• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Walla 3 haftadır kullanıyorum sabahları aç karnına 15 tane yiyorum akşam saat 7 den sonrada hiçbişey yemiyorum yada yersem 1 kase yoğurt yiyip öyle yatıyorum kaç kilo verdim bilmiyorum tartılmadım ama 4-5 kilo verdim diye düşünüyorum eşimde farketti sen baya zayıfladın dedi dünde 38 beden jean pantolonun içine girdim ki ben 42 beden giyiyordum zorladığımda 40 beden ancak oluyordu yalnız bende öyle çok sık wcye gitme durumu yok.. Onun dışında extra bişey yapmıyorum ama ben kuru meyvesini yiyorum çayını falan hiç denemedim bu şekilde yiyip 30 kilo veren bi tanıdığım var ama baya uzun vadede verdi bu kadar kiloyu bende ürünü onunla aynı yerden aldım yani aktardan

Merhaba.. Merak ettim gün içinde yemek tüketiminiz nasıl peki 42 bedenden 38 bedene giymek güzel kilo vermişsiniz

Bugün tartı günümdü 102 ile başladım ve bir hafta sonunda 98 kiloyum goji yaninda spor ve diyet yaptım

Mrb kizlar. Ben de uzun suredir goji berry i arastiriyorum ama daha almadim. Internetten cayini siparis edeyim diyorum esim pek sicak bakmiyor buna. Ama cok istiyorum kullanmayi. Her kullanan olumlu seyler soyluyor ben de heves ettim. Siz memnun musunuz goji berry den??

bende arastırıyorum ama almaya gelince bi duraksıyorum nekadar dogru bilmiyorum ama ebru sallının bile videosu var youtubede bu goji berry ile ilgili. fox habere cıkmıs. sahteleride cok var diyorlar buyuk kuruyemiscilerden mi almak lazım bilemedim

Kizlar az once siparis verdim persembe gunu gelecek. Umarim pişman olmam kocamin haberi yok ne yapayim o da izin verseydi ben de ondan gizli almazdim dimi :-) :-) :-)

Ben aktardan aldım net ten güvenemem diye sabah aksam yiyorum aç karnına on tane çayını hiç yapmadım bu ilk haftam diyet ve sporla birlikte 4 kilo verdim

Merhabalar arkadaşlar.
tuba hanım bende gojiberry kullandım bisüre.ama aktardan aldım önce.açıktan satılıyodu.vakumlu poşetlerde almak gerekiyomuş.hijyen açısından
Şimdi bende daha güvenilir bi yerden goji alıyım derken ig.de gojidiyet diye bi ürün gördüm.çay olarak satıyolar.
sizinkide aynı ürünmü acaba.

Kizlar az once siparis verdim persembe gunu gelecek. Umarim pişman olmam kocamin haberi yok ne yapayim o da izin verseydi ben de ondan gizli almazdim dimi :-) :-) :-)
A ben tuba hanıma yazdım yanlışlıkla.
Sizin ısmarladığınız çay ig.de gojidiyet diye bi ürün var.çay şeklinde tüketiliyo.
sonuçları merak ediyorumda.

Benim aldığım çayı ve tozu dikkat de ediyorum 3. günüm 1.300 gitti ohh sağlıklı sağlıklı verelim inşallah. Ben çalışıyorum iş yerinde yemeğin yanına salata yapıyorum :D yoğurt ana yemek ne var ise artık tercih şansım yok.Ara öğün de zaten toz karışım var.Rabbim yardımcımız olur inşallah :)

Benim aldığım çayı ve tozu dikkat de ediyorum 3. günüm 1.300 gitti ohh sağlıklı sağlıklı verelim inşallah. Ben çalışıyorum iş yerinde yemeğin yanına salata yapıyorum :KK70: yoğurt ana yemek ne var ise artık tercih şansım yok.Ara öğün de zaten toz karışım var.Rabbim yardımcımız olur inşallah :)
Merhabalar.bende instagramda rekalm8nı gördüm.almayı düşünüyorumda.
Gojidiyet diye ünl7lerin reklamını yaptığ8 ürünmü acaba aldığınız.

Back