• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

emeyuruyuse post: 45431879 .!.:
pilates zayıflama veya yağ yakıcı özelliği olan bi egzersiz değil senin dediin gibi. zumbayı tercih etmen formunu arttırır ama anladığım kadarıya sen bölgesel değil bütünsel çalışıp o fazla gördüğün kiloları vermk istiyorsun.zaten senin durumun spor salonuna gitmelikte değil.yerinde olsam evde 45 dakikalık şekillendirici egzersizlerle hafata 4 gün çalışır buna uygun bi program hazırlardım.ben spor eğitmeniyim eğer istersen bu programı hazırlamana yardımcı olurum.spor başlamak için insan biraz teşik gaz veya zorunluluk olsun hissediyor ama bi yerden bi şekilde başlaman lazım çok geç kalmadan.zaten programı düzenli yapmaya başladığında kendindeki değişiklikleri hissedince bırakamayacak dahada üzerine gideceksindir.
Pazar gunu yuruyuse basladik esimle tempolu 1 saat yuruyorum bu gunde zumba yapicam ama zumba yaparken ozellikle kalca bacak gobek ve kalca kemigi ustunu calistiran hareketler olan calisma yapiyorum. Ama bana yonelik bir program hazirlaman beni cok memnun eder. Simdiden tesekkur ederim.

Canım bende çok arastirdim resmi sitesinden sipariş verdim hem meyvesini hem çayını ama çok heyecanlıyım gerçekten faydası oldu mu?
Güya resmi sitesinden hem meyvesini hem çayını aldım hiçbir faydası olmadı yürüyüş bol su bide 6 dan sonra hiç bişey yemedim bi haftada 4 kg vermişim

Selam ben goji Berry biraktim midem almiyor artik ama tekrar baslicam sadece Cayini yapip icecem poset bittikten sonra bidaha Allmam gecen hafta dayimin esi yengemle Konustum oda uc oglu var ve 36 yayinda boyu 172 kilosu 72 ve 60 olmak istiyor daha önce 72 kilodan baya fazlaydi nasil kilo veriyor sizle paylasacam cok kolay ve pratik ve iyi sonuc la Verdi ve hala devam ediyor uc dort yildir aydi sekilde devam ediyor hatta hic zorluk cekmiyor nedeni alismis yani alistirmis kendini oyle

Ilk Olarak sunu soyleyim Biz insanlar care ararken kendimizi cok caresiz hisediyoruz ve böylece her ürune kaniyoruz aslinda onlar degil Biz kendimizi kandiriyoz.Ya ben yapamiyacam inanmiyorum zayiflancama yada sunu bunu cok seviyorum yemeye yada tatlisiz pastasiz yapamam flan en iyisi Interneten bir mucize bulayim o zaman herseyden yerim ve zayiflanirim kesin diye dusunuyoruz ve büsürü para harciyoz sonra ne oluyor ürünu bir kac kez kullanip koseye atiyoz ya ise yaramadi diye yada midemiz almiyor diye yada umudumuz kalmadi diye ve ne oluyor sonuc ayni kilo sadece fark zaman ve o nlari zengin etmek ve neden bunu yapiyoruz neden mucize ariyoz cunku acele ediyor acele cok kilo vermek istiyoruz oysa aslinda bunu biliyoz hizli vermek zararli ve verdimiz kilolar hemen iki kati geri aliriz diye.

Neden o zaman sporla saglikli beslenmele haftada bir kilo vererek zayiflamayi tercih etmiyoruz ? Bu sekilde yapsak ayda 4 kilo ve 6 ayda 24 kilo veririz sonuc 6 ay 24 kilo ama baska urunlerle yillar ve sonuc ayni güyada hizli vermek icin inandimiz mucizelere kisa sürede büsürü kilo vercez

Yengem gibi yapcam basladim bile :) yengem sabah kahvalti normal yapyor herseyden yiyor beyAz ekmek bile yiyor ve oglen saat 3-4 gibi normal yiyor herseyden bir iki dilim kepek ekmek ve aksam 6 dan 20 dk önce elma veya baska meyve bazen salatalik veya kuru Yemis bir avuc kadar sonra saat 8 kadar ortalig topluyor covuklari yatirip komsu kadinlara ve arkadas lara tam 8-9 Kilometer bir saat icinde yapiyor coccuk larda anneannem bakiyo nasilsa cocuklar yatiyor ve yengem cok zevkli oluyor diyo hem yuruyus temiz hava ve arkadas komsularla dedikodu :))) ve günden gune daha zayifladimi inanarak ve boyle gidikce dahada kolay oldunu inanarak daha cok zevkle ve mutlu oldunu anliyom diyo

bir ayda 4 -5 hatta 6 kilo gidiyor ve insan Bu tempoya alisiyormus basta zor oluyordu 6 dan sonra yememek hele birde dayim ve anneannem dedeme 6 dan sonra masaya tatli flan masaya koymak ama bazen haftada uc kez messela bir dilim cikolata atiyordum ve sonra yemin ediyordum diyordu yemin ettikten sonra inanin insanin canida artik bisey istemiyor diyordu ve okadar yurusten sonra eve gelip acikiyordum ama bosa gitmesin yurusu deyip yemiyordu hemen dusa giriyodu bakim flan yapiyordu ve aclik hissi yok oluyordu yemek akliniza gelince hemen akliniza giyim bakim flan gelsin böylece yemek unutulur

Bende bazen kendime diyorum ya ben yemek cikolata tatli flan mi daha cok seviyorum yada guzel görunmek guzel giyisi giynmekmi daha cok seviyom diye:KK36: tabiki guzel görunmek ve giymek Vs Vs Vs..o yuzden kararimi vermeliyim ve dahada cok sevdigim seylerin pesine gitmeliyim ve bir ayda 6 kilo verdim ama yurus yaparim havalar cok soguk evde dance ve halay cektim ve ip atladim gunde uc kez toplam 15-20 flan ve ve yengem gibi yiyorum sabah normal oglen normal aksam 0 tabi 1500 -1600 kalori gecmiyom gayet tok oluyorum 6 dan sonra acikmiyom artik alistim acikmiyorum:KK6:

Ha ve bol 3,5% yagli yogurt yiyorum yemeklerden yarim saat önce 4-5 yemek kasik ve gece yatmadan yarim saat önce yine yogurt yiyom

Acele ve stress etmeyin zaman ya ben bir ayda nasil 5-6 Kilo vercem Bu nur ay gecen boyle demeyin bakin bir ay geri 6 kilo verdim zorluk cekmeden sadece ilk hafta zor sonra inanin alisiyor insan ve aklinizda yemek geliyorsa hemen baska bisey dusunun hayaler edin messela yazinda disarsa AVM lerde parklarda cok guzel giynip cikacam herkez vayy baya zayifladin nasil yaptin diyecekler ve AVM de begendiniz kiyafet tam ustunuze olacak zorlanmadan giyneceksiniz buyuk beden aramaktan kurtulacaksiniz evet boyle hayal edersiniz fazla sagliksiz abur cubur yemek yemeyi istemiceksiniz ve gidikce kilo vereceksiniz

Benim Boy 167 kilom 92 ve 70-72 olmak istiyorum bir ay önce 98 kiloydum ama herkes 92 gibi gözukmuyon cogu 82 -85 gibi diyor hatta bazilari 78 diyor bana :) ben 17 yasima kadar cok zayiftim 50-55 gibiydim sonradan aldim ve aldim:(

Arkadaslar ben 2 ayda 114 kilodan 94 kiloya dustum. Egzersiz ve diyetle. Suan 94 kiloyum ve artik kilo vermem yavasladi. Bende o yuzden goji berry kullanmaya basladim bugun itibariyle. Cok faydali bi meyve gelismeleri size burdan birebir aktaricam. Sormak istediginiz olursa yardimci olurum
Nereden alabilirim ben de istiyorum sen Nereden aldın

Nereye baksam cogunlukla herkes biseyler iyip zayiflama derdinde. Hic biriniz hakaret spor dan soz etmiyorsunuz. Ac kalarak kiloda verseniz vucudunuz sarkicak daha sonra da sıkılasmak icin ugrasicaksiniz. Egzersizde yapin yiyecekleride azaltin daha iyi olucak emin olun.
Ya yemin ederim sabah 1 saat kosu sonra karin egzersizi oglen 1 saat kosu daha sonra yine egzersiz aksam bacak pilates. Su anda bile pilates calisiyorum ama vucudum tas gibi. Hareket edin az birde sıkılasmak icin ugrasmayin.5kg verdim 1.5 ayda

bana faydası olmadı bilmiyorum.birisi yemek çok yemişsindir demiş onu yediğim zaman yemiyordum zaten.goji beri ile ben kğ aldım.
ben zaten çok yemek yemiyordum.şimdi spor hocası öğlen mutlaka bişeyler ye dediği için bir çorba içiyorum yada yoğurt yiyorum, spordan 1 saat önce.

daha sonra biraz verdim ama onuda yemediğim için kastan vermişim şimdi biraz yemeğe çalışıyorum öğlenleri yemiyordum.
ne yapsam yağdan gitmiyor gidersede kastan gidiyor.şimdi biraz daha dikkat ediyorum spordan sonra proteğin yemeğe çalışıyom yağ yakıcı bişeyler yemeğe çalışıyorum bakalım bu ay ne olucak ölçümde inş kastan vermem.

yanlız benim yediğim şekil aktardan tanesini aldım 8.10 tane sıcak suya koyup ılınınca suyunu ve tanesini yedim hiç etkisi olmadığı gibi 2 kğ da aldım.10 gün aralıksız yaptım farklı bir şekliyle fayda gören varsa onu bilmem ben bu yöntemle fayda görmedim.
canım,ben 8 tane direk çiğneyip üzerine de bir bardak su içiyordum.internette akşam yatmadan diye okumuştum öyle yaptım.sonra bi arkadaşım olur mu sabah aç karnına dedi bi de öyle denedim,lanet olsun ne tok tuttu ne kg verdim aksine benim iştahımı açtı.Bir de cildim çok güzeldir benim,yüzüm kabardı hep,önce kullandığım bi kozmetik ürününden falan sandım,sonra öğrendim ki goji berry bazı bünyelerde alerji yapıyormuş.Attım hepsini
Bunun dışında asabım acayip bozuk,3 aydır düzenli haftada 4 gün gym e gidiyorum,son 15 gündür de diyetisyene.Ya 100 gr bile vermeye razıyken son 3 ayda 3 kg aldım ya kafayı yicem,nasıl olabilir bu anlamıyorum.Bi bilgisi olan varsa lütfen bana yardım etsin

Back