- 8 Şubat 2016
- 17
- 2
- 1
- Konu Sahibi Cardialgia
Slm ben bugun katildim Bu siteye umarim herkes iyidir goji bende aldim iki Gun önce ve memnunum ama herkes cok pahali almis ben 8 € 200 Gramm aldim
Simayana bence siz biraz pahalı almışsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm ben bugun katildim Bu siteye umarim herkes iyidir goji bende aldim iki Gun önce ve memnunum ama herkes cok pahali almis ben 8 € 200 Gramm aldim
Kaç gram aldın canım. Ücreti ne kadar acaba? Buradan yazamasazsan özelden yazar mısın? Ben aktardan aldım. Paketli falan değildi. Öyle aman aman bi tokluk hissi de vermiyor bana. Kalori hesabı yapıyorum zaten.neredeyse her gece aç yatıyorum. Ahhh bi iştah kesse
Kullanmıyorum canım. Hiç bi etkisi yok! Para tuzağı bence.Merhaba sinemserdar01 hala kullanıyormusunuz sonuç nasıl ?
Bu üzümle ilgili birçok yazı okudum kimisi memnun kimisi bir faydasını görmemiş yalan diyor bende arada kaldım. Aktarda meyvesini gördüm bana bunun için granti veremem ama bi çayı var bu garantili çok kişiye verdim zayıfladılar dedi. Aktarda sürekli alışveriş yaptığım tanıdığım birisi almayı düşünüyodum açıkcası şimdş bilemedim.. sen ne yaptın kullanıyor musunCanım bende çok arastirdim resmi sitesinden sipariş verdim hem meyvesini hem çayını ama çok heyecanlıyım gerçekten faydası oldu mu?
neler yediniz programdan bahsedermisiniz 2 ayda 15 kilo çok iyi benceArkadaslar ben biraz gec kalmisim konuyu gormekle ama bu sureden sonrasi icin yardimci olabilirim en azindan..
Ben 4 yil once Dukan diyeti yaparken kullaniyordum Goji Berry i. Dukan bey bunu zayiflamak icin degil,extra vitamin ve mineral destegi olsun diye vermisti gunde bir corba kasigi kadar tuketin diyordu ama sart degildi. Yani Dukan biliyorsunuz asiri proteine dayali bir diyettir ve kalorisiz bir sekilde neredeyse tum vitamin ve mineralleri alabilecegimiz tek meyvenin bu oldugunu soylemisti. Ben de kullanmistim o donem. Tadi nefisss.. Inanin bir oturusta 1 kg yersiniz o derece muthis birsey ama cok pahali. O yuzden kiyamiyordum yemeye. 1-2 ay sonra parama da kiyamadim ve kullanmayi kestim. Extra kilo falan verdirdigi falan yok. Goji Berry siz Dukan diyeti ile kac kg veriyorsam Goji ile de ayni kg yu vermeye devam ettim.
O Gulten Cay midir nedir kesinlikle inanmayin. Zaten resimleri iyi incelerseniz blogun sahte oldugunu cok net anlarsiniz. Buraya gelip "Goji uzumu ile cok kilo verdim" diye yazanlara da itibar etmeyin,kendileri ayni sebekeden...
Aktarlarda cok daha ucuz. Internette hem daha pahali hem de inanin bu meyvenin bile sahtesini yapmislardir bu insanlar. Kimbilir size ne yollicaklar kuru kizilcik mi yoksa bu ture benzeyen bilinmeyen baska birsey mi.. Aman diyorum..
Bu arada ben 2 ayda hic zorlanmadan 15 kg verdim. Benim gibi bogazina asla hakim olamayan bir insan bile bunu becerebildiyse sizler haydi haydi yaparsiniz. Extra masrafa girmedim. Ilac vs bilinmedik bir urun kullanmadim. Patlayana kadar yedim hic aclik cekmedim. Spor da yapmadim. Sadece islenmis gidalari hayatimdan cikardim. Bu hic de zor degil...
Suan hamileligimin 6. Ayindayim. Ilk cocugumu 140 kg ile dogurdum ve olumden son anda dondum diyebilirim... Tekrar ayni hatayi yapar miyim? Tabi ki de hayir! Suan yine ayni sistem ile besleniyorum ve doguma kadar da bu boyle devam edecek. Kilo vermiyim gerekirse..ama almiyim da. Hedefim bu.
Ilgilenen olursa bu cok saglikli ve cok kolay yapilabilecek (hic bir zorlugu yok) zayiflatan beslenme seklini sizlerle paylasabilirim. 2 gun yapip cildinizdeki ve ruhunuzdaki degisikligi gorunce zaten birakmak istemeyeceksiniz.
Ayrica yaza kadar cok zaman var. Hem ac kalmayip hem de yavas yavas cok guzel kilolar verebilirsiniz siz de benim gibi
Kullanmıyorum canım. Hiç bi etkisi yok! Para tuzağı bence.
Ay ciddi misin ya mesajını okudum birden şaşırdım.. Aldım artık maalesef ve o kadar para vermişken kullanırım. Zaten aldığım kutu 10 gün gidiyormuş olmadı daha sonra sadece bitkisini alırım. Aktar bitkisinin bu toz kadar faydalı olmadığını söyledi ondan aldım yoksa bildiğim bişey değildi. Herşeyde kimyasal karışık zaten maalesef en azından şu kısa zaman içerisinde bir kaç kiloda olsa zayıflarsam çok iyi olur.. Bugün başladım bakalım hayırlısı artıkAy Ters Lale ne yaptın sen. Çayını ve tozunu almayın kimyasal var içinde diyorlar sadece tanesini kullanın diyorlar. Çok üzüldüm böyle birşey yaptığınıza. neyse olan olmuş artık. Hayırlısı olsun bi kullanın bakalım sonucu yazın buradan.
Bio goji berry farklı bir sey mi ?Baya istah kesiyor ve Bio goji Berry alin
Merhaba arkadaslar bende goji kullanmaya basladim gelismeleri paylasicam sizinle .goji yi internet sitelerinde gordum tugba kuruyemisten kurusunu aldim gunde yemeklerden once 6 adet dendi ama ben 10 a yakin yiyorum ama su az iciyorum o sorunuda halletsem super olucak.52 kg iki cocuk annesi bor bayan olarak kalan gobegim ve 5 kg fazlaligi atmak icin denicem bakalim haftada bir tartilarimizi paylasalim bakalim goji anlatilan gibi istah kesen kilo verdirenmi yoksa istah acik kilo aldiranmi gorucez takip edin