• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Selamlar.bu konu ile ilgili yazimda bu tur zayiflatici sahte seylere inanmayin sağlinizdan ve paranizdan olmayin diye yazi yazmistim.yazimda tarçinli sütten bahsetmistim gerçekten tatli krizini onluyor.tugba hanimda,bu gorevle yukumlu ya,gerçekten zayiflatici diye sizleri ikna edici yazilar yazdi sizleri inandirdi.şimdi ise pasif gozukuyomuş ortalikta yok.bana direk cevabi aylik sut masrafini hesapla bakalim diye cevapta gecikmemisti.sut temel yiyecekler arasinda herkesin evinde olan bi urun.tarçinda oyle.ve tok tutuyor.bu tur faydali urunler varken evimizde neden piyasaya saldiriyoruz.ustelik Kazen de surekli uyariyor bu konu ile ilgili yazilari var.lutfen dikkate alin.paraniz ve sağliğiniz boşa gitmesin..

Ben 4 gundur kullaniyorum aktardan aldim sabah ve aksam. Ac karnina birer yemek kasigi gunde toplam 2 yemek kasigi kullaniyorsun .sabahlari bir bardak sicak suya bir yemek kasigi koyuyorsun 5 on dk sonra taneleri yiyip sonra suyunu iciyorsun .aksamlari da sabah ki gibi ayni yapabilirsin istersende bir kase yogurdub icine atip oylede yiyebilirsin bilendirdan gecirip ben yogurtlu olani daha cok sevdim aksamlari yogurtla tuketiyorum 1 saat snrada yemegimi yiyorum cok tok tutuyo cok yemek yiyemiyorum ayni zamanda yediklerimede dikkat ediyirum tabi

Ben aktardab dogal aldim kurt uzumunu bircok seye faydasi var .tok tuttugu icin kullaniyorum sadece kurt uzumunden medet ummak yanlis .sadece diyetinize yardimci olur tok tutarak .evet sut onemle gunde 1 bardak mutlajka icmeye calisirim

Arkadaslar ben biraz gec kalmisim konuyu gormekle ama bu sureden sonrasi icin yardimci olabilirim en azindan..

Ben 4 yil once Dukan diyeti yaparken kullaniyordum Goji Berry i. Dukan bey bunu zayiflamak icin degil,extra vitamin ve mineral destegi olsun diye vermisti gunde bir corba kasigi kadar tuketin diyordu ama sart degildi. Yani Dukan biliyorsunuz asiri proteine dayali bir diyettir ve kalorisiz bir sekilde neredeyse tum vitamin ve mineralleri alabilecegimiz tek meyvenin bu oldugunu soylemisti. Ben de kullanmistim o donem. Tadi nefisss.. Inanin bir oturusta 1 kg yersiniz o derece muthis birsey ama cok pahali. O yuzden kiyamiyordum yemeye. 1-2 ay sonra parama da kiyamadim ve kullanmayi kestim. Extra kilo falan verdirdigi falan yok. Goji Berry siz Dukan diyeti ile kac kg veriyorsam Goji ile de ayni kg yu vermeye devam ettim.

O Gulten Cay midir nedir kesinlikle inanmayin. Zaten resimleri iyi incelerseniz blogun sahte oldugunu cok net anlarsiniz. Buraya gelip "Goji uzumu ile cok kilo verdim" diye yazanlara da itibar etmeyin,kendileri ayni sebekeden...

Aktarlarda cok daha ucuz. Internette hem daha pahali hem de inanin bu meyvenin bile sahtesini yapmislardir bu insanlar. Kimbilir size ne yollicaklar kuru kizilcik mi yoksa bu ture benzeyen bilinmeyen baska birsey mi.. Aman diyorum..

Bu arada ben 2 ayda hic zorlanmadan 15 kg verdim. Benim gibi bogazina asla hakim olamayan bir insan bile bunu becerebildiyse sizler haydi haydi yaparsiniz. Extra masrafa girmedim. Ilac vs bilinmedik bir urun kullanmadim. Patlayana kadar yedim hic aclik cekmedim. Spor da yapmadim. Sadece islenmis gidalari hayatimdan cikardim. Bu hic de zor degil...

Suan hamileligimin 6. Ayindayim. Ilk cocugumu 140 kg ile dogurdum ve olumden son anda dondum diyebilirim... Tekrar ayni hatayi yapar miyim? Tabi ki de hayir! Suan yine ayni sistem ile besleniyorum ve doguma kadar da bu boyle devam edecek. Kilo vermiyim gerekirse..ama almiyim da. Hedefim bu.

Ilgilenen olursa bu cok saglikli ve cok kolay yapilabilecek (hic bir zorlugu yok) zayiflatan beslenme seklini sizlerle paylasabilirim. 2 gun yapip cildinizdeki ve ruhunuzdaki degisikligi gorunce zaten birakmak istemeyeceksiniz.

Ayrica yaza kadar cok zaman var. Hem ac kalmayip hem de yavas yavas cok guzel kilolar verebilirsiniz siz de benim gibi ;)

beslenme şekliniz nedir acaba bende dukan dıyetı yapıyordum amma velakın olmadı 1 hafta olabıldı zorlandıgımdan degıl ama ara verınce o tozlar elımde kaldı acıkcası neyse beslenme şeklinizi yazarmısınız?

Slm ben bugun katildim Bu siteye umarim herkes iyidir:KK54: goji bende aldim iki Gun önce ve memnunum ama herkes cok pahali almis ben 8 € 200 Gramm aldim

beslenme şekliniz nedir acaba bende dukan dıyetı yapıyordum amma velakın olmadı 1 hafta olabıldı zorlandıgımdan degıl ama ara verınce o tozlar elımde kaldı acıkcası neyse beslenme şeklinizi yazarmısınız?

Yazarim tabi ki ama oncesinde soyler misin ne tozu kaldi elinde? Dukan diyetinde toz moz yok..aman yarabbim nereden buluyorsunuz bunlari??

Selamlar.bu konu ile ilgili yazimda bu tur zayiflatici sahte seylere inanmayin sağlinizdan ve paranizdan olmayin diye yazi yazmistim.yazimda tarçinli sütten bahsetmistim gerçekten tatli krizini onluyor.tugba hanimda,bu gorevle yukumlu ya,gerçekten zayiflatici diye sizleri ikna edici yazilar yazdi sizleri inandirdi.şimdi ise pasif gozukuyomuş ortalikta yok.bana direk cevabi aylik sut masrafini hesapla bakalim diye cevapta gecikmemisti.sut temel yiyecekler arasinda herkesin evinde olan bi urun.tarçinda oyle.ve tok tutuyor.bu tur faydali urunler varken evimizde neden piyasaya saldiriyoruz.ustelik Kazen de surekli uyariyor bu konu ile ilgili yazilari var.lutfen dikkate alin.paraniz ve sağliğiniz boşa gitmesin..
Merhaba anlatabilir misinZ dukan diyetını

Wala bilmiyorum ki canim zaten tok tutmasi icin kullaniyorum ben kurt uzumunu yoksa kendim az yiyerek zayiflayim diye .tok tutuyor ise seni sorun yok yeterli demektir. Aci cehre bagirsaklari baya calistiyor diye biliyorum:)

dezpack denılen sey ıste dukan kıtabınıda aldım uyguluyordum proteın tozuydu sanırsam

Ben 4 yil once uyguladigimda boyle bir toz yoktu bence cok gereksiz zaten. Dr Pierre Dukan in boyle bir tozu tavsiye edecegini de sanmiyorum cunku o dogalliktan yana. Toz zaten tok tutmaz ki oturup 2 kg et yiyin diyen bir adam neden protein tozu versin anlamadim.. Iceceklerine karistirsan , yerine ayran yada sut ic derim, bol protein deposu zaten. Birileri herseyin uzerinden ticaret yapmaya calisiyor. O protein tozlarini sporcular vucut sisirmek icin kullaniyorlar spor yaptiklari esnada. Onun bile bir duzeni,dikkat edilmesi gereken kaideleri var. Bazilari abartiyor diye hayatlarindan oluyorlar. Lutfen inanmayin boyle seylere toz moz kullanmayin. Tavuk balik yumurta yiyin ayran icin protein tozu yerine.

O Gulten Cay midir nedir kesinlikle inanmayin. Zaten resimleri iyi incelerseniz blogun sahte oldugunu cok net anlarsiniz. Buraya gelip "Goji uzumu ile cok kilo verdim" diye yazanlara da itibar etmeyin,kendileri ayni sebekeden...

Ay çok güldüm :KK48: vallahi çok doğru tespit. İnternette satış yapanların çoğu site aynı yere yönlendiriyor. Birde burada büyük reklamlar çıkmaya başladı tozunu satan bir firma. Ünlüleri kullanıyorlar. 1 paket şu kadar tl. iyide kardeşim bir pakette kaç gr var :) hiç inandırıcı değil. :110:Kaptırmayın böyle tozlara çaylara parnızı. Orjinal Goji berry tanesi varken.

Son düzenleme:
Back