- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.953
- 158
- Konu Sahibi Cardialgia
-
Rica ederim canım.nedemek.aldım tsk ederim. bende tl giriyorum.
boyum 1. 72 Kilom 72 ve sadece gobegim var o yuzden bu ürünü kullanmak istiyorum. alır almaz sizinle iletişime giririm. inşaallah yedi kilo veririm. hedefim yedi kilo herkese iyi gecelerRica ederim canım.nedemek.
İnşallah faydasını görürsün canım...boyum 1. 72 Kilom 72 ve sadece gobegim var o yuzden bu ürünü kullanmak istiyorum. alır almaz sizinle iletişime giririm. inşaallah yedi kilo veririm. hedefim yedi kilo herkese iyi geceler
35tugba35 sen zaten kullanmiyor musun..ben senin aldigin siteden almayi dusunuyorumEddoras banada ozelden yazarmisin
Bunun çayı nasıl yapılıyor peki ??kusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm. ben 2,5 kilo verdim 10 günde.
eğer öğrenmek istedikleriniz varsa sorun lütfen.
aktarcılarda satılıyor arkadaşlar ama güvendiğiniz bir yerden alın. kilosu 60-80 TL arası değişiyor. ben yarım kilo aldım. Zaten kullanırken her öğünde 7-8 tane kullanıyorsunuz size fazlasıyla yetiyor.
Nasıl yaptn canm çayını anlatr mısıncanım sen direk meyvesini al ve kendi çayını kendin yap.
yaptığım uygulamaları size anlatırım isteyen olursa
35tugba35 sen zaten kullanmiyor musun..ben senin aldigin siteden almayi dusunuyorum
Meyvesini aldım ama çayının nasıl yapıldgnı bilmyrmNasıl yaptn canm çayını anlatr mısın
NERDEN ALDINIZ YA BENDE KARARSIZ KALDIM İNTERNETTEN PAKET HALİNDE ALDIM İNŞ İŞE YARAR YANİ SİZ DREK MEYVEYI ALDINIZ SANIRIM İZMİRDE NERDEN BULÇAM YA BENBunun çayı nasıl yapılıyor peki ??
slm ay site ismi banada atarmısınız özelden rica etsem lütfennnnHayir canim telefonla siparis kabul etmediler. Fatura icin siteden siparis vermek lazimmis ben 622. siradayim ama anladigim kadari ile sali gunu gonderecekler.
Arzu ederseniz özelden mesaj atabilirim sitenin ismini.burdan veremiyoruz çünki.
Arzu ederseniz özelden mesaj atabilirim sitenin ismini.burdan veremiyoruz çünki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?