- Konu Sahibi Cardialgia
Merhaba.. 10 günde goji tüketirken ekstradan ne yaptınız..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Walla 3 haftadır kullanıyorum sabahları aç karnına 15 tane yiyorum akşam saat 7 den sonrada hiçbişey yemiyorum yada yersem 1 kase yoğurt yiyip öyle yatıyorum kaç kilo verdim bilmiyorum tartılmadım ama 4-5 kilo verdim diye düşünüyorum eşimde farketti sen baya zayıfladın dedi dünde 38 beden jean pantolonun içine girdim ki ben 42 beden giyiyordum zorladığımda 40 beden ancak oluyordu yalnız bende öyle çok sık wcye gitme durumu yok.. Onun dışında extra bişey yapmıyorum ama ben kuru meyvesini yiyorum çayını falan hiç denemedim bu şekilde yiyip 30 kilo veren bi tanıdığım var ama baya uzun vadede verdi bu kadar kiloyu bende ürünü onunla aynı yerden aldım yani aktardan
1 haftadamıı 4 kilooooooBen aktardan aldım net ten güvenemem diye sabah aksam yiyorum aç karnına on tane çayını hiç yapmadım bu ilk haftam diyet ve sporla birlikte 4 kilo verdim
Evet pazartesi başladım pazar sabah tartırldim diyet ve sporda yaptım bende bu kadarını beklemıyodum yanı goji etkili oldu mu bilmiyorum ama böyle1 haftadamıı 4 kiloooooo
A ben tuba hanıma yazdım yanlışlıkla.Kizlar az once siparis verdim persembe gunu gelecek. Umarim pişman olmam kocamin haberi yok ne yapayim o da izin verseydi ben de ondan gizli almazdim dimi
Siz tane olanı internettenmi aldınız acabaBenim aldığım toz değil tane tane olarak
Merhabalar.bende instagramda rekalm8nı gördüm.almayı düşünüyorumda.Benim aldığım çayı ve tozu dikkat de ediyorum 3. günüm 1.300 gitti ohh sağlıklı sağlıklı verelim inşallah. Ben çalışıyorum iş yerinde yemeğin yanına salata yapıyorum yoğurt ana yemek ne var ise artık tercih şansım yok.Ara öğün de zaten toz karışım var.Rabbim yardımcımız olur inşallah :)