- Konu Sahibi Cardialgia
One cnm yonca silimi ne nasl kllaniliyrO zaman yonca slimi tavsiye ederim bir denr bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
One cnm yonca silimi ne nasl kllaniliyrO zaman yonca slimi tavsiye ederim bir denr bakalım
Aşağı da yazdım nasıl kullanacağını sakın internetten alma çünkü sahtesi çok fazla var güvendiğin bir aktardan alOne cnm yonca silimi ne nasl kllaniliyr
Sesli harfleri niye yiyorsun ki sen normal yazamıyor musun?Vla bende arastra arastra hal kalmadi icemedim ise yryrmu bnd eblmiorm 20 kilo vrmem lzm
güzel bağırsak çalıştırıyor canım , ama benim feciiiii midemi yaktı ve bıraktım bilemiyorum çook faydası var mı ???Pki bnunla kilo vrliyrmu ne olr cvp yzr msn goji berry yyemedm bnu olsn deniyim
kusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm. ben 2,5 kilo verdim 10 günde.
eğer öğrenmek istedikleriniz varsa sorun lütfen.
aktarcılarda satılıyor arkadaşlar ama güvendiğiniz bir yerden alın. kilosu 60-80 TL arası değişiyor. ben yarım kilo aldım. Zaten kullanırken her öğünde 7-8 tane kullanıyorsunuz size fazlasıyla yetiyor.
Merhabalar; rica etsem o sitenin adını bana özelden yazabilirmisiniz. Teşekkür ediyorumCanim benim buldugum adreste ayni adresti 3. Paketi siparis ettim. Orjinal urun paketli, faturasi var . Ayrica Gercekten ilgileniyorlar. Gokcen diye bir bayanla gorustum son sipariste. Cok bilgili ve ilgiliydi hatta bir ara doktor olabilecegini bile dusundum. Beni ilk aradiklarinda da sormuslardi hamilemisiniz veya bebek emziriyormusunuz diye. Ben hayir diyince urun hakkinda bilgi verdiler daha sonra onayladilar siparisimi. Bu arada kac aylik bebegin Allah bagislasin.
Aldigim sitenin ismini vermem bence dogru degil . Bence siz arastirin ve dogrusunu bulun. Sonucta saglik ile ile ilgili. Dikkat edin dogru yerden alin. Bu arada aldigim yerde goji berry bitmis ve simdi gelecek urunler icin sira topluyorlar. Gumrukteymis bizim gojiler. Talep ediyorsun sana sira numarasi veriyorlar. Benim numaram 647 ((( yaklasik 3. paketdeyim ve faydasini gordum. Gelenlerden mutlaka alacagim cunku. Guzel tarafi faturali aradiginda sana donuyorlar bilgi veriyorlar ve kizlar meyveler gercekten farkli. Paketini acinca cok guzel kokuyor. Internetteki fiyatlardan birazcik daha yuksek ama en azindan ne yedigimi biliyorum guvenilir ve saglikli oldugunu dusunuyorum.Merhabalar; rica etsem o sitenin adını bana özelden yazabilirmisiniz. Teşekkür ediyorum
Canim. Benim gojileri olctum 1 kasik 19-20 gr geliyor. Hata mi yapiyorum ? Fazlami tuketiyorum acaba ? Yarim kasikikmi yiyim ne dersin ?Günaydın
Bende dün aldım gojiciğimi. Ve bu sabah ilk meyvelerimi yedim. Çay şeklinde içmeyi düşünmüyorum.
Aktar günde en fazla 10 gr yani bir yemek kağığı tüketilmeli, fazlası zarar dedi.
Öğünlerden yarım saat önce yenmesi uygunmuş. Ve tamamen iştah azaltıcı olduğunu iletti. Bakalım bekleyip göreceğiz.