- 10 Ocak 2016
- 13
- 1
- 1
- Konu Sahibi Cardialgia
Kesin zayıflatıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn yyemedm kokusuda tadida kotu yaNasıl yani o kadar kötü mü tadı, çok güzel falan diyorlar ama
Vla bende arastra arastra hal kalmadi icemedim ise yryrmu bnd eblmiorm 20 kilo vrmem lzmKesin zayıflatıyor mu
Ise yaryormu bari bn kck kck kesp hap gbi yutuyrm ise yrrmiTadı güzel böğürtlen ahududu arası bi tat ben severek yiyorum:)
Suan ne kllaniysn kilo vrdinmi suan kac kilosn byun kac bu urune herks ck iyi dio ama dyette grekiormusYa ben birçok ürün kullandım cok faydalı olanlarda oldu ancak bırakır bırakmaz geri alıyor insan bu ürünü denicem ama güvenmiyorum
Aktardn aldm sahte oldgunu snmiyrm eksimsi ve tatlimsi bi tni vr biber gbi dgsk bi kkusu vrOrjinallerinin tadı ve konusu güzel olyor diyorlar acaba sahtemi yada hadi gerçekten kötü mü yoksa sahtemi sizinki
Ya canim şu en kullanmadım ama düğün öncesi kullandım ürünler faydası oldu reklama girer mi bilmiyorumSuan ne kllaniysn kilo vrdinmi suan kac kilosn byun kac bu urune herks ck iyi dio ama dyette grekiormus
Yk cnm nie rklam olsn ne kllndn suan kc kilosn bttimi kilolarn gttimiYa şimdi ismini yazarsa reklama girer mi bilmiyorum ama ben bir tane ürün biliyorum iyi verdirdi bana ama uzun süre içemedim ben
Reklm olmz dgnumdn once bnde iyydm 1 yllik evliyim 13 kilo aldm suan 76 yim 1.56 byum ck crknlestm kndimi ck rhtsz edyrm ymk ymeyi ck svyrz emle abur cbur flan alstk nsl vrecm blmiormYa canim şu en kullanmadım ama düğün öncesi kullandım ürünler faydası oldu reklama girer mi bilmiyorum
Bnde 76 kiloyum 1 56 boyum bildgim kadaryla bnlari kllanrkn nrml ymey yemiosn bnlrla bsleniosn bnm bi tanidgmda kllndi ama bn o sklde ypamam yni sdece porsynlarimi azltp yanina kilo vermemi hzlandrck bsy aryrm tk ynlu veremiyrm patlama ysyrm msela tatliyi ckolayi ekmegi ksyrm 1 hafta 10 gn sbrdyrm snra saldryrm ymegi brktm dyelm abur cbura sldryrm bnu engllmk istyrm cbk ackyrm ara ognde kilo aldrmayack bsy aryrm hmde tok ttackEğer goji çileği ile yaramazsa yonca eşime döncem yoğun tarçın dedi var kullanımı çok kolay
Pki bnunla kilo vrliyrmu ne olr cvp yzr msn goji berry yyemedm bnu olsn deniyimKizlar ,
Biraz once kendime yogurt limon pul biber karisimindan yaptim ayyy cook begendim tadini bilseydim once yapardim ))))okuyordum onceden ama yiyemem sanmistim gayet guzel tadi
O zaman yonca slimi tavsiye ederim bir denr bakalımBnde 76 kiloyum 1 56 boyum bildgim kadaryla bnlari kllanrkn nrml ymey yemiosn bnlrla bsleniosn bnm bi tanidgmda kllndi ama bn o sklde ypamam yni sdece porsynlarimi azltp yanina kilo vermemi hzlandrck bsy aryrm tk ynlu veremiyrm patlama ysyrm msela tatliyi ckolayi ekmegi ksyrm 1 hafta 10 gn sbrdyrm snra saldryrm ymegi brktm dyelm abur cbura sldryrm bnu engllmk istyrm cbk ackyrm ara ognde kilo aldrmayack bsy aryrm hmde tok ttack
Pki bnunla kilo vrliyrmu ne olr cvp yzr msn goji berry yyemedm bnu olsn deniyim[/QUOT
Canım bu kürü uzun süre yapma bir haftada iki kiloya yakın veriyorsun ama bildim kadarıyla belli zaman larda yapacaksın iki haftaya bir gibi