Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

canim yemeklerden ne kadar once aliyorsun...ben sabah 10,aksam 10 tane yesem diyorum cok mu olur

canim yemeklerden ne kadar once aliyorsun...ben sabah 10,aksam 10 tane yesem diyorum cok mu olur
Merhaba canim. Senin aldigin nasil bilemiyorum. Benim aldigimin iri tane sayisi fazla. Aktardakilerin ve internettekilerin tanesi kucuk. Bu yuzden sayi ile tuketmek cok dogru olmaz . Cogu yerde tariflerde gunluk doz icin 2 yemek kasigi kullanin diyor. Burada ise 1 kasik diyor. Ben sordum adamlara neden 1 kasik diye digerlerinin 2 kasigi bizim gojilerin 1 kasigina denk geliyor dediler. Bende hep 1 kasik kullandim ve memnunun ancak 2 gunluk gojim kaldi. Ve hala gumrukten cikmadi adamlarin gojileri napcam bilmiyorum.

Sanırım 2016 için sizleri dolandıracakları en iyi ürün bu !

Bakın tekrar yazıyorum bu ürünün zayıflatıcı etkisi asla yoktur. Dukan diyeti yaparken tatlı ihtiyacınızı veya meyve ihtiyacınızda kullanabileceğiniz tek meyvedir. Başka hiç bir özelliği yoktur.

Bunu satanlar şöyle kilo verdim böyle kilo verdim gibi yalan bilgiler paylaşıyorlar. İNANMAYIN !

Paranıza yazık !

hesabin neden pasif gözükuyor...

hesabin neden pasif gözükuyor...

Çünkü bu arkadaş bütün forumlarda, internette tuğba adıyla ve yine aynı kelimelerle sözünü ettiği sitenin üstü kapalı reklamını yapıyor. Yani doğrudan site adını yazmıyor ama sitede satılan goji berryleri mucize gibi anlatıyor. Sadece burada yazsa inanabilirdim belki goji berry ile ilgili tüm forumlarda reklam yaparcasına yazdıklarını okuduktan sonra sanırım o nedenle hesabı pasife alınmış diye düşündüm.

A çok şaşırdm.bu bayan banada gojiyi nerden aldığımı sormuştu.bende özelden yazmıştım.ilginć

Ayy ne hevesle aldım bulmk için o kadar ugrastım sonuçç 3 gün oldu bi kilo almışım galibaa aşk olsun goji

Emziren ler kullanabiliyormu lütfen biri bana cevap versin,emzirirken kullanan varmı aranızda bebeginizde olumsuz etkisi oldumu.

A çok şaşırdm.bu bayan banada gojiyi nerden aldığımı sormuştu.bende özelden yazmıştım.ilginć
walla bende suphelenmistim cunku bi kac farkli sitede yine tugba adiyla ayni seyleri yazmis ve övmustu.zaten dedigi sitenin satis yeri izmir.kendinin nickname de 35tugba35 buda mi tesaduf diye dusunmustum.birde gojiye baslama tarihiyle bu form a uyelik tarihi ayni yani yeni üye.reklam amacli gelmis buraya demekki....

kizlar bende aldim 200gr kadar 3 gundur yiyorum yemin ederim istahim anormal derece de acildi ve 1 kilo aldim.yuksek oranda C vitamini iceren bisey zaten istah acar bence.ayrica 1 defa da cayini denedim igrencti kusacaktim..yalan bencede...

Kızlar,ben cuma günü aldım aktardan. Kullanmaya basladım. Sabah aç karnina 5-6 tane yiyip su içiyorum. Önce bişey farketmedi sandım ama son üc gündür iştahım inanılmaz kesildi. Eskiden yediğimin yarısını yiyebiliyorum.

Kızlar goji meyvesi ve çayı kullanan var mi gerçekten sonuç veriyor mu doğumdan sonra çok kilo aldım psikolojim çok bozuldu eskiden çok zayıf bi kızdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…