- Konu Sahibi Cardialgia
-
beslenme şekliniz nedir acaba bende dukan dıyetı yapıyordum amma velakın olmadı 1 hafta olabıldı zorlandıgımdan degıl ama ara verınce o tozlar elımde kaldı acıkcası neyse beslenme şeklinizi yazarmısınız?
dezpack denılen sey ıste dukan kıtabınıda aldım uyguluyordum proteın tozuydu sanırsamYazarim tabi ki ama oncesinde soyler misin ne tozu kaldi elinde? Dukan diyetinde toz moz yok..aman yarabbim nereden buluyorsunuz bunlari??
Merhaba anlatabilir misinZ dukan diyetınıSelamlar.bu konu ile ilgili yazimda bu tur zayiflatici sahte seylere inanmayin sağlinizdan ve paranizdan olmayin diye yazi yazmistim.yazimda tarçinli sütten bahsetmistim gerçekten tatli krizini onluyor.tugba hanimda,bu gorevle yukumlu ya,gerçekten zayiflatici diye sizleri ikna edici yazilar yazdi sizleri inandirdi.şimdi ise pasif gozukuyomuş ortalikta yok.bana direk cevabi aylik sut masrafini hesapla bakalim diye cevapta gecikmemisti.sut temel yiyecekler arasinda herkesin evinde olan bi urun.tarçinda oyle.ve tok tutuyor.bu tur faydali urunler varken evimizde neden piyasaya saldiriyoruz.ustelik Kazen de surekli uyariyor bu konu ile ilgili yazilari var.lutfen dikkate alin.paraniz ve sağliğiniz boşa gitmesin..
dezpack denılen sey ıste dukan kıtabınıda aldım uyguluyordum proteın tozuydu sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?