta sırf satışı artsın diye bunu kullananlar olduğunu düşünüyorum.sadece meyve yemeyle zayıflama diye bişey olabirmi.zayıflama başlı başlıca bi sektor ve bunun için diyetisyenler spor hocaları spor salonları hasteneler varken sadece meyve ile gerçekleşmesi mümkün değil.tamam faydası vardır her meyvnein olduğu gibi ama diyet+egzersiz olmadığı müddetçe kimse sağlıklı zayıflayamaz

Ben veremedim zaten ama diyette yapıyorum zaten 1.5 aydır 2 ay oldu hatta. Sporsuz olmayacak anlaşılan. Ama bu meyvenin bence faydası metabolizma hızlandırması veya tokluk hissini verebilmesi.Her diyette yeşil çay önerilir veya maydanoz ve dereotu gojide bunlar gibidir diye düşünüyorum.Ama Sporsuz hiç bir faydası olmuyor diyetinde gojininde.

Ben veremedim zaten ama diyette yapıyorum zaten 1.5 aydır 2 ay oldu hatta. Sporsuz olmayacak anlaşılan. Ama bu meyvenin bence faydası metabolizma hızlandırması veya tokluk hissini verebilmesi.Her diyette yeşil çay önerilir veya maydanoz ve dereotu gojide bunlar gibidir diye düşünüyorum.Ama Sporsuz hiç bir faydası olmuyor diyetinde gojininde.
kesinlikle haklısın.bu tür gıdalar sadece takviyedir dediğin gibi sporsuz hiç bişe yaramaz.2 aydır devam etmen güzel bişey. kitle endeksin kaç bilmiyorum ama yaz gelmeden bırakmazsın umarım.

Back