Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Canım bende çok arastirdim resmi sitesinden sipariş verdim hem meyvesini hem çayını ama çok heyecanlıyım gerçekten faydası oldu mu?

Özelden aldığınız yeri yazarmısın lütfen

Kizlar meraba benimde aciil kilo vermem gerekiyo hamile kalmam icin lutfen kullananlar ve faydasini gorenler yazsin eger faydaliysa bana nereden aldiklarini da ozelden yazsinlar lutfen

Merhaba kizlar bende 2 gundur kullaniyorum kurt uzumunu.aktardan aldim .kilosu 90 tl .250 gram aldim simdilik sabah aksam ac karnina bir yemek kasigi dedi sicak suyun icine bir yemek kasigi koyup 15 dk sonra suyunu ic tanelerini ye dedi .gercekten tok tutuyor .ögunlerimi azalttim tok tuttugu icin .ister istemez fazla yiyemiyorsunuz.tanidik bildik bir aktardan almanizi tavsiye ederim .

Nereden sipariş verilmeli her siteye güvenmeyin diyorlar sahteleri varmış sanırım ven biraz baktım internetten araştırdım gittigidiyorda güvenilir atici diye buldum,ama bilmiyorum yapsam bende kilo vermek için kullanmak istiyorum

Faydasını gördünmü goji berry nin

Canim ben aktardan aldim internette satilanlara guvenmiyorum icinde ne oldugu belli degil .guvendigin bir aktardan baslangic icin 250 gram al .sabah ac karnina bir yenek kasigi kurt uzumunu bir su bardagi sicak suya koy .15 dk beklet yumusasin.sonra tanelerini ye suyunu da ic .daha sonra kahvaltini yap.aksamda yemekten once bu sekilde yapabilirsin .istersen aksamlari. Bir yemek kasigi kurt uzumunu bir kase yogurtla bilendirdan gecirip yiyebilirsin .once kurt uzumunu sicak suya koy yumusasin yumusayab kurt uzumunu sicak suyun icinden alip yogurdun icine koy bilendirdan gecir tadini boyle daha cok sevdim ben hatta. Tok tutma ozelligi oldugu icin zayiflatiyormus aslinda tok tuttugu halde nefsinize hakim olmayip yiyorsaniz tabiki faydasini goremezsiniz ve zamanla 15 gunden sonra tartida degisiklikler belli oluyormus kiminde erken belli oluyormus ben kullanali bugun 2. Gunum tok tuttuto gercekten az yediriyo

Pastalar borekler abur cubur yerseniz tabi kilo verilmez yediklerimize dikkat edip kurt uzumunu de yaninda kullanip biraz da spor yaparsak kilo verebiliriz .kurt uzumunden sadece medet ummak yanlis hem yiyip yiyip de kilo vercegini dusunmek sacma olur :)

bende çok inat yaptım 250 gram yetiyor herhalde yorumları okudumda inşallah işe yarar 10 13 kilo vermem lazımm bol bol su ıcıyorum az yemeye basladım ama genede bır yrdımcı aranıyorr yanına bende bugun alıcam aktarlardan ama düşük yapıyorum bi sıkıntı olmaz herhalde dimi? yardımcı olursanız sevinirimm. inşallah ideal kilonuza düşersiniz bol şanslarr...

Dusuk konusunda bilgim yok canim ama hamile ve emzirenlere önermiyorlar onu biliyorum

Slm kızlar bende dun aldım pazartesi basliycam 98 kıloyum 4 yıldır evlıyım hıc gebelik olusmus muyor bu yuzden kılo vermem lazım nasıl kullanayım kurutulmuş meyvasını aldım

Slm kızlar bende dun aldım pazartesi basliycam 98 kıloyum 4 yıldır evlıyım hıc gebelik olusmus muyor bu yuzden kılo vermem lazım nasıl kullanayım kurutulmuş meyvasını aldım
merhabalar bıldıgım 1 bardak kaynar suya 7. 8 adet kuru uzumden atılıp 15 dk beklettıkten sonra içilmesi ve sonunda onları yemen yada iki kaşık kaynar suyu gene 7 8 adet olan kuru uzumu ıslatıp yemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…