• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Yoğun tarçın tadında bir çay tarçınlı olduğu için şekerli şeyleri çok çekmiyor canın 75 tl sabahları bir adet çayı kahve fincanına yada çay bardagının yarısına kadar oda sıcaklığında su ile karıştırıp içiyorsun

Pki bnunla kilo vrliyrmu ne olr cvp yzr msn goji berry yyemedm bnu olsn deniyim
güzel bağırsak çalıştırıyor canım , ama benim feciiiii midemi yaktı ve bıraktım bilemiyorum çook faydası var mı ???

Gojı üzümüne bugün başladım aama diyet ve spora da başladım faydasını görürsem paylaşırım

kusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm. ben 2,5 kilo verdim 10 günde.

eğer öğrenmek istedikleriniz varsa sorun lütfen.

aktarcılarda satılıyor arkadaşlar ama güvendiğiniz bir yerden alın. kilosu 60-80 TL arası değişiyor. ben yarım kilo aldım. Zaten kullanırken her öğünde 7-8 tane kullanıyorsunuz size fazlasıyla yetiyor.

üzümün kendisini mi kullandınız acaba bende üzümün kendisini aldım. bugün itibari ile kullanmaya başlayacağım ama internette genel olarak gördüğüm çayları, acaba bu kurutulmuşu çay yapılabilir mi ? yada hangisi daha etkili

Cardialgia Cardialgia merhaba ürünü ne zamandan beri kullanıyorsunuz? 10 günde 2,5 kg çok iyi gerçekten... Kuru Bi şekilde yiyerek mi yoksa çay yapıp mı tükettiniz, şuan kyllanmaya devam ediyor musunuz?

Ben de bugün aldım goji yi internetten bir siteden orjinal olduğunu düşünüyorum.. Sabah akşam 1 tatlı kaşığı gojiyi ılık suda bekletşn suyu için posaları da yiyin dediler bakalım inşallah işe yarar.. Buradan paylaşırım tekrar.. Herkese başarılar..

Merhabalar. Tesadüfen gördüm yaziyim dedim.10 gündür kullanıyorum. Aklıma geldikçe 5-6 adet atistiriyorum. Diet yapamıyorum spor da malesef. Buna rağmen 2 kilo gitmiş.Zor kilo veren biriyim.Bundan sonra diyetle destekliyecegim. Ben aktardan aldım kilosu 65 tl yanlış hatırlamıyorsam.

Canim benim buldugum adreste ayni adresti 3. Paketi siparis ettim. Orjinal urun paketli, faturasi var . Ayrica Gercekten ilgileniyorlar. Gokcen diye bir bayanla gorustum son sipariste. Cok bilgili ve ilgiliydi hatta bir ara doktor olabilecegini bile dusundum. Beni ilk aradiklarinda da sormuslardi hamilemisiniz veya bebek emziriyormusunuz diye. Ben hayir diyince urun hakkinda bilgi verdiler daha sonra onayladilar siparisimi. Bu arada kac aylik bebegin Allah bagislasin.
Merhabalar; rica etsem o sitenin adını bana özelden yazabilirmisiniz. Teşekkür ediyorum

Günaydın
Bende dün aldım gojiciğimi. Ve bu sabah ilk meyvelerimi yedim. Çay şeklinde içmeyi düşünmüyorum.
Aktar günde en fazla 10 gr yani bir yemek kağığı tüketilmeli, fazlası zarar dedi.
Öğünlerden yarım saat önce yenmesi uygunmuş. Ve tamamen iştah azaltıcı olduğunu iletti. Bakalım bekleyip göreceğiz.

Merhabalar; rica etsem o sitenin adını bana özelden yazabilirmisiniz. Teşekkür ediyorum
Aldigim sitenin ismini vermem bence dogru degil . Bence siz arastirin ve dogrusunu bulun. Sonucta saglik ile ile ilgili. Dikkat edin dogru yerden alin. Bu arada aldigim yerde goji berry bitmis ve simdi gelecek urunler icin sira topluyorlar. Gumrukteymis bizim gojiler. Talep ediyorsun sana sira numarasi veriyorlar. Benim numaram 647 ((( yaklasik 3. paketdeyim ve faydasini gordum. Gelenlerden mutlaka alacagim cunku. Guzel tarafi faturali aradiginda sana donuyorlar bilgi veriyorlar ve kizlar meyveler gercekten farkli. Paketini acinca cok guzel kokuyor. Internetteki fiyatlardan birazcik daha yuksek ama en azindan ne yedigimi biliyorum guvenilir ve saglikli oldugunu dusunuyorum.
Bu arada goji berry zayıflama diyet menusu nu uygulayan var mi. 7 gunluk menu ile kac kilo zayifladiniz ?

Günaydın
Bende dün aldım gojiciğimi. Ve bu sabah ilk meyvelerimi yedim. Çay şeklinde içmeyi düşünmüyorum.
Aktar günde en fazla 10 gr yani bir yemek kağığı tüketilmeli, fazlası zarar dedi.
Öğünlerden yarım saat önce yenmesi uygunmuş. Ve tamamen iştah azaltıcı olduğunu iletti. Bakalım bekleyip göreceğiz.
Canim. Benim gojileri olctum 1 kasik 19-20 gr geliyor. Hata mi yapiyorum ? Fazlami tuketiyorum acaba ? Yarim kasikikmi yiyim ne dersin ?

Son düzenleme:
Arkadaslar hepinize kocaman merhaba.bende goji beryy kullanmak istiyorum bende gobek ve basen var 2 dogum var bi kiz bi erkek bide 2 amaliyat belimden yani amaliyatlar ve dogum da kullanilan ilcalar gebelikte cocuk beslensin ye dogumdan sonra sut olsun ye amaliyatlardan sonra kortizonlu ilaclar yemeler icmeler 80 kilo oldum amacim simdi hem zayiflamak hemde sagligimi bozmamak dusundum arastirdim gojinin artisi var eksisi yok gibi gordum.kullanmaya karar verdim simdi siparis ettim.sizce ise yariycakmi? En az 15 vermek istiyorum baska da birsey istemiyorum inanin..

Goji Berry meyvesi Dukan diyetinde meyve ihtiyacınızı veya tatlı ihtiyacınızı giderebilmeniz için izin verilen tek meyvedir. Bunu yiyerek kilo vereceğinizi sanmayın.

Selammmm..

Benim artık gojimm var artık 2 gün oldu sipariş vereli bugün geldi çayını içiyorum şimdi pek tadı yok sanki :D Yemeğe içmeye dikkat ederek yardımcı olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah..

Merhaba.. Bende 3 gündür kullanıyorum goji berry.. Daha hızlı sonuç almak için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim..

Back